PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EGSOZDAN GELEN SİYAH DUMAN



FıRLaMaIbO
04 Eylül 2013, 22:49
Arkadaşlar öncelikle selamlar herkese..

Benim şöyle bir problemim var keeway arn 150 model scooterim var ve çalıştırdıktan sonra çok az gaz verdiğim zaman teklemeye başlıyor ve siyah duman atmaya başlıyor, ve istop bile ediyor bazen. Düşük devirde ve sehpada deniyorum bunu. Haliyle yakıtta fazla şuan 230 kuruş falan yakıyor kmde. Şimdi sizden istediğim daha önce başına gelen varmı ? Başına gelen olduysa çözüme nasıl ulaşıldı yardımlarınızı bekliyorum..


Ustam ateşlemeyle alakalı bir problem var dedi bir kaç yere daha sordum gösterdim onlarda ateşlemeyle alakalı dedi.. Tamirden ve parça değişiminden anlıyorum, sorunu kendim çözmek istiyorum fakat karbüratör temizligi, buji değişimi, hava ayarıyla alakalı bir sorun değil önerileriniz bu yönde olmasın. Tabi bunları önceden denemiştim ben ustayla konuşmadan önce..
Başına gelen varsa eğer hangi parçadan yapabilir bu problemi kendim halletmek gereken parçayı değişip kurtulmak istiyorum bu problemden..

Şimdiden teşekkür ederim..
Keyifli sürüşler. :king:

tr_select
04 Eylül 2013, 23:04
Dedikleriniz başıma geldi. Karbüratörü değiştirdim (Tawian malkım) taktım ve sorunların hepsi bir anda geçti gitti sıfıra indi :)

FıRLaMaIbO
04 Eylül 2013, 23:11
Valla üç ustada ateşlemeden yapıyor dedi. Ayrıca karbüatörü temizledim sorun düzelmedi..