PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motosiklet hırsızlığı



beyefendi
08 Ocak 2015, 23:32
Nasıl niçin ve yine nasıl, emniyet bu konuda neden yetersiz yokmu bi hakim bi avukat şu forumda (ben bi kazanayım forum yazıcam numaramı size böyle bi olay olunca gelin bana) daha hiç polis abiler yardım etti bulduk diyenini görmedim millet hep uğraşıp kendi emeğiyle buluyor polisin işi ne bu ülkede o zaman?

Mexico
09 Ocak 2015, 00:57
Bu ulkede gercekten hirsizliga bir yaptirim yok. Ama sanal alemde bir muhalif yazi, bir serzeniste bulunun aninda evinizi basarlar.

hakikiteker
09 Ocak 2015, 00:59
Ceza caydırmadıkça, hukuka güven olmadıkça, hırsızı savunan yasalar rafa kaldırılmadıkça bu ülkede polis kendini boşuna yormaz. Adamın yakaladığı ertesi gün el sallayarak gidiyor ne yapsın. Tabii ki de olan bize oluyor, bu durumu savunmuyorum ama adamlar da haliyle uğraşmak istemiyor. Polisin işi; siyasi olarak baskı altında olmadığı cephelerden olan insanları dövmek şu aralar, başka bir şey yapılmasına üstlerinden izin gelmiyor.

kinqdai
09 Ocak 2015, 01:23
Motorumla ilk gün şehir içinde sürüş yaparken orta şeritte ışıklarda durdum yanımda sivil bir toyota corolla ama sivil olduğunu bilmiyorum. Neyse yeşil yandı direk kalktım ilerde önümde traktör vardı dedim sola geçim mesafem var bi an geçtim arkamdakinleride zorlamayım diye gazı açtım tam gidiyorum ışıklardaki corolla geldi camını açtı " Napıyon lan sen ? " diye bağırdı, bende kaskın camını açarak " Yoluma gidiyom ya dayı hayırdır " dememle adamın " s.kerim senin yolunu " deyip aracı sola tam üstüme doğru kırması bir oldu hemen frenledim hafif yavaşladım beni geçti öndeki başka bir cgliye kaptırdı oda arkadaşımdı onu kovalamaya başladı bende şoku atlattıktan sonra arkasından gittim ışıklarda yakalamış arkadaşı durduğu yerde baktım onada söyleniyor napıyonuz lan siz falan diye halbusek kendisi biraz fren yapsa o traktörün olduğunu fark edip normal karşılasa herşey normal ama devletimizin BAZI(altını çizerek ve üstünden geçerek söylüyorum hepsi değil) polisleri nasıl bir egoya sahipse gelip hemen ben polisim kapatın kontakları filan dedi sivil olduğundan inanmadık baktık rozet, kimlik filan dedik ne şubedensin hırsız şube falan filan derken resim çekip plakaların filan sonra yol aldı. Şimdi sizce ne meslek hayranı bu polislerin BAZILARI ? Adam POLİS diye resmen beni öldürmeye kalktı, panikleyip sola yanaşsaydım duvara çarpmamla arkamdaki aracın üstümden geçmesi an meselesi olurdu ya sonra ne denicekti arkamdan her zaman suçlu biz sürücüler haklı olan devlet MEMURLARI. Arkadaşımıda hiç anlamsızca sivil bir arabayla yolda çok sıkıştırarak kovaladı, tek bir amacı vardı ben onun önüne atladım diye halbusek dediğim gibi az bişey fren yapıp normal karşılaması gerekirken birde şekil yapıp resmen ölüme sürüyor. Onlar anca gidip normal insanlara diklenirler gidip de suçlunun peşinden koşmazlar ne yazıkki bu iş böyle. Bu yüzden hep derim sevmiyorum çok polisi, zihniyeti politik ve defolu.
MESLEĞİNİ GERÇEKTEN YAPAN POLİS KARDEŞ,ABİ,ABLALARIMIZDA VAR ONLARADA SAYGI DUYARIM..

Leon10Rhyme
09 Ocak 2015, 10:34
Hırsız var diye bağıranı içeri atanların ülkesidir türkiye...