PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : seref yoksunlari...



s.ozer1991
29 Ağustos 2014, 14:04
Bugün e5 goztepeden kadıköye dogru sol seritten gidiyordum. Birden onume toyotanin bir jeepi kirdi. Bende niye onume atliyorsun dersecine kornaya bastim. Bu sefer bu seref yoksunu adam onumde aniden frene asildi. Azcik sola kaydim Allah belani versin derken elimle de ona belli ettim bu seferde solda ki emniyet seridine dogru onume kirdi ve yine frene asildi.

Allah bize dusunduklerinin kat kat katini kendilerine versin. Onlar bizi zor duruma düşürüyor Allah da onlari dusursun. Ne adi insanlar var trafikte.

Oto b*ka ceza yazan trafik polislerinin ve kanunların insan canina boyle kasteden bu adilere hicbir sey yapmamasi beni kahrediyor. Boyle adalet olmaz olsun.

Karalı
29 Ağustos 2014, 14:11
Böyle durumlarda cebinde küçük ken oynadımız büyük misketten koyacaksin yanindan hızla geçerkencamina birakip ucacaksin:queen:şaka şaka var böyle denyolar dikkatli ol

AttilaXtreme
29 Ağustos 2014, 14:17
Çok var o ORÇO'lardan. Bulaşmadan her an hazırlıklı olarak motor kullanacaksın. Ne dövmekle bitirebilirsin ne öldürmekle. Bitmez onlar. Bu ülke kilometrekare başına en çok ORÇO'nun düştüğü memleketlerden birisidir. Uzak dur, dalgana bak.

Darkcity2000
29 Ağustos 2014, 14:25
Çok var o ORÇO'lardan. Bulaşmadan her an hazırlıklı olarak motor kullanacaksın. Ne dövmekle bitirebilirsin ne öldürmekle. Bitmez onlar. Bu ülke kilometrekare başına en çok ORÇO'nun düştüğü memleketlerden birisidir. Uzak dur, dalgana bak.

Aynen bitmez bu orçolar o yuzden aklına geldıkce korna cal deli gibi görünebilirsin ama haytını kurtarabilir...

shi_bumi
29 Ağustos 2014, 14:25
Trafikte defansif ol. Saldırırsan kaybedersin.

ilkerakdag
29 Ağustos 2014, 14:41
Seyir halinde yapabileceğin pek bir şey olmadığı için bu gibi durumlarda soğuk kanlı olman her zaman için senin lehine olur.Ya sabır demekten başka elinden bir şey gelmiyor.Allah'a havale edeceksin böyle hayvanları.Geçmiş olsun.

Ahmanamra
29 Ağustos 2014, 14:50
Aynı şekilde benimde başıma geldi böyle bir oç. yol ayrımına denk gelmeyeydi takip edip durduğu yerde kafasını ezecektim ama puşt yol ayrımından kaçtı bende kaçırdım girişi. Burdan yine selam ediyorum eşiktekine beşiktekine o orconun.

Dedikleri gibi kardeş öldür öldür bitmez bunlar. Trafikte dalaşmıcan bu gibi tiplerle. Mümkünse motorunda bi gopro sürekli kayıt altında gezecen. Plakayla birlikte görüntüleri savcılığa verip suç duyurusunda bulunacan cinayete teşebbüsten dava açacan gerçi bunlarda bu ülkede ütopya oldu ya neyse. Biraz imanımız olmasa yasalardan korkumuz olmasa motorda silah taşıyıp bu gibi denyolara hiç el kol yapmadan yanından geçerken sıkar geçerdim yeminle.

overspeed
29 Ağustos 2014, 15:15
Benim de sık yaşadığım bir olay var. Taksicilerin sinyal vs vermeden bir anda u dönüşü yapması. Daha bu sabah tekrar başıma geldi. taksi durağının yanından geçicekken durakta duran taksilerden biri bir anda yola atlayıp benim önümü kesecek şekilde ters istikamete yönlendi. Korna çalarak gittim yanına, bana dediği lafa bak "ben seni gördüm zaten kardeş rahat ol" Ulan hıyar sen beni görüp de dönüyosan daha kötü ya, bile isteye canıma kast ediyosun, şu durumda motoru ne kadar zor durdurduğumun farkında değil.

OnurTr
29 Ağustos 2014, 15:18
Allah evlat acılarının en beterini yaşatsın "o" tiplere....

s.ozer1991
29 Ağustos 2014, 15:37
Insan bir sey yapamiyor icine atinca da cok kotu oluyor. Bir şey yapacak olsan bu zihniyet seni dusurmek icin elinden geleni yapar. En cok dokunani da o oluyor. Allah'a havale ediyorum onlari, Allah versin cezalarını belalarini...

atgatt
29 Ağustos 2014, 15:46
arkadasim, hiç bulaşmayacaksın. denyo, orço dolu bizim ülke. kaç defa bira şişesi fırlatıldı bana araba camlarından.
kornanı çalıp geç git ya da yavaşla biraz o uzasın gitsin, el kol hareketi yapma, orçoları azdırma. orçolar yüzünden sinirlerini bozup sürüş konsantrasyonunu bozman daha tehlikeli.
defansif sür. konsantrasyonunu bozma, dört tekerlerle kazanamayağın sinir harbine girme. adamlık sende kalsın.

shooter1
29 Ağustos 2014, 15:46
her zaman her yerde var onlardan kökü kurumaz

TIGERSHARK
29 Ağustos 2014, 15:51
böyle durumlarda araç plakasını al 156 şikayet et ardından evine trafik çezası yollar'lar

fisherKing
29 Ağustos 2014, 16:17
Arkadaşlar söylenmesi gereken herşeyi söylemiş zaten. Sivrisinekleri öldürmekle kurtulamazsın en akıllıcası kapıya pencereye tel takmaktır :)
Plakasını görüntüsünü falan alıp şikayetimizi etmek yeterli, gerisini Allaha bırakalım. Böyle yaratıklar zaten genelde belayı hakeden tiplerdir ve bir şekilde mutlaka hakkettiklerini bulurlar.

Zuzuuw
29 Ağustos 2014, 16:55
böyle durumlarda araç plakasını al 156 şikayet et ardından evine trafik çezası yollar'lar

isviçre'de falan yaşasaydık olurdu ama Türkiye'de nahh olur.

evilded
29 Ağustos 2014, 18:35
plakasını alsaydın görürsek misket atarız.

murad13
29 Ağustos 2014, 18:39
Allah evlat acılarının en beterini yaşatsın "o" tiplere....
evlat demişsin ben de savunuyorum motoru ama suçu olanı eleştiriyorum abi bence cok kötü olmuş evlat başkadır.kendisine gelsin evladıyla işimiz yok

bursagsli
29 Ağustos 2014, 18:46
Bunun gibileri adam olmaz en iyisi plakayı ve araba modelini alarak nasıl bir sürücü olduğunu internette yayacaksin

Sinan Aksu
29 Ağustos 2014, 18:56
Allah evlat acılarının en beterini yaşatsın "o" tiplere....

Evladının ne suçu var?

s.ozer1991
29 Ağustos 2014, 19:14
plakasını alsaydın görürsek misket atarız.

Ibayagi sinirlendim hic plakasini almak aklima gelmedi. Misket de yetmez olsa gulle atacan bu serefsize :)

Bune
29 Ağustos 2014, 20:32
Yanında gerçek silaha çok benzer oyuncak tabanca olucak şöyle kendisine nişan alıyormuş gibi yapıp tek elle tutacaksın bak bakalım nasıl altına bırakıyor :D

Geçmiş olsun bu arada kardeş rahat ol o zihniyetteki bi denyo elbet iistanbulda belasını bulur bu şehri bu yüzden seviyorum herkesin dişine göre bi hakkından geleni oluyor :D

RmMuR
29 Ağustos 2014, 20:50
Bunun gibilerin oldugunu bilerek ve daim hazir olarak aracini sur ve dalgana bak. Hic mi hic takilma. Pisikolojini bozma. Olay mahallinden mumkun olan en hizli sekilde uzaklas. Kendini resetle ve daha nasil dikkatli okup bu gibilere bulasmadam aracimi kullanabilirim diye dersini cikart.
Mutlaka ders al.
Bu gibi arac kullanan adamlari daha onceden nasil anlarsin dersine bir tecrube daha eklemis ol.

efizikci
29 Ağustos 2014, 20:58
Geçmiş olsun kardeşim akan yollarda bu tipler çok çünkü yolda uzayıp gidebiliyorlar ya şehir içinde yok mu yine var ama daha az bişey korkusundan :) hani bir laf vardır klavye kabadayısı işte bunlarda direksiyon kabadayısı ama en güzeli Allah'a havale et bu dünyanın öbür dünyası da var o versin hesabını kul hakkından başka bir şey değil.

oknglr
29 Ağustos 2014, 21:19
Evladının ne suçu var?

Merak etmeyin o kafadaki adam evladını aynı şekilde yetiştirmiştir yani oda hakediyor :D