PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iki motosikletli mecidiyeköy'ü birbirine katmış..



Sayfa : [1] 2

celikat
05 Aralık 2014, 19:01
polis havaya ateş açmış falan. bu olay ancak bizim ülkede olur.

http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/mecidiyekoyu-savas-alanina-cevirdiler-669053/

Ezio41
05 Aralık 2014, 19:06
Motosikletli bir sürücü diğer motosikletliye saygı göstermezse , İstanbul'da ki otomobil sürücülerinden hiç saygı beklentisine girmeyin arkadaşlar .

braveguy
05 Aralık 2014, 19:08
paketçilerin çoğunun profili belli. motorlu kızı görünce taciz etmiştir sanıyorum. ama sert kayaya vurmuş baltayı.

atillatopal9
05 Aralık 2014, 19:10
yav aramızda kurye var mı bilmiyorum ama bunlar da ki cesaret ne arkadaş. altlarında ferrari varmiş gibisine sağlı sollu sürüyorlar birde şekil yapmalar felan. bir tofaşçilar bir kuryeciler. ( hepsi değil tabi ki )
çok aşırı tehlikeli kullanıyorlar. çoğunun ehliyeti bile yok. birde kask bile kullanmazlar...

braveguy
05 Aralık 2014, 19:13
yav aramızda kurye var mı bilmiyorum ama bunlar da ki cesaret ne arkadaş. altlarında ferrari varmiş gibisine sağlı sollu sürüyorlar birde şekil yapmalar felan. bir tofaşçilar bir kuryeciler. ( hepsi değil tabi ki )
çok aşırı tehlikeli kullanıyorlar. çoğunun ehliyeti bile yok. birde kask bile kullanmazlar...

kuryeler pek öyle değil de paketçilerden uzak durmakta fayda var...

mterayes26
05 Aralık 2014, 19:51
açılmıyor adres

celikat
05 Aralık 2014, 20:03
Açıldı bende.

Sj's
05 Aralık 2014, 20:19
Paketci kuryelere sebepsiz kafa goz dalmak istiyorum. Neticede hizli gonderiyle para kazanmiyorlar adam gibi gitseler de olacak. Kasklar alinlarinda, ayaklar yerlerde suruye suruye gitmeler 20 km hiz limiti olan sokaklardan 80le gecmeler. Gecen cok zor tuttum bir tanesini kenara cekip yuzunu dagitmamak icin. Cogu da genc cahil okuma yazma disinda egitimleri yok.

ülgenhan
05 Aralık 2014, 22:11
Paketçi arkadaşların genelde motoru iğne deliğinden geçirmeye çalışmak, ters yöne girmek, kaldırımda gitmek gibi huyları var.

Düzgün süren arkadaşları tenzih etmekle birlikte, insanların güvenliklerini tehlikeye sokan bu kimseler maalesef saygısızkları ile de nam salmaktalar.

Pek çok 4 teker sürücüsüne sorduğunda motorculara olan garezlerinin bu arkadaşlardan geldiğini görebilirsiniz.

SlimShady1
05 Aralık 2014, 22:15
Bu yorumları okudukça ben başka ülkede mi yasiyorum diyorum kendi kendime. Kırklareli'de ki otomobil sürücüleri tarafından hiç taciz edilmedim paketçilerin %99'u iyi çocuklar. Ha çorlu'ya gittiğimde iş değişiyor o ayrı.

Siyah&Beyaz
05 Aralık 2014, 22:23
Kurtlar vadisine bu kadar merakli bir ulkede bu tur hadiseleri yadirgamamak lazim. Herkes cete halinde. Cunku kimsenin tek basina kendine guveni yok.

motorcu48
05 Aralık 2014, 22:26
bu sitede bile adam yol vermedi benı sıkıştırdı sonra dövdüm ibreti alem olsun nasıl iyi mi yapmışım gibi başlıklarda bravo eline sağlık gibi yorumlar atan bir milletin ,umduğunu bulamayıncada böyle hadiselerin yaşanması beni hiç şaşırtmıyor:mrgreen:

telike
05 Aralık 2014, 22:38
motorumu ilk altığım sıralarda kavşakta kırmızıda durdum. paketçi bir arkadaş (kurye değil paketçi) arkamda frene asıldı bana çarpmadan düştü. ne motor kullanmaktan bi haberler ne trafik adabından. ne doğru düzgün kask kullanıyolar takke gibi geçiriyolar kafalarına kulaklar tutuyo kaskı. acayip ayarım bunlara

moturmotur
05 Aralık 2014, 22:40
geçen gün bir paketçi yan ayaklığa ayağını bastırmış ve ayaklık yere sürterek gittiğini gördüm bu kadarda ahmaklık olmaz yav kart kurt sesler çıkara çıkara gidiyordu

