PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boğaziçi Köprüsü'nde acı kaza!



cihan54
17 Ekim 2013, 02:44
Anadolu yakasına görev için geçmeye çalışan polis memurunun kullandığı motosiklet, Boğaziçi Köprüsü girişinde başka bir motosikletle çarpıştı. Kazada, İsmail Yıldırım isimli trafik polisi şehit oldu. Aynı kazada dizi oyuncusu Elif Kramer ile arkadaşı ise hafif şekilde yaralandı.

'Şahin' olarak adlandırılan trafik ekiplerinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım, görev nedeniyle motosikletle Anadolu yakasına geçmek için saat 17.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü'ne geldi. Yıldırım'ın kullandığı motosikletle başka bir motosiklet, köprü girişinde çarpıştı. Kazada İsmail Yıldırım şehit oldu. Yıldırım'ın cesedi, ilk incelemenin ardından kaza yerinden kaldırıldı.

OYUNCU ELİF KRAMER DE YARALANDI
Polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan trafik kazasında diğer motosiklette bulunan dizi oyuncusu Elif Kramer ile arkadaşı Mehmet Palamut da hafif şekilde yaralandı. Kaza sırasında polis memuru ile çarpışan diğer motosikleti Palamut'un kullandığı arkadaşı Kramer'in de motosikletin arkasında oturduğu öğrenildi. Hafif şekilde yaralanan Palamut ile Kramer de olay yerine sevk edilen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle köprü girişi ve E-5 güzergahında yoğun trafik oluştu. Motosikletlerin kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü.
KAYNAK (http://www.haberturk.com/gundem/haber/886192-bogazici-koprusunde-aci-kaza)

Linwelin
17 Ekim 2013, 02:56
Ben bu kazayi haberlerde gordum. Polisin ailesine bassagligi diliyorum, Allah rahmet eylesin.

Kazadaki polisin bmwsinin hali icler acisiydi. Carptigi vespa tarzi scooterda pek bisey yoktu. Ben nasi olmus hic bisey anlamadim acikcasi..

Nomad_41
17 Ekim 2013, 03:09
İlginç geldi banada şimdi baktım ınternettende kocaman bmw kücücük vespaya carpıyo vespadakılerde ciddi bişey yok nasıl polis hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin

crxforever
17 Ekim 2013, 03:37
Allah rahmet eylesin. yaralılara da geçmiş olsun. o kadar çoğaldık sayımız arttı iyi güzel de artık bir birimize zarar vermeye başladık.

cece89
17 Ekim 2013, 04:30
Allah ailesine sabır versin

Ramazan Can
17 Ekim 2013, 08:07
Allah rahmet eylesin.

enxdesign
17 Ekim 2013, 11:13
Polis bariyer demirine çarpmış galiba. Videolardan birinde bariyerin dibinde yoğun miktarda kan gördüm gibi geldi. Allah'tan rahmet diliyorum

Benli
17 Ekim 2013, 11:30
Allah rahmet eylesin.

auditore
17 Ekim 2013, 11:44
Allah rahmet eylesin, bizdeki bariyerler hayat kurtarmaktan ziyade öldürüyor

Guven
17 Ekim 2013, 12:33
Allah rahmet eylesin.

acemi60
17 Ekim 2013, 12:36
Talihsiz bir kaza. Allah rahmet eylesin. Anladığım kadarıyla polis memuru scootera arkadan çarptıktan sonra kontrolü kaybedip bariyerlere vurmuş. Bariyerlerin altında bulunan boşluk ve dikey direkler adeta ölüm tuzağı. Belediyeler ve Karayolları itinayla bu ölüm tuzaklarını döşemeye devam ediyor. YETER ARTIK!...

Oldjack
17 Ekim 2013, 15:15
Allah Rahmet eylesin Ailesine baş sağlığı diliyorum . Yetkililer o bariyerleri ne zaman fark edecek belli değil .

viperking
17 Ekim 2013, 15:49
görüntüyü gördüm. bariyer dibinde çok kan vardı. Bariyerle ilgili sanırım.

Ülkemizdeki bariyerler zaten maşallah kılıçtan keskin. niye kimse buna el etmiyor acaba. yurtdışında bu bariyerlerin esnek ama sağlam olması için müthiş arge çalışmaları var. Üstelik bunların değişmesi sürekli asfalt-dök kazı yeniden yap çıları da güzel bir rant olur.

hissizadam
17 Ekim 2013, 16:11
Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin gerçekten çok acı bir olay.

Muhtemelen şehit polisimiz scooter a daha şiddetli çarpmamak adına veya kurtarmak için kaçmaya çalışmış
ve bariyerlere çarpmış olabilir. çelik bariyerler zaten tam bir tehlike. zira kullandıkları motor ve ekipmanlar kaliteli
ve hepsi de bu konuda eğitim almış insanlar. kişisel tahminim tabii ama scooter'daki insanlara zarar vermemek için
olsa gerek.

