PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trafikte kavga etmekten daha güzel taktikler var



adonis84
29 Ağustos 2013, 13:04
dün sultançiftliğinde ara sokaklarda ilerlerken önüme yan yoldan panelvan çıktı bende gayet sakin arkasında yoluma bakıyorum ama adamın önü boş gitmiyo korna çalıyorum hala yavaş sellektör hala yavaş adamın sağından yada solundan geçebileceğim bi yol da yok böle devam ederken tam dedim ara sokak bitti geçeceğim bi yer var adam bi anda aracı durdurdu araçtan indi bende dedim kesin bana geliyo motoru yan ayağa aldım ama adam beni umursamadı bile gidip arabanın arka kapısını kontrol etmeye başladı , bu arada arkamda da araçlar birikti bende motorla yanına kadar geldim adama baktım 'NAPIYOSUN SEN BEBİŞİM ' dedim adam baktı bana ama şaşkın bende ikinci bombayı batlattım 'AMA BÖLE YAPARSAN OLMAZ Kİ AŞKIM ' adam bana mı diyosun der gibi baktı benden üçüncü bomba geldi ' HADİ BİTANEM ÇEK DÜTDÜTÜNÜ ' bunu dedikten sonra soldaki aradan hemen bastım gittim . inanın bana adamın ağzını yüzünü kırsam bu kadar eğlenmez ve rahatlamazdım bundan sonra taktiğim belli ...

albaywolf
29 Ağustos 2013, 13:06
Ben böyle durumlarda eğer bir şekilde o arabanın önüne geçebiliyorsam bu kez de ben gitmiyorum yolu ortalıyorum geçemeyince kuduruyo dangoz :)

banro
29 Ağustos 2013, 13:07
Hocam beni vursan öyle konuşamam.:mrgreen:

Ose
29 Ağustos 2013, 13:11
Güzel Taktikmiş :D Benimde başıma çok geliyor bu durum koca tır bile yol veriyor otoyolda giderken bitane uno solu kapatmış zar zor gidiyor sellektör yapıyoruz boş korna çalıyoz boş makasa girim dedim bu sefer sağ şeride sinyal verdi salak sanki ben yokum kornaya bastımda ayıktı
genelde sağlarından geçip kornaya basıyorum sövmekten beter oluyorlar :D Bu arada Arkadaşlar bişe öğrendim cubla tır sollanmaz elektrik süpürgesi gibi çekiyor namussuz :D

canerol
29 Ağustos 2013, 13:15
adam sana neler demiştir ama :)

Tsubasa
29 Ağustos 2013, 13:21
böyle konuştuktan sonra zaten adam bu totoş diyip zaten kaale almaz..

fromghetto
29 Ağustos 2013, 13:26
yemin ediyorum on numara taktik :D :D adam bildiğin dumur olmuştur şimdi bütün gün aklından çıkmazsın :D :D:queen:

CEM.
29 Ağustos 2013, 13:32
konuşma şekli kötüde sonuçlanabilir. çok gururlu bi adama denk gelirseniz yanlış anlaşılma olur gay bana sulanıyor der istanbul gibi yerde çıkarır silahı kafaya sıkar allah korusun.

trafikte önemli nokta araba sürücülerini sinir etmemek lazım her zaman 1-0 öndeler dokunsalar bittik resmen. bunu göze alarak çokda polemige girilmemesi gerek ancak ışıklarda denk gelirseniz birkaç birşey söylemek yeterli .

mesela izmirde gecenini 2sinde takıştıgım bir arabayla seyir halinde giderken bana etmedigi küfür kalmadı ışıklarda denk geldik biraz konustuk özür diledi ve sigara uzattı tatlı dil yılanı deliginden çıkarırı. adamı dövsende akıllanmaz huyundan vazgeçmez motorlara karşı gıcıklıgı devam eder. ama mantıklı bı konusmayla güzelce anlatılırsa motorcularada saygısı artar .

