PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bering aero-revit striker-dagi termal atlet inceleme... n11 kuponları ile alışveriş



logan07
02 Ocak 2015, 03:17
Geçtiğimiz haftasonu n11 den eksik ekipmanları tamamlamak adına birkaç birşeyler aldım. ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim. Henüz uzun süreli kullanmadım.
öncelikle n11 de haftasonu 150 tl lik alışverişe 25 tl mobil indirim vardı. üzerine bonus kart boşyok kampanyası her 100 tl lik alışverişe 10 tl bonus veriyordu + donanımhaberde çek takas bölümünde 200 tl üstü alışverişe 33 tl indirim kuponlarını 5-6 tl ye satıyorlardı. Revit striker eldiven + dagi termal atlet 175 tl ye geldi. (http://www.n11.com/revit-striker-siyah-P17825982 http://www.n11.com/dagi-termal-kisa-kol-fanila-siyah-P36604999 ) Başka bir hesaptan bering aero yazlık mont aldım o da 245 tl ye fln geldi. ( http://www.n11.com/bering-yazlik-motosiklet-montu-aero-siyah-P37034009 )

Revit striker ı almadan önce forumda başlık açtım ancak kullanıcı yorumu gelmedi. Eldiveni denediğimde bazı parmaklarımın kısa kaldıgını ancak eldivenin bedeninin tam olduğunu görünce garibime gitti. anladım ki bazı parmaklarım kısa ancak ellerim epey iri :) çözümü terziye tadilat yaptırmakta buldum( henüz yaptırmadım ancak yarın terziye vereceğim.) terzi iş bilir esnaf edasıyla "halledilirrr" deyince eldiveni iade etmekten vazgeçtim. Antalya bölgesinde motosiklet kullanan arkadaşlara tavsiye ederim. eldiven yazlık bir eldiven olmasına rağmen antalya kışında üşütmeyecek gibi. korumaları gayet başarılı duruyor. kitapçığında enduro için uygun olduğu belirtilmiş. motosiklet türüne göre eldiven üretildiğini de öğrenmiş olduk.

Dagi termal atlet herkese ama herkese kesinlikle tavsiye ederim. yazın tişört niyetine (termal atlet yazın ne kadar giyilebilirse) giyilebilecek görünümde. kumaşı süper. röleff in termal içliğine kalite ve sıcak tutma olarak basar. rölefin %100 polyester skimsonik içliğinden kat kat iyi. kumaş karışımını merak edenler netten araştırabilir. yanlış hatırlamıyorsam pamuk ağırlıklı. kalıbı fit kesim olmasına rağmen birazcık bol. esnemeyi de hesaba katın.

Bering aero yazlık mont tam bir f/p canavarı. revit gt r air e göre belden daha iyi oturan bir kalıba sahip. içinden 2. seviye knox kalın sırt koruma çıkıyor. revitte yok. günlük giyilebilecek bir ürün baharda fln. siyah renk aldım gayet güzel. başka rengi de yok zaten. 110cm göğüs-100cm bel-42cm kol cevresi için xxl aldım. tam oldu. tahminim efil efil bir ürün. bu havada motosiklet üstünde test etmedim. çok acayip bir mont :)

caberg tourmax i de alırsam herşey tastamam. tabi mt 09 tracer i de unutmamak lazım. netten satılsın onu da indirim çekiyle alırım :bounce:

siz yazmadınız ben yazdım.
http://i57.tinypic.com/n6exrl.jpg
http://i62.tinypic.com/2d7tqma.jpg
http://i61.tinypic.com/209r4o4.jpg
http://i61.tinypic.com/s0yc6b.jpg