Sj's
05 Aralık 2014, 22:41
Moto kuryelerde cogunlukla motosiklet kendilerinindir, sacma sapan hareketler gormezsiniz. Ama paketcilerde motosiklet restoranindir o yuzden dunya umurlarinda olmaz her yerde teror estirirler. Bu forumda da kurye gorursunuz ama paketci goremezsiniz. Cunku hiper cahillerdir tekrar soyluyorum cogunlugu okuma yazma bile bilmez!

alp_tunay
05 Aralık 2014, 22:46
Bıraksalardı yeselerdi birbirlerini....

puyol
05 Aralık 2014, 22:53
Kim haklı kim haksız bilmeden nasıl da sallıyorsunuz yok taciz etmiş miş filan da falan da.Belki de kurye haklı yada bayan sürücü nereden biliyorsunuz?Hem genelleme yapmaktan kaçının o kuryenin yerinde sizde olabilirdiniz ekmak parası kazanan adamlar hakkında ileri geri konuşmayın.

bisikletbaba
05 Aralık 2014, 23:28
Bizzat bu işleri yapmış biri olarak söylüyorum, trafikten ekmek çıkartanlara dikkat etmek lazım. (Kurye,paketçi,taksici,dolmuşçu,otobüsçü...)

braveguy
05 Aralık 2014, 23:30
Kim haklı kim haksız bilmeden nasıl da sallıyorsunuz yok taciz etmiş miş filan da falan da.Belki de kurye haklı yada bayan sürücü nereden biliyorsunuz?Hem genelleme yapmaktan kaçının o kuryenin yerinde sizde olabilirdiniz ekmak parası kazanan adamlar hakkında ileri geri konuşmayın.

Hepimiz trafikte o "ekmek parası" edebiyatı yaptığınız paketçileri görüyoruz. Pek saygı duyulacak tarafları yok kusura bakmayın...

uçnkaplumbğa
05 Aralık 2014, 23:34
Tabi paketçiler, kuryeler gariban ya vurun gitsin.
Tabi altlarından 10 bin liralık vespalar yok.
Tabi şekil şükül racing makineleri yok.
Çok keyif alıyorlar trafikte o şekilde sürmekten zaten,
kaza yapıp kolu bacağı kırılıyor çoğunun,
ölenler de cabası.

Bu nasıl vicdansızlık ya.

bisikletbaba
05 Aralık 2014, 23:38
Her işte olduğu gibi içlerinde iyi ve kötü insanlar var, fakat araç kullanırken cep telefonu kullanan insanlar ne kadar tehlikeliyse paketçiler de o kadar tehlikeliler... Çünkü araç kullanırken başka şeyi düşünmek eşyanın tabiatına aykırı...

40yapar
05 Aralık 2014, 23:43
Ulan biz motorcu imajını düzeltelim diye yüzde yüz haklı olsak bile karşımızdaki davarla kibarca konuşup, uyarıp gülümseyerek iyi yolculuklar dileyelim, araba yol vermese biz yol alsak bile önüne geçtiğimiz adama kafayla kornayla teşekkür edelim, ışıkta yanında durduğumuz adamla göz göze gelince tebessümle selam verelim, aha bu davarlar da tutsun istanbul'un göbeğinde mafya misali birbirine girsinler. Ondan sonra da tut, o olaylar yüzünden evine gidemeyen adamdan, müşteri alamayan taksiciden motorculara saygı bekle... nefret ediyorum bu yoz zihniyetten... kimin haklı olduğu umurumda değil, yok kızmış, yok ekmek peşindeki paketçiymiş... mağdur olduysan plaka alır polise gidersin ya da göZün yiyorsa yakalar, kenara çeker varsa kozunu paylaşırsın, ilk çağ insanları gibi. Ama sebebi ne olursa olsun derneği, kulübü, ahbapları toplayıp Mecidiyeköy'ün göbeğinde caddeyi birbirine katmak nedir allah aşkına ya... Kimin haklı olduğu umurumda değil... haksız olan da haklıyken çetecilik oynayıp haksız duruma düşen de beter olsun... Umarım hem birbirlerinden hem de polisten öyle bir dayak yerler ki bir daha da bu hatayı yapmazlar..

