PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Motorcuya Sürüş Eğitimi?



Utided
26 Mayıs 2013, 23:11
Merhaba dostlar kısa bir süre sonra motorumu alıyorum. Yalnız daha önce motor kullanmışlığım olmadığından en azından başlangıç sürecinde bir eğitim almam gerekiyor. Aradım taradım honda ve yamaha dan başka bir yer bulamadım. İkisi de bazı sebeplerden dolayı bana uymuyor. Bu sebeple sizden ricam bana eğitim verecek kişi veye kuruluş tavsiye etmeniz.

Eğitim günü pazar olmalı.

İstanbul İçerenköy deyim, Eğitim kendi motorumla olursa daha güzel olur ama olmasa da olur.

Kendini eğitim verebilecek seviyede hisseden, Başlangıç olarak kısa mesafelerde düşük hızlarda da olsa seyehat edebilmemi sağlayacak kadar öğretebilecek olan varsa gönüllü, ücretli farketmez sizlerden de yardımı dokunan olursa oturulur konuşulur. Çok da makbule geçer.

Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse. 25 yaşındayım, makine mühendisiyim, 5 yıldır araba kullanıyorum. Hedefim motosikletin hakimiyetini sağlamayı öğrenmek ve içerenköy dudullu arası evden işe git gel yaparken kendimi geliştirmek. Denge konusunda sıkıntım yok gibi, okuyarak öğrendiklerime ek olarak vites geçişleri ve sürüş esnasındaki püf noktaları anlatabilecek pratikte uygulatabilecek birine ihtiyacım var.

Alacağım motor ise Mondial 150MR veya 150MCX

Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

PEHLİVAN94
26 Mayıs 2013, 23:33
GİS Akademiyle konustun mu

Utided
27 Mayıs 2013, 13:44
Açıkçası sitesinde biraz gezinince fiyatın çok uçuk olacağı kanısına vardım, Önyargıyla hiç aramadım bile. Bilgin var mı acaba fiyatlar hakkında?

PEHLİVAN94
27 Mayıs 2013, 14:02
300-400 arasi diye biliyordum.