PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kuba 100 rainbow mu, rks jaguar mı ?



motoco
03 Eylül 2014, 15:09
Selam arkadaşlar.

Bugün motorcuya uğradım çok harika motorlar gelmiş.Özellikle kuba nın motorları çok kaliteli önce 100 lük alayım diğerini sonra düşüncem. Rainbow kullanan var mı ? Merak ettiğim titreşim durumu jaguar balanslı ama kuba da yok sanırım, bagaj var heralde rainbow da. İkisi de çok hoşuma gitti.

Teşekkürler arkadaşlar.

natalone
03 Eylül 2014, 21:32
Kuba Rainbow 100 aliniz.Hem yeni model hem de balansörsüz olmasına rağmen titreşim azdır. Balansör titreşimi tamamen yok etmez.Sadece azaltir ve motorun gücünden biraz çalar. Kuba da grenaj daha sağlam olup, ikiside ayni firmanın ürünüdür. Fiyat aynidir. Size hangisi uyarsa onu tercih edebilirsiniz. İyi günler dilerim.

motoco
05 Eylül 2014, 20:45
kuba rainbow aldım. Çok kaliteli motor ama döner şanzıman değil eksiği bu. Fotoları yüklerim yakında. Kolay çalışıyor ve sanki açık motor gibi, yığılma yapmıyor, sesi hiç yok ve malzeme gerçekten kaliteli. Depo konumu falan çok iyi sızdırma yapmaz, titreşim var ama rahatsız edecek kadar değil, motorun DENGESİ SÜPER, çok kısa mesafeden bile dönüyor, durunca hemen yanlamıyor.

ahmetttttt
05 Eylül 2014, 20:56
hayırlı olsun bende kuba kee 100 kullanıyorum çok memnunum çinliler arasında en iyisi bunlar kazasız sürüşler

motoco
06 Eylül 2014, 07:48
Depo altı var yazıyor sitesinde ama yok bunu belirteyim, benim için önemli değil orta demiri ve askısı var, orta demiri de hiç belli olmuyor çok kibar. Depo altında ufak bi yer var yine içinden malzeme takımı çıktı, cüzdan dosya vs küçük şeyler sığar.

natalone
08 Eylül 2014, 23:05
Mrb arkadaşlar bende rainbow aldim. Motor rölantide çalışırken stop etti sanilacak kadar sessiz, egzoz sesi de diğer cub motorlar içinde en sessiz olanı bence, far olarak HS1 kullanilmiş gayet güzel önünüzü aydınlatıyor, sinyallerde buzer de kullanilmis yani bipliyor sinyali acik unutanlar için iyi bir özellik, grenaj plastiği sağlam ve kaliteli durmakta, diğer kaliteli cub markaları ile kiyaslandiginda tercihinizi rainbowdan yana olucaktir. Ben baba markaların cub modellerine sırf marka ve logosu var diye daha fazla ödeme taraftarı değilim. Rainbowu yakından inceleyin, eminim tercihiniz ondan yanı olucaktır.Cub motora neden yüksek meblağlar ödeyelim ki devir ekonomi devri değil mi? Hadi herkes kendine ve kesesine iyi baksın. İyigünler...

motoco
09 Eylül 2014, 11:27
http://i.hizliresim.com/9v6VPk.jpg (http://hizliresim.com/9v6VPk)
http://i.hizliresim.com/q9g4Z5.jpg (http://hizliresim.com/q9g4Z5)
http://i.hizliresim.com/M9z63N.jpg (http://hizliresim.com/M9z63N)

Artıları :
-Grenajları çok sağlam, aldığım bayi eliyle büktü göstermek için gerçekten şaşırdım.
-Motor sanki açık gibi gidiyor.
-Çok kolay çalışıyor.
-Sesi hiç yok.
-Depo konumu düz ve sızdırma yapmıyor.
-Göstergeleri çok şık ve parlak.
-Orta demiri çok kibar, kıskaçlı ve askılığıda var.
-Amortisörleri çok iyi, kasisleri hissettirmiyor ve vurmuyor.
-Nano siyah boyalı demirleri, egzos ve jantlar asla paslanmaz.
-Frenleri çok sağlam ve ayarlı geliyor ekstra ayara gerek yok. Ön fren birden kızaklamıyor abs gibi.
-Takım çantası çıkıyor koltuk altından.
-Titreşim çok az, gittikçe de yokoluyor.

Eksileri :
-Bilmiyorum eksimi ama 4.vitesten boşa geçmiyor. Bu da pratikliğini baya etkiliyor. Aradım sordum fabrikayı dönmez şansıman olarak yaptık çünkü boştan bire atıp dişli kıranlar oluyordu falan dedi. Mondial ukh-100 de giderken değil de durunca boşa geçiyordu keşke öyle olsaydı. Bunu da söylüyorum kimse inanmıyor, 4 sene böyle kullandım ben mondi 100 ü çok pratik bir özellikti.
-Koltuk altında bagaj yok. (Kişiye göre değişir bence eksi değil.)

brds
10 Eylül 2014, 11:39
güle güle kullanın...

tiken55
29 Haziran 2016, 01:49
bu rainbowun yakıtı nasıl abiler bende almayı düşünüyorum iki motor arasında kaldım birisi bu digeride kubanun 100 cg k modeli nedersiniz ne öneririsiniz ?