PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorcuların ne kadar sevilmediğini bu konuda anladım.



Motorcu Abi
11 Nisan 2014, 19:29
Yöneticiler umarım reklam olarak algılamaz. :rendeer:
http://forum.donanimhaber.com/m_90324196/f_//tm.htm#90427034

tr_select
11 Nisan 2014, 19:30
Buralar fena karışır.. Ağzı olan konuşuyor işte. He diyip geçin...

468x60 Reklam alınır. Günlük 5 tl :mrgreen:
53K küsür Google, 40K küsür ise Yandex indeximiz bulunmaktadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_90324196/f_//tm.htm#90427034

Videoda;

www.youtube.com/watch?v=flkjHt6lpVs#t

solmyr
11 Nisan 2014, 19:32
videodaki motorcu evladım olsa sevmem.

Motorcu Abi
11 Nisan 2014, 19:45
videodaki motorcu evladım olsa sevmem.

Bu forumda bu sözü duymak garip geldi nedense :mrgreen:
Halbuki motorcunun suçu yok :salut:

lickup
11 Nisan 2014, 19:46
Donanımdakiler haklı.

Motorcu Abi
11 Nisan 2014, 19:47
Donanımdakiler haklı.

lickup neden öyle dedin?
Yapılan yorumlarda sevilesiadam bayağı bir anlatmış olayı. Arabadaki zat-ı muhterem 2 kez üst üste motorcunun üstüne direksiyonu kırıyor :farao:

sevilesiadam
11 Nisan 2014, 19:55
Abilerim kardeşlerim yapmayın Allah aşkına motorsiklet sürücüsünün ne suçu var?
4. saniyede sağdaki arabaya vurmamak için sola attı kendini anlarım ama sinyal nerede? Motorsiklet sürücüleri sinyal kullanmıyor diye yırtınıyorlar ya hani.
Motosiklet sürücüsü burdayım deyip kornaya basıyor ama araçdaki hanzo oralı değil. 12. saniyede göz göre göre üstüne kırıyor. O saniyeden sonra sürücü hızlanmaya başlıyor zaten. Motosiklet grubu etrafını sarıp sadece yavaşlatma peşindeler. Kesinlikle durdurup tartaklayacaklarını düşünmüyorum. Bunu İstanbul trafiğinde çoğu zaman motorcu grupları yapıyor araç sürücüsünü yavaşlatıp devam ediyorlar yoluna ama bu videodaki hanzo ilk fırsatta yandan geçip tekrar motor sürücüsünün üzerine direksiyonu kırıyor. Siz olsaydınız aynısını yapmazmıydınız? Ben fazlasını yapardım. Kaskla camını falan patlatırdım heralde :queen:

solmyr
11 Nisan 2014, 19:56
Bu forumda bu sözü duymak garip geldi nedense :mrgreen:
Halbuki motorcunun suçu yok :salut:

nasıl suçu yok yahu? adam trafikte terör estiriyor. araç sürücüsünün ve kendi hayatını riske atıyor. olayın nasıl başladığı önemli değil. suç arabalınınsa, alırsın plakasını, kafanda zaten kameran var, verirsin mahkemeye hakettiği cezayı ve belki tazminatını alırsın. motorcuyu ezmeye kalkan bir sürücüye bu sıkıştırma ne cesaret? sürücü motosiklete çarpmadan önce de arabanın aynasını kırmışlar, videonun orası kesik. 1:57 de kesilmiş. orada neler yaptılar kim bilir.

Ahmet Abi
11 Nisan 2014, 20:00
Hata motorcuda.

ronnytechno
11 Nisan 2014, 20:05
Böyle motorcu mu olur yaw . tamam ilk başta adam sola kırdı ama yandaki arabaya çarpmamak için ! Sonrası ? Sonrası motorcunun serseriliği...

orh
11 Nisan 2014, 20:06
araba sürücüsü hanzo fakat sürücü sonra koktuğu için olaylar dahada büyüyor adamalr rus galiba kavgacı olur onlar araba sürücü yerinde olsam bende kaçardım konuşmak için olduğunu zannetmiyorum direk sinirlenmişler kavga edecekler gibi geldi bana trafik kazaları yaz direk rusya çıkıyor kimse kimseyi iplemiyor videolrda yani olayın yaşandığı ulke zaten bir garip trafik vakalrının olduğu yer

