PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.el alfa romeo



namelessman
31 Ekim 2013, 11:32
Son yıllarda üretilen arabalara baktığımızda gösterişli ve albenili olmasına özen gösteriliyor. Dış görünüm araç sahibi olmak isteyenleri tavlayabileceğiniz en önemli mihenk taşı. Bu arabalardan biri de Alfa Romeo (http://alfaromeo.ilan.com.tr/). İtalyanların ürettiği en seksi ve karizmatik arabalardan bir tanesi. Son dönemde ismi çok fazla gündemde olmasa da sokaktan geçerken her zaman bakışları üzerinde toplamayı başarmış ender araçlardan biridir.

Alfa Romeo'nun modellerine baktığımızda spor modelleri Giulietta ve Mito klasik modelleri Alfa Romeo 155, 156, 159 Popüler modelleri Spider, Brera ve GT öne çıkmaktadır. Burada en çok rağbet gören 159, Giulietta, ve 2. el Alfa Romeo 156 (http://ilan.com.tr/alfa-romeo-156/)modeli olduğunu görmekteyiz. Her ne kadar yakıt tasarrufu anlamında her zaman eleştirilen bir araba olsa da konforu ve harika tasarımıyla insanların tercihi olmuştur. Piyasaya sürüldüğü yıllarda Sedan model sınıfının en lüks arabalarından biri olan 156 günümüzde dahi popülerliğini yitirmemiştir. Geçtiğimiz günlerde dikiz aynasından göz ucuyla gördüğüm bu ihtiyar delikanlıya bayıldım ve hemen arabamı sağa çekip yol verdim.

Farklı renkleri olsada bu modele en çok kırmızı ve siyah yakışıyor. Tabi beyaz da seçenekler arasında olabilir. Satılık sıfır ve ikinci el alfa Romeo (http://alfaromeo.ilan.com.tr/ikinci-el/)fiyatlarına baktıktan sonra model ve yaşa göre size en uygun olanı seçebilirsiniz. Eğer tunning merakınız varsa deri koltuk ve güzel bir ses sistemiyle aracınız farkını hissettirecektir. Zaten altı yere yakın otolar üreten alfa Romeo da tek yapmanız gereken egzozda ufak bir çalışma :) sonrasında sokaklar ve caddeler sizin için bir başka keyifli ve eğlenceli olacaktır.