PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte çok az görebileceğiniz bir Scooter



metaxa
12 Ağustos 2013, 13:37
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-shenke-trafikte-cok-az-gorebileceginiz-bir-scooter-130295497/detay/#
Ayrıca ilan :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-shenke-trafikte-cok-az-gorebileceginiz-bir-scooter-130295497/detay/
Kısayolu ile görülebilir.

Marka: Shenke
Tipi : Scooter / Maxi Scooter
Yıl : 2008
Km: 10.200
Motor Hacmi : 150 cm3
Silindir Sayısı : Tek Silindir
Vites : Otomatik
Renk : Gri

İstanbul trafiğinde modeline az rastlanan bir scooter. Üstü kapanabiliyor . Yürüründe , motorunda bir sorun yok. Bakımlarını artık Üsküdarda Metin ve Salih Ustalara yaptırmaya başladım. En son 15.07.2013 de ağır bakımlarını da yaptırdım. Krank ses yapıyordu değiştirdim. Marş motorunda ufak bir ses vardı onuda değiştirdim. Tüm ağır bakımlarını yaptırdım..

Kozmetik problemleri var.

Eteklerde ve göğüste kırıklar ve çatlamalar mevcut. Resimlerde bunları gösterdim. Fiberglas ustası bu kırıkları 200 TL na onarabileceğini söyledi ancak buna fırsatım olmadı.Arka stopta eski tamircinin yanlış ampul takması nedeni ile iç kırmızı kabında erime oldu. Bu nedenle stop lambalarını kırmızı boyalı ampule çevirdim. Muayneden bu sayede sorunsuz geçti. Sigorta , muayne tam. En ufak borcu yok. 2014 yılı ortasına kadar muaynesi var. Her çin malı motorda olduğu gibi kalkışta vibrasyon yapıyor. Ön kavramanın değişmesi bu dorunu çözecektir. Toplamda 300 TL harcamanız halinde zevk alacağınız bir Scooter olacaktır. Kasetli radyoçaları var. Pek kullanmadım ama aktif durumda. Muadillerine 2500 - 3500 TL istiyorlar . Ben bu motor için 1750 TL takas değeri biçtim. Açık konuşmak gerekirse satmak değil sadece çinli crossveya Chopper lar ile takasa girmeyi istiyorum.125-150 CC lik cross veya 150-250 lik chopper (Keeway Superlight veya Çelik Motor olur) ile takas düşünüyorum. Evrak sorunu olmaması lazım. Motorun arka bagaj kısmında kapanabilir tavan olduğu için kask koymaya pek müsait değil. Ben tavan istemiyorum derseniz ve çıkarttırırsanız 2-3 kask bile koyabilirsiniz.



Arkadaşlar Değerli takas teklifleriniz için teşekkür ederim ancak takası sadece muadil bir motorsikletle yapmak istiyorum.. Lütfen başka tekliflerde bulunmayınız.