bikerboi
29 Ağustos 2013, 13:38
Abi sakat iş, adamın da sana aynı şekilde karşılık verdiğini düşünsene:wiinkk::rendeer:

sailor33
29 Ağustos 2013, 13:38
Adam tacize uğradığını sanmış sanırsam :queen:

Vwgmk2
29 Ağustos 2013, 13:51
Sultançiftliğinde verilecek en güzel tepkiyi vermişsiniz :thumleft:

gugukk
29 Ağustos 2013, 13:58
adamda totoş çıkarsa yandın valla sen gel şöyle aşkım benim diyip valla tüm sermayenide yiyebilir :queen:

[Turan]
29 Ağustos 2013, 13:58
Adam ne yapıcağını şaşırmıştır valla :mrgreen:

shooter1
29 Ağustos 2013, 13:58
valla canına susamışsın mesela bizde tüfek eve girmez sürekli arabadadır :)

adonis84
29 Ağustos 2013, 14:08
bizde de yürek sürekli üstümüzde başka yere gitmez :D

Felon
29 Ağustos 2013, 14:58
konu bi acayip nick bir acayip tövbe tövbe :P

Okan Sinan Ocan
29 Ağustos 2013, 15:15
Adamın uğradığı dumur ona bir ömür yeter , ben olsam kaskı açar "hazır inmişken yumoşum ver bi alt dudak" derdim. Koşarak kaçmaya başlayacağından eminim :p :p :p :p

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:13 ----------


konu bi acayip nick bir acayip tövbe tövbe :P

Ne oldu bebişim ? Hep sizmi bineceksiniz motora :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:: queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

adonis84
29 Ağustos 2013, 15:19
adonisin nesi acayip onu anlamadım ben

ERROR88
29 Ağustos 2013, 15:25
GAYet normal tabiki boyle durumlar

serdar1547
29 Ağustos 2013, 15:53
adam da;beni böyle tatlı sözlerle kandıramazsın canım deseydi,ne olurdu bu işin sonu?

salvoo
29 Ağustos 2013, 15:55
uzun iş abi adam akıllı bağır gitsin ne uğraşıyon bukadar :)

Acil112
29 Ağustos 2013, 16:28
Mide bulandırıcı.

htmetin
29 Ağustos 2013, 17:09
Riskli bir taktik :) hazır panelvanda gelmişken ...

E.Gülbeyaz
29 Ağustos 2013, 17:42
Adam da başka bi siteye sizinle ilgili bi konu açtıysa ne demiştir acaba? :sunny:

