PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 39ncu hafta için Rotam: İstanbul-Ankara-Sivas-Nevşehir-İstanbul. Önerileriniz...



Çerkez Ethem
29 Ağustos 2013, 10:21
Merhabalar

Eylül ayının son haftası (39ncu hafta) için bir rota belirledim. Güzergah, uğrak noktaları, gezilecek-görülecek yerler başta olmak üzere düşünceleri olan var mıdır? Teşekkürler.

DETAYLAR:

Rota: İstanbul-Kocaeli-Sakarya-Düzce-Bolu-Ankara-Kırıkkale-Yerköy-Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni-Yıldızeli-Şarkışla-Gemerek-Kayseri-Ürgüp-Hacıbektaş-Kırşehir-Kırıkkale-Ankara-İstanbul. Yaklaşık 1.800km

İstanbul-Ankara arasını otobandan hızlı bir şekilde geçmeyi düşünüyorum. Toplamda 7günüm olacak (6 gece). Yıldızeli ve Şarkışla'nın köylerini gezeceğim. Ürgüp ve Göreme için 1 gün, Hacıbektaş için de 1 gün ayırdım. Konaklamalar: Kırıkkale, Yıldızeli, Şarkışla, Ürgüp, Hacıbektaş, Ankara. Çadır düşünmüyorum. Pansiyon/otel konaklaması olacak. Motor, 2007 Transalp.

Yolda kalma, arızalanma durumlarında temasa geçmek için Güzergah üzerinde Honda'nın servis bilgilerini aldım. Ancak Yozgat ve Sivas'da Honda yetkili motosiklet servisi görünmüyor. Buralarda Honda motosikletime servis verebilecek bir usta/firma bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

Herkese selam.

astorojna
29 Ağustos 2013, 11:06
güzel bir gezi olması dileği ile. kırıkkaleye geldiğinizde gerek arıza gerek konaklama veya çay ikramı için benimle irtibata geçebilirsin. özelden numaramı yazıyorum.