Bune
05 Aralık 2014, 23:59
Valla ben paketçilere de üzülüyorum adamlar hızlı gidiyor diyen bir çok adam 30 dk sonra paketi kapısına gelmezse para vermeyip o adamları yolluyor. Maalesef bu paketçi arkadaşların çoğunun hayatını kaybettiğini ama gazete ve televizyonların bu büyük yiyecek firmalarının reklam gelirini kaybetmemek için kötü haberlerini yapamadıklarından dolayı kimsenin olanlardan haberi olmadığını duymuştum.

Bile bile apaçilik yapanları tenzih ediyorum ama kask kafasında adam gibi süren çok paketçi de var, altlarında suyu gördümü sabun gibi kayan küçük tekerli scooter' larla dağıtım yapıyorlar yetişmeyen yemeğin parasını ceplerinden ödüyorlar vs. vs.

Paketçilere cahil diyen bi yorum gördüm yazık ya bu nasıl bir kansızlıktır? Yarın bir gün aniden işsiz kalsan borçlu olsan en dar halinde el açıp dilencilik mi yapacaksın yoksa kuryecilik & paketçilik mi yapacaksın sorarım ben sana? Peki şerefinle gururnla bu paketçiliğ yaptığında sen de mi cahil olacaksın?

Valla forumda da gördüğüm milletimizde de gördüğüm bir numaralı eksik empati kimse kimseyi karşısındakinin yerine koyamıyor maalesef, herkes kendi postunu düşünüyor bu yüzden ne yoldaki sürücü ötekine yol veriyor ne de zengin karşısındaki adamın niye ucuz motora binmek zorunda kaldığını düşünebiliyor.

ardacik
06 Aralık 2014, 00:06
Boyle olay gta da bile olmuyo...

40yapar
06 Aralık 2014, 00:08
Bile bile apaçilik yapanları tenzih ediyorum ama kask kafasında adam gibi süren çok paketçi de var, altlarında suyu gördümü sabun gibi kayan küçük tekerli scooter' larla dağıtım yapıyorlar yetişmeyen yemeğin parasını ceplerinden ödüyorlar vs. vs.

Şu cümle hariç dediklerinize katılıyorum. 30 dakika garantisi veren tek firma bildiğim kadarıyla dominos, onlar da geciken paketlerin ücretlerini kesinlikle kuryelere yansıtmadıklarını deklare ediyorlar zaten. Bu bi gerekçe değil yani. Haa, paket geç gittiği için müşteriden paparayı yiyen patronu dönüp ihaleyi paketçiye bırakıyor mudur, evet.. patron kısmı genelde bunu yapacak tıynettedir bu topraklarda. Ama bunların hiçbiri gerekçe olmamalı bence. (Bu arada Avni'yi bilen, seven adam candır :)

celikat
06 Aralık 2014, 00:22
Ben haftada iki üç kez dışardan yemek söylerim, şimdiye kadar cahil bir tipe rastlamadım. Hepsi efendi cocuklardi. Hatta iki sefer kız getirdi siparisi. Her seferinde de yüzde on civarı bahşiş veririm.

C.Kaan
06 Aralık 2014, 00:29
Bir bayan bir semti bir birine katabiliyor, bence ülkenin adını değiştirip abazanlar cumhuriyeti koymak lazım.
Bayan görünce laf atmalar - sulanmalar yüz vermeyince saldırmalar vs.
Bu ülkede her gün 1 - 3 kadın erkek cinayetine kurban gidiyor.

Memlekete bak memleketeeee.