C@LiMeRO
29 Ağustos 2013, 18:16
Yazıp yazmamakta tereddütte kaldım ama başlıkta anlatılanlar bana bir anımı hatırlattı..
Scooterimi ilk aldığım senelerdi 2006'nın bahar ayları..tam hatırlayamadım şimdi ayını
Neyse Ankara Mamak'ta askeriye var bilenler bilir yokuş yukarı bir yol..
Saat te biraz geç saatti, şirketin göndermiş olduğu ingilizce kursu çıkışı evime dönüyorum, yollar nispeten boştu.., bir araba beni gereksiz yere sağa deli gibi sıkıştırıyor, neredeyse durma hızında gidiyorum, yol veriyorum geçmiyor üstüme üstüme kırıyor, la havle dedim çattık belaya, acemiyiz zaten şunun şurası almışız motorpisikletimizi binbir salavatla gidip geliyoruz :)
Neyse artık mana veremediğim bu olay karşısında duyduğum şaşkınlıkla durdum yokuşun bitmesine yakın..gitsinler de ne halleri varsa görsünler diye, oluru yok yoksa gözlerini
karartmışlar kıracaklar bir tarafımı kaldırımla aracın arasına sıkıştırıp.. araba da durdu biraz ilerimde..
bekliyorum motosikletin üzerinde.. kötüsünde u çekip gerisingeri kaçacam, ceza yeme riskime rağmen, bi de askeriyenin önü ya cesaret aldık tabi :cat: : ama araba kalabalık.. hani bu bildiğiniz dolmuş gibi doluşurlar ya göya delikanlı geçinen babayiğitler!!!
sürücü olanı on artistik puan üzerinden 11'lik bir hareketle el frenini çekti, indi.. yanıma geldi havralanarak, elini kolunu sallıyor gözü dönmüş belli..
Lan oğlum i..ne karı gibi saçlarını uzattın da motora mı biniyon Lan sen dedi..:silent: :sunny: ::ohmy::(benim saçlar belimde tabi o zamanlar, haliyle sonradan kestirdim ama korkudan değil kaskın içinde çok bunaltıcı oluyordu uzun saç:P
neyse aracın içindeki lavukların hepsi dönüp gözetliyorlar cengaver arkadaşlarının sergileyecekleri mahareti..
bende kaskın vizörünü açtım.." Anlamadım beyefendi ne demek istediğinizi, saçım uzun olunca i..ne mi oluyorum? Ya da öyleysem bile
siz dört beş kişi bana saldırınca delikanlı mı oluyorsunuz? dedim (titreyerek :cherry: zaten ince olan sesim iyice inceldi, detone oldum biraz ama belli etmedim tabi..çünkü anlamadım ne ayaklar, yani böyle bir tutum beklemiyordum, ama sözümü de esirgemedim bünye itibariyle)
sonra kıpkırmızı oldu bizim delikanlı cengaver, pardon hanımefendi inanın inanın çok özür dilerim, karanlıkta anlayamadık, az kaldı kaza yaptıracaktık size dedi..
Ama vücut dilinden de birşeylerin ters gittiğni anlayan arabadaki diğer cengaverler arkadaşlarının şaşkaloz bakışlarından "kendi cengaver arkadaşları hakkında; noluyo lan niye vurup indirmedi, ya da niye eğilip bükülüyo bu denyo" tarzı konuştukları belliydi.
anlayacağınız böyleleri de var piyasada..konuyla alakalı mı bilemedim şimdi :cherry:

Ha tabi olayın en korkunç tarafı çok sevgili bir arkadaşıma bu olayı dehşet içinde anlatırken hiç konuşmadan direk vizörü açsaydın korkup kaçarlardı demesiydi : )))))))))))))

cool113
30 Ağustos 2013, 00:04
İyiki panelvandaki johnny sins değilmiş. yoksa işin sakattı :)

beko12345
30 Ağustos 2013, 01:12
Karaambar Kamyoncular Derneği :)

Eğer karşıdaki yokluk çekiyorsa size sıkıntı çıkarabilirdi ama :). Riskli hareketler :) kavga etmek daha mantıklı bence :)

shooter1
30 Ağustos 2013, 02:30
gece gece guldurdun karaambar :)

volkanix
30 Ağustos 2013, 02:50
süper bir mesaj ve cevaplar
benim de motorla trafikte tek münakaşam o da şu şekilde;
önümde bir araba sağ tarafa sinyal veriyor ve sola doğru gidiyor :)
ben de haliyle bekliyorum ne yapacağını ama tabi o sırada elinde cep telefonu yolla ilgisi yok
en sonunda sağlı sollu giderken ben sol taraftan geçmeye çalışırken bu arkadaşı o da sola doğru kırıyor
ben de bana vurmadan kaçabiliyorum ve bir kaç metre sonunda önünde duruyorum bana hafiften çarpıyor
durduruyoruz araçları ben iniyorum bakıyorum motorda veya arabada hiçbir şey yok zaten hızlarımız çok düşük
adama doğru dönüyorum kafamda kask o gün de çok sinirliyim ve ilk önce kafayı atacam ve daha sonraki hareketlerimi gözümde canlandırıyorum tıpkı sherlock holmes filmindeki aktör gibi sonucuna kadar tüm hareketler belli
adama sen napıyorsun demeye kalmadan " çok özür dilerim, tüm hata benim, eğer motorunuzda veya sizde bir şey varsa yardımcı olmaya hazırım, tekrar çok çok özür dilerim" deyince benim tüm hayallerim suya düştü :)
ben de " lütfen siz de daha dikkatli olun, cep telefonuyla araçta konuşulmaz, sorun değil, iyi günler " diyerek pek tatlı bir şekilde ayrıldık ve yolumuza devam ettik :)
keşke trafikte herkes bu şekilde olsa
ben de hatalıyım tabi sinirli araç kullanılmaz veya iki çift laf söylicem diye arabanın önünde durulmaz
ilk önce sabır ve sonra anlayış her zaman

