PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avyalik ve Çesmede kamp kurulcak alan varmi?



duzeno11
30 Temmuz 2014, 23:34
İyi aksamlar
Pazar günü Bilecikten yola cikarak Avvalik-Cesme turu yapmayi planlıyoruz buralarda konaklicak cadir kurabilecegimiz yerleri bilen varsa tarif edebilirmi?

alper_becker
30 Temmuz 2014, 23:46
Izmir'de Özdere, Gümüldür de çok güzel kamp alanları var. Çeşme'de yok fakat keyfinize göre kurabilirsiniz elektrik su olmaz sadece.

sercan_unlu
30 Temmuz 2014, 23:51
Ayvalık'ta Cunda Adasına giderken, üzerinden geçmen gereken Lale Adası var. Ana karaya 500 m uzunluğunda doldurma bir yolla bağlanır. Bu yolun başlangıcında, giderken sol tarafta karavaların durduğu bir alan var, yanında da zaman zaman çadır kuranları görüyorum. Çimenlik hem de. Ama bu günlerde küçük bir alanda 8-10 karavan var. Yanlarındaki çimenlik çadır için süper bence. Ayvalık ta yaşayan biri olarak bne bile düşünüyorum zaman zaman orada kalmayı. Ücretsiz diye biliyorum ama belediye akıllandıysa bilmem, gelip ücret talep eder mi. Tabi zevkler tartışılmaz. Bir alternatif sunayım dedim. Yeri kısaca:Gönül köprüsünün başlangıcında, sol bölümde. Ama kamping dersen Cunda da ada caming i tavsiye ederim, biraz tuzlu ama kaliteli bir alandır.

mehmettayfur
30 Temmuz 2014, 23:58
Ayvalık,Cunda adası,Ada Camping bölgenin en nezih kampingidir.başka da yok bildiğim kadarıyla.Kamping dışı doğa macera diyorsan,Cunda Adası sahilden devam edip Maden adası yolunda kamp kurabilirsin.

duzeno11
31 Temmuz 2014, 14:33
Ada campimg bize gore olmadigi için gönül köprüsünün girişindeki alanda kamp kurmaya karar verdik gidince daha ayrintili bilgi veririm.Verdiğiniz bilgiler için tesekkurler

biyeybaraküs
31 Temmuz 2014, 20:00
yolu şaşırıpta çandarlıya girme sakın bayramın birinci ve ikinci günü çandarlı tatil köyünde denize girdim ailece mikrop kaptık ,bakırçay nehri 3 kola ayrılarak denize dökülüyor oradan sonradan farkettim ,bayağı pismişki mahvolduk kaşınmadık kabarmadık yerimiz kalmadı bilgin olsun

Benli
31 Temmuz 2014, 20:44
Çeşme / paşalimanı tarafında meşhur bir "V" camp vardı , orası duruyormu bilmiyorum veya ılıcalar sahilinin şifne ye doğru bittiği yerde yukarıda bir camp yeri vardı koskoca çeşme camp yeri olmadan olur mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

http://www.cesmeoteller.com.tr/aktivite/kamp-alanlari/cesme-kamp-alanlari