Çok acı cidden, insan ne söylese eksik kalıyor.

c3nk
17 Ekim 2013, 16:26
Allah rahmet eylesin, vefat eden polis arkadaşımızın ailesine sabırlar dilerim. Gördüğüm ve anladığım kadarıyla kazanın ciddiyeti iki motosikletin çarpışmasından dolayı değil de bariyerlere çarpmadan dolayı oluşmuş, karayollarının bu işe mutlaka çözüm bulması gerekiyor. 2010 yılında yine bariyerlere çarpmanın etkisiyle vefat eden aYe nickli Murat Doğanay üyemiz için büyük çaplı bir eylem yapmıştık ancak geçen 3 sene boyunca hiçbir ilerleme kaydedilmedi, bu ülkede birşeyleri değiştirmek için daha ne yapmak nelerin yaşanması gerekiyor gerçekten bilmiyorum..

egelim 43
17 Ekim 2013, 16:56
Allah rahmet eylesin :salut: üzücü bi durum :pale:

satoyama
17 Ekim 2013, 17:36
bu olaydan sonra artık emniyet şeridindeki insiyatiflerini kullanmazlar gibi geliyor bana .. :pale:

muhahha306
18 Ekim 2013, 15:02
Video linkini paylaşabilir misiniz ?

beko12345
18 Ekim 2013, 15:04
Allah rahmet eylesin.
Allah kalanlara sabır versin İnşallah.

soral3
18 Ekim 2013, 19:34
Allah rahmet eylesin ve büyük gecmis olsun

vht4242
18 Ekim 2013, 21:08
şehit olan polis memuru devremdi..Allah rahmet eylesin.kendisi çok profesyoneldi.ölümün ne zaman nereden geleceği belli olmuyor..dikkatli olalım arkadaşlar

dogrusukru
18 Ekim 2013, 22:04
Şehit polis memuru. Kardesimin görev arkadasi. Bir gun once aksam beraber calismislar. Haberi okuyunca kardesim geldi gözümün önüne. kaski kapatmamis galiba rahmeli. Allah gani gani rahmet eylesin. Allah hepimizi korusun arkadaslar. kaskin önünü muhakkak kapatalım arkadaşlar.

jook
18 Ekim 2013, 23:03
allah rahmet eylesin,çok üzüldüm

tanertc
18 Ekim 2013, 23:41
Bu tür haberlerde nedense gezi olaylarında polisin tartakladığı kızın "sen şehit olsan ben ağlardım" demesi aklıma geliyor. Önceleri bu haberleri görünce üzülürdüm. Vallahi polisin başına bir şey gelmiş, ölmüş, şehit olmuş içimde hiç üzüntü olmuyor. Bundan sevinçte duymuyorum fakat artık polisi kendimden gibi görmüyorum. Bana çok uzak yabancı birisi. Gözümüzün önünde yapmamaları gereken çok şey yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Ben hayır duası hak ettiklerini düşünmüyorum. Adet yerini bulsun toprağı bol olsun.

blackarca
19 Ekim 2013, 01:30
Allah rahmet etsin ..

rebel_punto
19 Ekim 2013, 08:06
Allah rahmet eylesin :pale:. Görenlerin anlattıklarına göre Şehit olan Polis arkadaş emniyet şeridinden giderken sabırsız ve dikkatsiz scooter sürücüsü aynasına bakmadan emniyet şeridine dalıyor :jocolor:. Şahin arkadaşta scootere yandan sürtüyor. Şehit Polisimizin hızı nedir bilemem ama sürtmenin etkisiyle çelik bariyerlere çeneden açılır kaskı sürtüyor. Sonuç hüsram tabi. Kaskın çene kısmı parçalanmış :pr:. Allah gani gani rahmet eylesin. Kaynak: Değişim yaptığı gece görevlisi Şahin arkadaş.


şehit olan polis memuru devremdi..Allah rahmet eylesin.kendisi çok profesyoneldi.ölümün ne zaman nereden geleceği belli olmuyor..dikkatli olalım arkadaşlar
Devrem başımız sağ olsun. Özellikle Motor üzerinde ekmeğini kazanan tüm arkadaşlara sesleniyorum: hiçbir şey canınızdan daha değerli değil, ona göre açın gazınızı.