M.balibey
30 Ağustos 2013, 02:59
adama acıdım şimdi lisedeyken kız arkadaşımla ele eleyiz tranın teki laf attı 2 hafta okulu geçtim ekmek almaya bile çıkmamıştım :)ben gelenekselden yanayım arkadaş:)

zerzura
30 Ağustos 2013, 04:31
Adam bir anda dudaklarına yapışsaydı napacaktın ha napacaktın!

Wazaa.35
30 Ağustos 2013, 04:33
Öküz çok neyapcan bro.Hatunu eve bıraktım mübarek ramazan ayı, iftar açtık,arkadan bi linea arabayı dövercesine arkadan geliyor,racing görüntüsü bunu gaza getirmiş belli artislik yapıyor.neyse ufaktan bi sakin ol diye el işareti yaptım eyvah adam dellendi:cyclopsan camı açtı hayırdır birader falan fıstık derken adamın kaçacagı yer yok,ilerdeki benzinliğe çektim motoru,maksat motora zarar gelmesin yoksa... sizinde motorunuz var anladınız:)neyse hazırlıklar tamam kask kafada ceket ekipman sağlam,adam geldi biraz yumuşamış bikaç sözle yeniden dellendirdim olan oldu burun kısmının gönyesi kaçtı.Sonra ayırdılar falan,çaktırmadan motora bakmaya gider gibi marsa bas koyver gitsin plakada altta olunca tadından yenmedi,temiz iş
Haa konuşmadımmı? konuştum ama kime konuştum. Yanındaki yarı çıplak kız arkadaşına rezil oldu zaar.3 yıl sonra birine daha dayak attım,bu 3yıl içindede 2 kere dayak yedim ama koca koca kel adamlardı:cherry:kaskı çıkarsaydı bende nasiplenirdim azcık. Duble-d kayış sistemi tavsiye edilir açamadılar:P

motorcu48
30 Ağustos 2013, 05:09
kendinize yapılabilecek en büyük anlamsız hakareti yaptıktan sonra adamın bişey yapmasına gerek var mı? küçük düşmenle eyleniyorsan bundan zevk alıyor olmalısın :))))

cool113
30 Ağustos 2013, 09:06
Öküz çok neyapcan bro.Hatunu eve bıraktım mübarek ramazan ayı, iftar açtık,arkadan bi linea arabayı dövercesine arkadan geliyor,racing görüntüsü bunu gaza getirmiş belli artislik yapıyor.neyse ufaktan bi sakin ol diye el işareti yaptım eyvah adam dellendi:cyclopsan camı açtı hayırdır birader falan fıstık derken adamın kaçacagı yer yok,ilerdeki benzinliğe çektim motoru,maksat motora zarar gelmesin yoksa... sizinde motorunuz var anladınız:)neyse hazırlıklar tamam kask kafada ceket ekipman sağlam,adam geldi biraz yumuşamış bikaç sözle yeniden dellendirdim olan oldu burun kısmının gönyesi kaçtı.Sonra ayırdılar falan,çaktırmadan motora bakmaya gider gibi marsa bas koyver gitsin plakada altta olunca tadından yenmedi,temiz iş
Haa konuşmadımmı? konuştum ama kime konuştum. Yanındaki yarı çıplak kız arkadaşına rezil oldu zaar.3 yıl sonra birine daha dayak attım,bu 3yıl içindede 2 kere dayak yedim ama koca koca kel adamlardı:cherry:kaskı çıkarsaydı bende nasiplenirdim azcık. Duble-d kayış sistemi tavsiye edilir açamadılar:P