Osırıs
11 Nisan 2014, 20:08
Videonun başında araba sürücüsü arkasına bakmadan sola kırıyor direksiyonu,önündeki aracı solluyor öncesinde bakıyoruz sinyal yanmıyor. Motorcu frenliyor, ilerde yine geçmeye çalışıyor araba yine birini solluyor sinyalsiz, motorcu haliyle kızıyor ama çok kızıp dozunu arttırıyor bayaaa :pl: bu olayda suç yolu babasının malı kullanan sinyalin icadından habersiz araba sürücüsü mü yoksa sinirin dozunu kaçıran motor sürücüsü mü bilemedim. Şahsen ben hemen hergün bu tarz sıkıştırmaya maruz kalıyorum,trafik sıkışıksa yanına yanaşıp annesinin hatrını sorup kaçıyorum :wiinkk:

gugukk
11 Nisan 2014, 20:17
Hadi araç ilk hamlede motoru görmedi anlarım ama motoru gördükten sonra bile bile tekrar üstüne kırıyorsa bunu anlamam. Madem sol şeride geçiceksin sinyal vermen gerek oda yok neyse fazla yorum yapıp sinir olmak istemiyorum. Allah bu araç sürücüsünü bildiği gibi yapsın

Jokzilla
11 Nisan 2014, 20:57
Araba'yada cok bilmis ergenlerede cok bilen her otomobilciye gicigim, cahil adam 10 metre motor surmeden motorcular soyle boyle diyo, onu yazani keske tutsamda bi girissem. Sanki yollar araba icin var motorlara karsi ne bu antipati, hepimiz onlardan cok daha fazla trafik bilgisine sahibiz cok daha ustunuz, ama onlarda 4 teker var baya bi biseye biniyolar saniyolar, arabalara lanet ediyorum hergun indirip birini doveceksin o olacak.

OliveBadi
11 Nisan 2014, 20:59
Bir motosiklet sürücüsü olarak bazı motosiklet sürücülerinden ben de şikayetçiyim; Özellikle pizza burger dağıtıcılarından.

Sadece bugün içinde gördüklerimi yazayım.

-YAYAYA YEŞİL ışık yanarken karşıdan karşıya geçen bir teyzeye; önüne değil havaya bakan (KASKSIZ) bir motosikletli çarpıyordu. Teyze milimlerle kurtuldu. Bir de sürücü teyzeye bağırdı çağırdı.

- Ben ara sokakta karşıya geçerken (TEK YÖN) arabaların gelmesi gereken tarafı kontrol edip adım attığım anda bir pizzacı ters yönden burnumu sıyırarak geçti. Hem ters yönden geliyor, hem de son gaz.

- Bugün ışıklarda duran arabalarının arasında fırlayan bir motosikletli (KIRMIZIDA GEÇTİ) karşıya geçmekte olan bir kadına çarptı. (Pizzacı)

-Bugün eşim taksiye binmek üzereyken kaldırım ve taksi arasından bir motosikletli geçmeye çalışmış. Bu arada kaldırım ve taksi arasında kapıya doğru elini uzatan eşim var. Zaten normal şartlar altında motosikletin sığacağı bir boşluk dahi yokmuş. Ayrıca bu motosikletlinin geldiği yön, ters yön. Eşim tepkisini dile getirince; motorcu eşimin üzerine doğru gelmiş ama çevre esnafı sayesinde terbiyesizliğini kısa kesmek durumunda kalmış.

Şişli'de oturuyorum ve bu bölgede buna benzer olayları her gün görmek mümkün. Motosiklet sürücülerine trafikte exstra dikkat edilmesi, biraz daha saygılı olunması gerekir ama; bu verdiğim örneklerdeki gibi sürücüler yüzünden hepimiz motorcu serseri konumuna düşüyoruz.

jedilight
11 Nisan 2014, 21:19
Ben demistim gibi olacak ama;

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/120691-motosiklet-kullanimi-tamamen-yasaklanmali.html

ertoros
11 Nisan 2014, 21:52
Öncelikle biz motorcu değil,motosiklet sürücüsüyüz.:)Peki o motosiklet sürücüsü haksız ise,videosunu niçin yüklemiş?:silent: