PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcılar'da üst geçit çöktü. 2 ölü 2 yaralı.



AttilaXtreme
03 Eylül 2014, 13:32
Ölenlere Allahtan rahmet yakılarına sabır yaralı kardeşlerimize şifa dilerim.

Hergün bu üst geçidin altından motorla geçiyorum. Trafik genellikle sıkışık olduğu için tüm motorcular gibi ya aradan/dereden yaparak ya da en sağda ki emniyet şeridinden kayıyoruz. Bu hatta en sağ ve orta şeridi kullanan çok sayıda kamyon, tır, büyük servis otobüsleri oluyor. Düşünsene biz arabalardan kamyonlardan tırlardan büyük servis otobüslerinden sakınıp ölmemeye çalışırken üzerine üst geçit çökmüş! Ya o sıkışıklıkta arabas ile tam o üst geçidin altına denk gelmiş aracın içinde olanları.

Ne saçma bir ülkede yaşıyoruz.

s.ozer1991
03 Eylül 2014, 13:37
İstanbul'un Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit, bir yakıt tankerinin çarpması sonucu çöktü. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Şoka giren tanker şoförünün, “Kumanda bozuktu, damperi indiremedim” dediği öğrenildi.

Avcılar ilçesinde E-5 karayolu üzerinde bulunan bir üst geçit, bu sabah saat 10.00 sıralarında bir yakıt tankerinin çarpması sonucu büyük bir gürültüyle çöktü.


Avcılar'da köprü çöktü! Çok sayıda yaralı var


Yoğun trafiğin yaşandığı saatlerde meydana gelen kazada üst geçit, yoldan geçen araçların üzerine düştü. Üst geçitte bulunan bazı kişiler de aşağıya düştü.

Altınok, üst geçide çarpan aracın glikoz tankeri olduğunu bildirdi.

Görgü tanıkları olay anını anlattı!


'KUMANDA BOZUKTU, DAMPERİ İNDİREMEDİM'
Yara almadan kurtulan tanker şoförü, olay nedeniyle büyük şok yaşadı. Şoför, olayla ilgili olarak polise ilk ifadesini verdi.

Bir görü tanığı, damper kumandasının bozuk olduğunu savunan şoförün, “Elim düğmedeydi ama damperi indiremedim” dediğini söyledi.

(Kaynak: NTV)



Kaynak: http://www.gazetevatan.com/faciaya-neden-olan-sofor-konustu--674636-gundem/

manners
03 Eylül 2014, 13:47
o damperin kolunu sokacaksin iste o soforun gerisine,

ilkerakdag
03 Eylül 2014, 14:01
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum.Video da 1.5 yıl önce benzer bir olayın daha yaşandığını söylüyor görgü tanığı.Tankerin akaryakıt yüklü olması durumunu düşünemiyorum bile çok büyük bir facia yaşanabilirmiş.

kurubuz
03 Eylül 2014, 14:11
Türkiye Hindistan'a karşı bu kaza ile bir sayı daha yaptı. Eğer bir tren kazası olup da 150 kişi ölürse kesin dünya birincisiyiz ucuz insan hayatı liginde.

TRaKYaLeee
03 Eylül 2014, 14:27
Şöförün dikatsizliği bir yana üst geçidinde sağlamlığı konuşulmalı birazda çöken üst geçit son zamanlarda heryere konulan Prefabrik gibi birleştirilerek dikilen tipden.Bunların Sağlamlığıda Bu Kazadan Sonra Konuşulucak.

AttilaXtreme
03 Eylül 2014, 14:28
Dün akşam Esenyurt yan yoldan bir şeyler taşırarak bir tanker fırladı önüme. Allahtan önceden tecrübeliyim. Yıllar evvel Hereke'de yağ kamyonu taşığına denk gelip altımdan motoru kaybederek büyük bir kaza geçirmiştim. Bu gibi durumlarda durabilirsem duruyorum, durmaya yetiştiremiyeceğim mesafede ise ve kaçabileceğim yer varsa kaçıyorum. O BİKA'ya giren yan yol geniş. En sola aldım motoru ama kurtaramadım. Ne olduğunu anlayamadım ama taşıdığı şey kayganmış. Kıyısından geçerken motorun götü başı dağıldı. Soğukkanlılığımı kaybetmeden ayakla filan tekrar düzeltip gazladım.

Bu tanker kamyon tır büyük servis otobüsleri ve küçük büyük farketmeden halk otobüsleri ile başımız dertte. Hele akşamları bu tayfa delirip hepsi Ferrariciye dönüşüyor. (Bir de o alçak ve küçük arabalar. Bilgisayar oyununda ki arabalar gibi kullanmaya çalışıyorlar) Orta şerididi kaplıyorlar ve birbirlerini geçmeye çalışıyorlar. Sabahları ise diğerleri büyük dert. Halk otobüsü ve büyük servis şöförlerinin hemen hemen hepsi analarından kulağında telefonla doğmuş. O da yetmiyor sıcakladıkları için ön veya arka kapılarını, bazen ikisini çift kanat açıyorlar. İstedikleri yerde sağa yanaşıp yolcu indiriyorlar. Ara/dere yapma imkanı sıfır. Kapıları açık kulağında telefon ne an ne yapacakları belli olmayan bir sürü cins adam.

Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.. Ne diyem!

Ms_TunC
03 Eylül 2014, 15:35
Kamyoncunun cinayetle yargılanması gerekiyor. Kol bozukmuş. Ulan madem bozuk ne çıkıosun yola. Hadi çıktın aklın nerde geçiitten geçerken.

vandamme
09 Ağustos 2020, 18:16
https://www.hurriyet.com.tr/amp/gundem/son-dakika-istanbulda-korku-dolu-anlar-eyupsultanda-ust-gecit-coktu-yol-kapandi-41582907

Şansa yaşıyoruz yeminle.

watercolours
09 Ağustos 2020, 18:38
Bakalım ne zaman cehape veya dış güçlere bağlanacak.