kask hayat kurtarır :)

manners
30 Ağustos 2013, 10:25
benzer olayi sehirler arasi yolda kamyon soforunede yapmani bekliyoruz :)

oknglr
30 Ağustos 2013, 12:00
Yazıp yazmamakta tereddütte kaldım ama başlıkta anlatılanlar bana bir anımı hatırlattı..
Scooterimi ilk aldığım senelerdi 2006'nın bahar ayları..tam hatırlayamadım şimdi ayını
Neyse Ankara Mamak'ta askeriye var bilenler bilir yokuş yukarı bir yol..
Saat te biraz geç saatti, şirketin göndermiş olduğu ingilizce kursu çıkışı evime dönüyorum, yollar nispeten boştu.., bir araba beni gereksiz yere sağa deli gibi sıkıştırıyor, neredeyse durma hızında gidiyorum, yol veriyorum geçmiyor üstüme üstüme kırıyor, la havle dedim çattık belaya, acemiyiz zaten şunun şurası almışız motorpisikletimizi binbir salavatla gidip geliyoruz :)
Neyse artık mana veremediğim bu olay karşısında duyduğum şaşkınlıkla durdum yokuşun bitmesine yakın..gitsinler de ne halleri varsa görsünler diye, oluru yok yoksa gözlerini
karartmışlar kıracaklar bir tarafımı kaldırımla aracın arasına sıkıştırıp.. araba da durdu biraz ilerimde..
bekliyorum motosikletin üzerinde.. kötüsünde u çekip gerisingeri kaçacam, ceza yeme riskime rağmen, bi de askeriyenin önü ya cesaret aldık tabi :cat: : ama araba kalabalık.. hani bu bildiğiniz dolmuş gibi doluşurlar ya göya delikanlı geçinen babayiğitler!!!
sürücü olanı on artistik puan üzerinden 11'lik bir hareketle el frenini çekti, indi.. yanıma geldi havralanarak, elini kolunu sallıyor gözü dönmüş belli..
Lan oğlum i..ne karı gibi saçlarını uzattın da motora mı biniyon Lan sen dedi..:silent: :sunny: ::ohmy::(benim saçlar belimde tabi o zamanlar, haliyle sonradan kestirdim ama korkudan değil kaskın içinde çok bunaltıcı oluyordu uzun saç:P
neyse aracın içindeki lavukların hepsi dönüp gözetliyorlar cengaver arkadaşlarının sergileyecekleri mahareti..
bende kaskın vizörünü açtım.." Anlamadım beyefendi ne demek istediğinizi, saçım uzun olunca i..ne mi oluyorum? Ya da öyleysem bile
siz dört beş kişi bana saldırınca delikanlı mı oluyorsunuz? dedim (titreyerek :cherry: zaten ince olan sesim iyice inceldi, detone oldum biraz ama belli etmedim tabi..çünkü anlamadım ne ayaklar, yani böyle bir tutum beklemiyordum, ama sözümü de esirgemedim bünye itibariyle)
sonra kıpkırmızı oldu bizim delikanlı cengaver, pardon hanımefendi inanın inanın çok özür dilerim, karanlıkta anlayamadık, az kaldı kaza yaptıracaktık size dedi..
Ama vücut dilinden de birşeylerin ters gittiğni anlayan arabadaki diğer cengaverler arkadaşlarının şaşkaloz bakışlarından "kendi cengaver arkadaşları hakkında; noluyo lan niye vurup indirmedi, ya da niye eğilip bükülüyo bu denyo" tarzı konuştukları belliydi.
anlayacağınız böyleleri de var piyasada..konuyla alakalı mı bilemedim şimdi :cherry:

