PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : muaynede alt granaj olmaması



memoli034
04 Haziran 2014, 11:25
asya motor maxi kasa 150cc motorumu muayneye sokacağım.Altta bulunan etek diyorlar bu parçalar yok duruşuda pek etkilemiyor muaynede sıkıntı yaşatır mı.Birde teker derinliği 4mm bu konuda da tam bir şey bulamadım.

solmyr
04 Haziran 2014, 12:02
Lastik en az 2 mm olmalı. Suruş guvenliğini etkilemeyen hiçbirşeye bakılmaz muayenede. Aracın rengini değiştirmek dışında.

teknoali
04 Haziran 2014, 12:36
aynen hocam renk dışında bi motor görünüşüne bakılmıyor. ön arka fren motoru kitleyecek derecede sağlam tutsun . uzun kısa far , sinyaller . arka stop lambası. ön ve arka fren e basınca arka stopun yanması. korna çalışması ve lastiklerin tam mm olarak bilmiyorum ama iyi olması yeterli. tabi aynalar da olması gerekiyor.

memoli034
04 Haziran 2014, 12:44
ilginiz için teşekkürler.Frenler yavaşlatıyor kitleme yapmıyor yani nasıl diyeyim freni aniden sıkınca ses felan olmuyor umarım sıkıntı olmaz.

fabialife
04 Haziran 2014, 13:22
ilginiz için teşekkürler.Frenler yavaşlatıyor kitleme yapmıyor yani nasıl diyeyim freni aniden sıkınca ses felan olmuyor umarım sıkıntı olmaz.

freni sıktınmı arka teker kızaklayacak özellikle ona bakıyorlar.
ben 10 gün önce yaptırdım vizeyi; lastikleri yeni değiştirip gitmiştim. ileriden gel fren yap lastikler kaysın dedi tabi banim lastikler kaliteli olduğu için motorn anında durdu ama lastikler kaymadı.
ben de lastikleri yeni değiştirdim bunlar kaliteli lastik kaymaz dedim tamam dedi.
far ayarım yüksekti ona hafif kusur, arkadaki çanta ruhsata işlenmediği için hafifi kusur yazdılar.
kapalı kaskı olmayanların veya açık kaskın yanında güneş( koruma amaçlı) olmayanların vizesini yapmıyorlar.
arka fren klitleyip teker kaymazsa veya olduğu yerde durmazsa yapmıyorlar bilgin olsun.

ekspermesut
04 Haziran 2014, 14:28
sana baktıkları seyleri soyleyim farın yönüne bakıyorlar sinyallere stop lambasına bide arka fren tutuyormu tutmuyormu ona baskada bişe yok