PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik degisimi



Darkcity2000
31 Ağustos 2014, 15:07
Arkadaslar CbR in lastiklerini degistirmek istiyorum stok lastikler bildiginiz gibi kaliteli degil, internetten siparis verecegim gelen lastikleri servistemi yoksa herhangi bir lastikcidemi taktirmam lazim motor garanti kapsamida.. birde iki kere gitgel olacak sanirim yeni lastikleri yanimda goturemeyecegim :)

Blackeagletr
31 Ağustos 2014, 15:47
Lastiğin servis dışında değiştirilmesi garantiye engel olmaz.Serviste değiştirtmenizi öneririm, sonuçta tekerler sökülecek ve tekrar motora monte edilecek, motosikletle pek haşır neşir olmayan lastikçiye denk gelirseniz iyi olmayabilir :). Makine ile lastik değiştirme imkanı olan yeri tercih ederseniz daha iyi olur.

zerzura
31 Ağustos 2014, 15:48
Herhangibir lastikçi takamaz zaten motosiklet lastiğini.
Herhangibir motosiklet servisine gidersen de lastiğin ve jantın canını çıkartarak, balans yapmadan takıyorlar.

Motosiklet lastiği 'takabilen', bu iş için teçhizatı olan biryere gitmeni yavsiye ederim. Bir de arka jant sökülüp tekrar takılacak. Zincir ayarı yapılacak vs vs.

Lastiği de internetten alacaksan, önceden bilgi vererek lastiği değiştirteceğin servise kargolattırabilirsin. Kargo ulaşınca, servis seni arar, gider taktırırsın.

Garantiyi %99 etkilemeyecektir.

c3nk
31 Ağustos 2014, 15:59
servislerde çeşitli marka lastikleri getirtebiliyor, oradan sipariş verip gelen lastiği ücretsiz taktırabilirsiniz, ben şahsen öle yapmıştım :)

Darkcity2000
31 Ağustos 2014, 16:28
hmmm cok tesekkurler arkadaslar..