PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk çalıştırmada sürekli stop ediyor



DrFeelGood
20 Ocak 2014, 14:34
Merhaba arkadaşlar, hyosung rx 125 1999 motorum var ve soğukken sürekli stop sorunu yaşıyorum. Düne kadar 2 ay yatmıştı çalıştırana kadar akü bitti ve ayak marşıyla tam 1 saatte çalıştırmayı başardım. garibime giden ayak marşını yemiyor şuanda aküde fazla şarj yok boş vites lambasının titremesinden anladıgım kadarıyla. Şuan rölantide bıraktım biraz yüklensin diye ama aynı sorunu yaşayacağımdan eminim. yatmadan 10 km fln önce servise gidip akü, yağ, buji değiştirmiştik. Fakat eski sorunlar devam ediyor ve ayak marşını yemiyor sanki yalama olmuş gibi kayıyor. Aküyle çalıştırana kadarda akünün bittiği oluyor sizce sorun nedir ? Ne gibi bir çözüm bulabilirim?

Technico
20 Ocak 2014, 16:49
aküde sıkıntı olabilir bir motorsiklet bayisinden veya servisinden şoklamasını isteyip idarelik bir akü vermesini isteyip denemelisin. :cat:

Carbondioxid
20 Ocak 2014, 17:28
Sübab ayarları şayet hava sıcak iken yapıldı ise, şuan kış soğuğu olduğundan ayarsızlık sonucu kompresyon kaybı olmuştur, sübab'ları ayarlatın, aynı şey 2 ay önce başıma geldi, motor tam buz gibi iken ayar yaptırtın.