PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekipmanlar ve sağlamlıkları



msgnrn
13 Nisan 2014, 18:12
Hayırlı günler beyler. Aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 4 5 gündür de ekipmanlarla alakalı konulara bakıyorum. Motor ekipmanları ile alakalı birçok başlık var. Ama hangi kazada hangi marka-model ekipmanın ne kadar işe yaradığını anlatan bir konu yok (kaza raporlarının bazılarında ufak tefek bilgiler var ama bana yeterli gelmedi :D) abilerim , musait olduğunuz zaman bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz :D

cemolos
13 Nisan 2014, 18:16
bak sana şunu söyleyebilirim:
her zaman motosiklet üzerinde bütüm korumalı giysilerin olsun fakat bunun da yumurtayı peçeteye sarmaya benzediğini sakın aklından çıkarma.
motosikletin üzerinde çıplak oturuyormuşsun gibi düşün kendini. o ekipmanlar olsa bile ufak kazalarda ortalama yaralanmalar yaşarsın her türlü.
orta şiddette veya daha üzerindeki kazalardan bahsetmek istemem bile.

msgnrn
13 Nisan 2014, 19:19
Eyvallah abi haklısın , ama şimdi revit ile pro.. bilmemneyin arasında da fark vardır herhalde daha doğrusu aralarindaki fark ne kadar anlamlıdır acaba :D

YouSuffer
13 Nisan 2014, 23:38
Fark şöyle örnegın ucuz kıyafetlerde korumalar plastik thermoplastik sunger vs. oluyor. Ama onlar en dusuk korumayı sağlar. Diğerlerinde knox kevlar karbon gibi. Mesela bendeki deri cekette ce onaylı şok emici korumalar var buda darbeyi emip en az zarar görmeni sağlaması gibi şeyleri var. Ayrıetten lüks şeylerde oluyor havalandırma kanalları, daraltma genişletme dirsek korumalarının bileğine kadar gelmesi çıkarılabilir termal içlik gibi.