Balıkesir'de ikametgah ediyorum adam akıllı kurye yok 10 kurye'den 9'u apaçi ve her şeyi yapabilecek potansiyele sahip.

shooter1
06 Aralık 2014, 02:25
Boyle olay gta da bile olmuyo...
:queen: gece gece güldürdün ::plus1::

Sj's
06 Aralık 2014, 02:29
Abi korumayin sunlari pizzaci hamburgerciye eyvallah ama gozunuzu seveyim su kebapcilarin psikopat paketcilerini korumayin. Bana da geldiler efendi yuzleriyle 2 saat sonra. "Kardes 2 saat oldu a.k?" dedigimde "abi kusura bakma kaza yaptim" vs diyenler cok oldu.

Niye kaza yapiyo bunlar? Ben manyakligi para kazanma gerekcesi olarak goremiyorum.

Eger oyle goreceksek surekli ustumuze kiran, kicimiza yapisan, hayatimiza kasteden psikopat taksicilere laf edemezsiniz, anlastik mi?

redlion999
06 Aralık 2014, 11:15
Tabi paketçiler, kuryeler gariban ya vurun gitsin.
Tabi altlarından 10 bin liralık vespalar yok.
Tabi şekil şükül racing makineleri yok.
Çok keyif alıyorlar trafikte o şekilde sürmekten zaten,
kaza yapıp kolu bacağı kırılıyor çoğunun,
ölenler de cabası.

Bu nasıl vicdansızlık ya.

2 tane paketçi arkadaşım var.. pizza pizza da çalışıyorlar hatta.. Geçen muhabbet ediyoruz almışlar scooterları dağa çıkmışlar.. Spacy ile cross yaptık diyorlardı.. Elemana sipariş verdiler gözümün önünde 'beklesin p......' dedi.. Çıkmadan bir sigara içeyim gazlar giderim diye de devam etti.. He ama bir başka pakeçti tanıdığım abi hep full koruma gezer,yolda karşılaştık mı selam verir,düzgün kullanır.. Yani;

Çok keyif alıyorlar trafikte o şekilde sürmekten zaten, cümleniz doğru olan.. Şirket arabaları ile makas atanlara da ' onların ferrarileri yok tabi buldunuz işçi sınıfını vurun' demeye benziyor..

MetinK.
06 Aralık 2014, 11:54
Paketci kuryelere sebepsiz kafa goz dalmak istiyorum. Neticede hizli gonderiyle para kazanmiyorlar adam gibi gitseler de olacak. Kasklar alinlarinda, ayaklar yerlerde suruye suruye gitmeler 20 km hiz limiti olan sokaklardan 80le gecmeler. Gecen cok zor tuttum bir tanesini kenara cekip yuzunu dagitmamak icin. Cogu da genc cahil okuma yazma disinda egitimleri yok.

Ayıp Ediyorsun Kardeşim,Bende Dominosta Çalışıyorum.Her Türlü Trafik Kuralına Uyuyorum.Tüm Ekipmanlarım Tam,Hatta Yazın Yazlık Motosiklet Montu Giyiyrum Diye Adamlar Benle Dalga Geçiyorlardı.Herkesi Aynı Kefeye Koymayın.

KUVVETMİRA
06 Aralık 2014, 11:57
ooo motosiklet çetesi kavgaları!
muassır medeniyeti tersinden yakaladık :)

Sabırsız
06 Aralık 2014, 11:59
Abi Millet kafayı yemiş yahu

braveguy
06 Aralık 2014, 12:02
Ayıp Ediyorsun Kardeşim,Bende Dominosta Çalışıyorum.Her Türlü Trafik Kuralına Uyuyorum.Tüm Ekipmanlarım Tam,Hatta Yazın Yazlık Motosiklet Montu Giyiyrum Diye Adamlar Benle Dalga Geçiyorlardı.Herkesi Aynı Kefeye Koymayın.

sizin gibi dikkatli sürücü oranı paketçiler arasında yüzde kaçtır?
amedo kebap, zurna dürüm paketçisi ile dominos, mcd paketçisi tabii ki bir değil.
paketçi derken bizim kastettiklerimiz o ahmet kebap, zurna dürüm paketçisi. herhalde bu durumu siz de kabul edersiniz, ve sizin gibi paketçilerin oranı yüzde beşi geçmez.
yahu alınmaya bu kadar meyilli bir toplum olmamız da hayra alamet değil...

izmirakar
06 Aralık 2014, 12:40
Cahil cesareti mi diyim ne diyim bilemedim değer mi arkadaş zaten günlük 20-30 liraya çalışıyon bide üstüne başını bela sokmak
Yazık olan gene ordaki mahalle halkına olmuş memlekette huzur güven diye bişey kalmadı herkes patlamaya hazır bomba

EmirŞengezer
06 Aralık 2014, 12:49
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Polisin havaya bu kadar ateş etmesini benim aklım almıyor. Hem de civarında yüksek binaların olduğu bir semtte...

