PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Marmariste Motordan iyi anlayan usta bilen var mıdır?



kutayamanlar
09 Nisan 2014, 21:19
merabalar sitenize yeni uye oldum motor maceramada kısmetse 1 mayısta başlayacağım. Tanışma mesajı yazmadım hem tanışma mesajımı hemde sorumu aynı konuda paylaşmak istedim.. Kendimi tanıtacak olursam adım Kutay Yamanlar 1994 izmir doğumluyum. karabük üniversitesinde metalurji ve malzeme muhendisliği öğrencisiyim. Bu yüzden son iki yıldır karabukte yasamaktayım.
Ben de motor tutkumu farkettim ve 1 yıldır motor hasretinmi sürdürmekteyim. En sonunda bütçemi ayarladım ve istediğim model motoruma yetecek kadar bütçeyi oluşturdum. Bu işi bir araç olarak gormedıgım ıcın kendım çabalayıp ugrasıp bırseyler bırıktırıp motorumu kendım almanın daha dogru oldugunu dusundum bu yuzdende kendı bırıkımımle bır motor alacağım. Chopper model bir motosiklet almak istiyordum ve aralarında ilgimi en çok çeken ve başlangıç için uygun oldugunu dusundugum yamaha virago 250 de karar kıldım. Ve bir motosiklet begendim bunun için 1 mayısta izmire gideceğim . motor marmariste. marmarise babamla beraber motoru almaya gideceğiz. Fakat marmariste bildiğim sağlam iyi bir usta yok. daha doğrusu bıldıgım bır usta yok. motor hakkında ne kadar teorik olarak bilgim olsada bir goruste motoru tartıp sorununu anlayabılıcek seviyeye cok uzagım tahmın ettıgınız uzere. Eger marmariste yasayan veya zamanında orada bulunmus, orada bildiği güvendiği sağlam bir ustası olan biri bana yardımcı olursa sevinirim. 1 mayısa kadar bulmam gerekiyor. Oraya gıttıgımde direk bana onerdıgınız ustaya gosterıp eger bırseyı yok derse ıcım rahat rahat motoru alacağım bir usta arıyorum. (Marmaris'de) şimdiden teşekkürler herkese.
Kazasız belasız sürüşler.

kutayamanlar
11 Nisan 2014, 17:20
güncel yardımcı olabilcek varsa cok sevınırım

rogget
12 Nisan 2014, 12:42
sanırım fiyatı için virago 250 düşünüyorsunuz ama aynı fiyata daha yeni model gv250,regal raptor öneririm.piyasada temiz virago bulmak gerçekten zor.marmaristede muğla mt ye yazabilirsiniz il gruplarından.

kutayamanlar
18 Nisan 2014, 17:51
teşekkür ederim orayada yazdım. genede goren bilen varsa yazarsa sevınırım

banro
18 Nisan 2014, 18:47
Köyceğiz sanayii de Honda servisi var,gidebilirsen oraya göster.Marmaris'te bir yer bilmiyorum.