Sayın tanertc tamam polisi sevmiyorsun eyvallah, en azından insan olduğu için ölünün ardından da

Vallahi polisin başına bir şey gelmiş, ölmüş, şehit olmuş içimde hiç üzüntü olmuyor. Ben hayır duası hak ettiklerini düşünmüyorum. denmez be...:silent:

gv650i
19 Ekim 2013, 13:24
ALLAH rahmet eylesin mevlam ailesine sabırlar versin.
Bazı arkadaşlar üzülmüyormuş.Yahu bu bir insan,bir genç,bir müslüman ve bir motorcu kardeşimiz neticede her polisi her insanı aynı gözle görmek kadar yanlış bir şey olmaz insan olan insan önce kendi gözündeki kipriği görüp karşısındakinin gözündeki mertege bakmasılazım.
Kanunlar kurallar aslında bizim için bazen hata yapıyoruz ceza yiyoruz ama akıllı düşününce hak veriyoruz.
GECEN GÜN bir motorcu polis arkadaş önüme atladı durdurdu lütfen evraklar dedi.İşimde o kadar aceleki dedim her şeyim tamam işimde çok acil,
Peki abi dedi o arada bende ehliyeti çıkarmıştım,Buyurn dedi yol verdi.Bende Allah razı olsun bakmasanız çalınan motorları nasıl bulacaksınız. dedim .
YANİ NETİCEDE İNSANIZ ARKADAŞLARIMA RİCAM.ARA LARDA EMNİYET ŞERİDİNDE MAK SİMUM 50 KM DEN YUKARI ÇIKMAYIN.aRBALARIN SAGINDAN SOLUNDAN GİRMEYİN,'2 MOTOR YARIŞ YAPMAYIN , bİR MOTORLU ARABANIN SAGINDAN GİREREKEN DİGERİ SOLUNDAN GİRMEYE ÇALIŞMASIN .ÖNDEKİNİ TAKİP EDERSE SÜRÜCÜLERDE BİR TARAFA YANAŞARAK MOTORLULARA RAHAT YOL VERİRİLER.

BU KAZADA SÖYLENEN GÖRE küçük motor aradan çıkınca hızlı gelen bmw duramayıp çarpmış ve bariyere yüzü girmiş rahmetli olmuş.
BUNDAN SONRA SIKI DENETİM GELECEK LÜTFEN DİKKATTTT

guccam
22 Ekim 2013, 16:36
Haberlere bakmadığım için şimdi şans eseri gördüm. Kazadan sonra oradan geçiyordum, yerde kimse yoktu sanırım kaza olalı 20-30 dk olmuş. Motosikletler yerdeydi, BMW GS, scooterdan bir 50 metre ilerdeydi, kaza nasıl olmuş pek çıkarmak mümkün gözükmüyor ama rahmetli baya bir hızlıymış sanki.
Orası gerçekten tehlikeli düştüğünüzde yanınızda bıcak gibi korkuluklar var. Ama hangimiz yapmıyoruz ki? Benim kendi adıma söyleyeceğim şey emniyet şeridine girdiysem 50 km'yi geçmemek ve geçtiğim arabanın sol tarafını kollamak, bazen motorcu arkadaşlar pat diye dalıyorlar. Birde minubus otobus gibi toplu taşıma araçlarının kapıları açıksa dikkatli olun pat diye adam önünüze atlayabilir (başıma geldi en olmadık yerde).

Serzenish03
22 Ekim 2013, 17:34
Demekki neymiş azrail kapıya dayandımı 20 milyarlık kaskta taksanda 50 milyarlık ekipman alsanda çare yokmuş.
Allah rahmet eylesin..

dogrusukru
22 Ekim 2013, 18:49
Ben kazayı izledim arkadaşlar. Scooterin sucu yok trafiğin içinde normal seyir ediyor. Rahmetli arkadaş biraz hızlı emniyet şeridinden gelirken ön frene basıyor ve kayıyor. Scootera arkadan çarpıyor. Sonra da bariyerlere gidiyor. Kaskin önü açık. Kaza bundan ibaret. Polis ölsün acimiyorum. Diyen insanliktan uzak varliklari kiniyorum. Basiniza bir iş geldiği zaman doğru polise gidiyorsunuz. Azcık insan olun be. Ölen insanin arkasindan konuşmayın konuşuyorsanizda adam gibi konusun.

htmetin
22 Ekim 2013, 20:39
Bu tür haberlerde nedense gezi olaylarında polisin tartakladığı kızın "sen şehit olsan ben ağlardım" demesi aklıma geliyor. Önceleri bu haberleri görünce üzülürdüm. Vallahi polisin başına bir şey gelmiş, ölmüş, şehit olmuş içimde hiç üzüntü olmuyor. Bundan sevinçte duymuyorum fakat artık polisi kendimden gibi görmüyorum. Bana çok uzak yabancı birisi. Gözümüzün önünde yapmamaları gereken çok şey yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Ben hayır duası hak ettiklerini düşünmüyorum. Adet yerini bulsun toprağı bol olsun.


Açık sözlülüğünü takdir ediyorum ama böyle demeyeydin iyiydi.. Polis'ten benimde midem bulanıyor ve ona artık ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Ama Bu tarz bir kazada ölenin polis olup olmaması gerçekten üzülmemek için bir neden teşkil etmiyor bana. Ateş düştüğü yeri yakar doğru. Yalnız Allah böyle 3 bant düşüncelerden hoşlanmıyor bildiğim kadarı ile. Allah Hepimizi kazalardan belalardan muhafaza eylesin.

leons
22 Ekim 2013, 23:56
Allah rahmet eylesin