C.Kaan
06 Aralık 2014, 12:52
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Polisin havaya bu kadar ateş etmesini benim aklım almıyor. Hem de civarında yüksek binaların olduğu bir semtte...

Haklısınız keşke Amerikan sistemi olsa'da direk olay çıkartanlara sıksalar, ülkede sorun felan kalmaz.

ahmetkorkmaz
06 Aralık 2014, 13:04
Yalnız bayan motosikletçi de cidden artıyor, az önce bir bayan gördüm hemde kurye.

Ara sıra motosikletçi bir arkadaş görünce selam mahiyetinde TIKK yapacak kadar kısa bir korna yapıyordum.

Şimdi bayan olunca yanlış anlaşılır diye bir şey de yapamadım :)

CompanERROR
06 Aralık 2014, 14:02
Türk milletinin bir farkı var oda filmlerden çok etkilenip onları taklit etmeye çalışmaları. Kadına ne diye sataşıyorsun ? Ki büyük ihtimal kadın olduğunu anlamıştır sıkıştırma laf atma olmuştur. Sen kadını sıkıştırınca senden etkilenecek mi geri ? Ha kadın suçluysa bile ya şikayet et yada bas git kardeşim ne kavga ediyon. His ettin mi sopayı şimdi :farao:

crxforever
06 Aralık 2014, 14:10
işi, gücü, sosyal konumu, dünya görüşü ne olursa olsun 2 tekerlek sevdasında birleşmek varken çok üzücü bir olay.
yine de olayın ne olduğunu bilmeden ihalenin kuryelere kalması yanlış.kimse ne olup ne bittiğinden habersiz.
bunun dışında kavga dünyanın her yerinde olur da haber sitelerinde altına yazılan yorumlar ülke adına insanı umutsuzluğa sürüklüyor.

GP500-1st
06 Aralık 2014, 15:01
işi, gücü, sosyal konumu, dünya görüşü ne olursa olsun 2 tekerlek sevdasında birleşmek varken çok üzücü bir olay.
yine de olayın ne olduğunu bilmeden ihalenin kuryelere kalması yanlış.kimse ne olup ne bittiğinden habersiz.
bunun dışında kavga dünyanın her yerinde olur da haber sitelerinde altına yazılan yorumlar ülke adına insanı umutsuzluğa sürüklüyor.

Bu kavganın iki tarafıda yeterince cirkinleşmiş. Hele kurye kısmı abartıp sokak savasına çevirmiş gibi duruyor.

Ama şu nokta var. Motosiklet kulupleri ve kadın. Şu alaete ne güzel binerken, bunun içine kadın ve bu yönde sosyalleşme girince farklı reflexler ve dinamikler ve egolar giriyor

Bu olayda bilmiyoruz ama işin içinde kadın olunca aşırı tekpi verilmiş ve daha da aşırı geri dönüşü olmuş gibi...

Eğer Bir takip etme, aşırı taciz varsa plaka alınıp savcılığa sikayet edilse karakola çektirilse sonuç çok daha etkili olurmuş. o şahıs 2. sine bir daha yeltenemez zaten

mckayrak
06 Aralık 2014, 15:18
Sorun halkın patlamaya hazır bomba gibi olmasında. Sokaktaki insana bakınca kimsenin gülmediğini görüyorsunuz. Allah sonumuzu hayır etsin.

maltintash
06 Aralık 2014, 18:39
Herkes bişiler yazmış çizmiş...Adam Moto kurye..Trafikte maganda gibi davranacak. Bayana saygı göstermeyip küfredecek sonra bişi olmamış gibi gidecek.. İşin aslı astarını bilmeden yorum yapmayın. Mesele Siyasi...malum örgüt sempatizanı bir kurye bozuntusunun Bu ülkede her şeyi yapabileceklerini sanıyor olması...Bu çatışma " ben senden daha güçlüyüm" çatışmasıdır. Kapıda asılı duran Türk bayrağını kastederek o bayrak inecek diye tehdit savuran bir mahlukat gürühlarıdır bunlar... Polis otosuna sopayla vuran zihniyet sizce kim acaba? Gerçek bir Motorcu Polisin , devletin arabasına zarar verir mi ?Vermez. Bunu yapanlarda belli zaten. Gelecekleri varsa görecekeleri de var...

imtarky
06 Aralık 2014, 18:53
Kurye arkadaşların başımın üstünde yeri var çok yardımcı oluyorlar bir çok kişiye.