Ha tabi olayın en korkunç tarafı çok sevgili bir arkadaşıma bu olayı dehşet içinde anlatırken hiç konuşmadan direk vizörü açsaydın korkup kaçarlardı demesiydi : )))))))))))))

Bunu okudumda biyeri atladım sanırım. Şimdi erkekmisin bayanmı ? :D saçım uzun olunca i..ne mi oluyorum deyince neden ezilip büzüldü daş gibi delikanlı yiğit :D


Benimde saçım uzun trafikte arkamdaki araçlar salya akıta akıta geliyo ( bir iki kere bariz denk geldim ) ışıkta yanımda durunca hayvan gibi sakalları görünce kaskın içinde daha yeşil yanmadan basıp kaçıyolar :queen::queen:

Adonis bence ucuz yırtmışın ya araçtaki eleman da meyilli olsaydı o işlere :queen::rendeer:

sodalimon
30 Ağustos 2013, 12:07
Öküz çok neyapcan bro.Hatunu eve bıraktım mübarek ramazan ayı, iftar açtık,arkadan bi linea arabayı dövercesine arkadan geliyor,racing görüntüsü bunu gaza getirmiş belli artislik yapıyor.neyse ufaktan bi sakin ol diye el işareti yaptım eyvah adam dellendi:cyclopsan camı açtı hayırdır birader falan fıstık derken adamın kaçacagı yer yok,ilerdeki benzinliğe çektim motoru,maksat motora zarar gelmesin yoksa... sizinde motorunuz var anladınız:)neyse hazırlıklar tamam kask kafada ceket ekipman sağlam,adam geldi biraz yumuşamış bikaç sözle yeniden dellendirdim olan oldu burun kısmının gönyesi kaçtı.Sonra ayırdılar falan,çaktırmadan motora bakmaya gider gibi marsa bas koyver gitsin plakada altta olunca tadından yenmedi,temiz iş
Haa konuşmadımmı? konuştum ama kime konuştum. Yanındaki yarı çıplak kız arkadaşına rezil oldu zaar.3 yıl sonra birine daha dayak attım,bu 3yıl içindede 2 kere dayak yedim ama koca koca kel adamlardı:cherry:kaskı çıkarsaydı bende nasiplenirdim azcık. Duble-d kayış sistemi tavsiye edilir açamadılar:P

Kesinlikle Duble-D :)

C@LiMeRO
30 Ağustos 2013, 14:29
Bunu okudumda biyeri atladım sanırım. Şimdi erkekmisin bayanmı ? :D saçım uzun olunca i..ne mi oluyorum deyince neden ezilip büzüldü daş gibi delikanlı yiğit :D


Benimde saçım uzun trafikte arkamdaki araçlar salya akıta akıta geliyo ( bir iki kere bariz denk geldim ) ışıkta yanımda durunca hayvan gibi sakalları görünce kaskın içinde daha yeşil yanmadan basıp kaçıyolar :queen::queen:

Adonis bence ucuz yırtmışın ya araçtaki eleman da meyilli olsaydı o işlere :queen::rendeer:

pardon hanımefendi dediklerine göre ayrıca bir izaha gerek mi var!?