KFC, DOMİNOS,MC DONALDS bu firmaların paketçileri dikkatli ama semtlerdeki dürümcü, kebapçı, dönerciler öyle değil.

Dikkat edin hep genç çocukları çalıştırıyorlar 16-19 yaşlardaki çocuklar.

Acıbademde hiç dikkat ediyormusunuz kafada kask yok kulakta telefon ağızda sigara kaldırıma çıka ine kullanan paketçileri ?

Oturduğum semtte 16-19 arası paketçi çocuklarında bir çoğu torbacılık yapıyor gözümle gördüm. Kimse çevirmiyor zaten rahat rahat satıyorlar.

EmirŞengezer
06 Aralık 2014, 20:28
Olay çıkartanlara sıkmak değil de yol ortasında karısını yatırıp bıçaklayanlara dıksalar mesela konuşup ikna etmeye çalışırken kadıncağız kan kaybından ölmese. ya da elinde tabancayla etrafı tehdit eden ite sıksalar, üstüne atlayıp elinden tabancayı almaya çalışırken ölmek yerine.. neyse bu başka bir başlığın konusu :)

berkcigdem
07 Aralık 2014, 02:53
ya şimdi paketçi demek istemiyorum bi kaç tane çok düzgününü tanıyorum ama %99 ne oldugunuda hepimiz biliyoruz. geçen bende trafıkte adım adım ılerlemeye calısırken bı anda sagımdan çıkıp önüme geçti ve dengemi bozdu. kardeşim dikkat et ikimizde motor kullanıyoruz dedım. adamın verdıgı cevap ya bısey olmaz devam et oyuncak ya bunlar dedi.altındaki motorun hakkını ver dedi. hadi kardeşim sen önden git benden uzak ALLAH'a yakın ol dedim. trafikte arabaların araısndan gıtmeye calısırken o motorun hakkını nasıl verıceksem artık heralde tek teker yapıp arabaların arasından öyle geçmemi falan bekliyodu. o yuzden muhtemelen ya hanfendiyi taciz etti yada bunun gibi salak salak işler yapmıştır hiç şaşırmadım.

mterayes26
07 Aralık 2014, 05:33
Yemin ediyorum şurada yazıp çizenlerden 1 tanesıne hötttt desen paçalardan akıtacak insanlar , asıp kesıyor yazıp çiziyor . Ulan yemeğiniz 30 dk da gelmeyınce mogur mogur laf yapıyorsunuz hız yapan paketcı sızı neden rahatsız edıyor . Yok kadını rahatsız etmemız dırek tecavüz etmıs , beynınızın nöronlarını .....

nikelenjelo
07 Aralık 2014, 09:12
mterayes26, burada herkesle oturup tek tek yemek yedin herhalde bu kadar net konusabiliyorsun.

bi kural konuyosa o herkes icindir. elbette hiz yapan paketci rahatsiz edecek beni. burda anormal olan etmemesi olurdu.

o yemek tasiyo hiz yapsin, taksi musteri tasiyo makas atsin, dolmus ticaret yapiyo kafasina gore sursun boyle bir mantik yok.

gerci senin henuz bir tane mantik iceren yorumuna rastlamadim. o yuzdende cok sasirmiyorum artik.

A.Volkan
09 Aralık 2014, 17:17
Mevzu ilk önce polise anlatılmalıydı.Kurye ve paket işinden çok ekmek yiyen insan var genelleme yapmamalıyız.Yağmurda çamurda çok zor şartlar altında çalışıyorlar.

alijian
09 Aralık 2014, 17:24
https://www.youtube.com/watch?v=K24MvonKdI0

35.sn