Serzenish03
30 Ağustos 2013, 19:05
dün sultançiftliğinde ara sokaklarda ilerlerken önüme yan yoldan panelvan çıktı bende gayet sakin arkasında yoluma bakıyorum ama adamın önü boş gitmiyo korna çalıyorum hala yavaş sellektör hala yavaş adamın sağından yada solundan geçebileceğim bi yol da yok böle devam ederken tam dedim ara sokak bitti geçeceğim bi yer var adam bi anda aracı durdurdu araçtan indi bende dedim kesin bana geliyo motoru yan ayağa aldım ama adam beni umursamadı bile gidip arabanın arka kapısını kontrol etmeye başladı , bu arada arkamda da araçlar birikti bende motorla yanına kadar geldim adama baktım 'NAPIYOSUN SEN BEBİŞİM ' dedim adam baktı bana ama şaşkın bende ikinci bombayı batlattım 'AMA BÖLE YAPARSAN OLMAZ Kİ AŞKIM ' adam bana mı diyosun der gibi baktı benden üçüncü bomba geldi ' HADİ BİTANEM ÇEK DÜTDÜTÜNÜ ' bunu dedikten sonra soldaki aradan hemen bastım gittim . inanın bana adamın ağzını yüzünü kırsam bu kadar eğlenmez ve rahatlamazdım bundan sonra taktiğim belli ...

Aynısını Banada yapsan Saçlarından dolayı Hiç şaşırmazdım :D Şaka bi yana güzel taktik

adonis84
31 Ağustos 2013, 12:53
kendinize yapılabilecek en büyük anlamsız hakareti yaptıktan sonra adamın bişey yapmasına gerek var mı? küçük düşmenle eyleniyorsan bundan zevk alıyor olmalısın :))))

arkadaşlar polislik mesleğini 24 yaşımda bıraktım ve öle toplum polisi falanda değildim yani dayak atmayı kavga etmeyi falan iyi de bilirim ama 24 ümden sonra başka bi üniversite daha bitirdim şimdi ben o adamı alsam ağzını burnunu kırsam ne olacak elime ne geçecekti kendimi küçük düşürmedim aksine eğlendim adamın şaşkın ifadesi bence ağzının burnunun dağılmış ifadesinden çok daha iyi evet bundan zevk aldığım doğru kavgadan başka yollar bulmaktan zevk alıyorum. ama buna da şükür hiç değilse klavye kabadayılığı yapmıyorum buralarda

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------


Aynısını Banada yapsan Saçlarından dolayı Hiç şaşırmazdım :D Şaka bi yana güzel taktik

valla kask yüzünden saçlarım belli olmuyo hep full koruma gezerim bu arada çene açık kaskımdan sakallarım belli oluyo şuan onlarda hacı sakalı gibi olmuştur :D bence sen korkardın bile

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------


benzer olayi sehirler arasi yolda kamyon soforunede yapmani bekliyoruz :)

yaklaşık 6-7 bin km şehirler arası yol yapmışımdır hayatım boyunca ve özellikle karadenize doğru yolculuklarımda trafikte en çok yardımcı olan kişiler kamyon şöförleri oldu sizleri bilmem tabi, yol verirler , bazen tek aracın zor geçtiği yollarda benim için yol keserler vs

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------


Mide bulandırıcı.

kusura bakmayın olay yerine gittiğinizde burnu ağzı dağılmış adama ilk yardım yapmak sizin midenizi bulandırmıyodur.

ÖzLeMKaYrA
31 Ağustos 2013, 13:02
pardon hanımefendi dediklerine göre ayrıca bir izaha gerek mi var!?

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/48884-kanuni-racer-alsam-mi-almasam-mi.html

izmir3535
31 Ağustos 2013, 13:12
zeki müren gibi konuşmuşsun işe yaramış...ne mutlu . alışkanlık yapmasın ama:cyclopsan

C@LiMeRO
01 Eylül 2013, 23:16
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/48884-kanuni-racer-alsam-mi-almasam-mi.html

Özlem Kayra Hanım neyi ispatladınız?

designserhat
01 Eylül 2013, 23:24
bende uyuz olduklarımın yanına yaklaşıp bagajınız açık kalmış diyorum ve basıp gidi
yorum süper bir taktik herkese tavsiye ederim