PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cruiser Custom Chopper Aksesuarları [Apachecycles]



MotorKafa
20 Mayıs 2013, 10:39
Selamlar...

Özellikle cruiser, custom ve chopper kullanıcıları bilirler ki, Türkiye'de bu tarz motorlar için aksesuar bulmak oldukça güç.
En çok revaçta olan aksesuarlar highway hawk ın aksesuarları. Ancak highway'de de ürün çeşitliliği yok...
Lafı fazla uzatmadan sadede geleyim.
Hasanpaşa'da apachecycles adında yeni bir mağaza açılmış. En azından ben yeni olduğunu düşünüyorum :)
Geçtiğimiz gün gittim gördüm. Oldukça ilgili ve sıcakkanlı çalışanlarının yanı sıra oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahipler.
Fiyat konusuna gelecek olursak çok uygun olduğunu söyleyemeyeceğim.
Fakat yine de highway hawk'la kıyaslandığında daha uygun sayılabilecek ürünler mevcut.
Şöyle bir örnek vereyim; muayeneye girmek için egzoza susturucu takmam gerekiyor. Highway hawk'ın egzoz susturucusunu da özen motorda bulabildim. Fiyat 10€ yazıyordu internet sitesinde. Aradım, stokta var mı diye sordum, var dediler. Gittim mağazaya susturucu için ama orada öğrendim ki tanesi 10€ imiş. Yani iki tanesi 50 TL oluyor
Ben de bi susturucu için o kadar para vermek istemedim ve çıktım. Tabi bu nedenle muayeneye de gidemedim.
Ardından dedim şu apachecycles'a bi' bakayım. Keşke daha önce oraya gitseymişim. Birebir aynı susturucunun çiftine 12$ dedi...
Ancak dediğim gibi yine de fiyatlar çok uygun sayılmazlar. Örneğin 550 TL ye plakalık var ! Bana göre uçuk bir rakam bu plakalık için.
Veya 1.100 liraya hava filtresi var. Sanırım bu fiyatı hava filtresi için makul bulan olmaz :cherry:
Her neyse umarım birilerinin işine yarar bu bilgi.

Bu da site içi arama yapmayan web siteleri :) http://www.apachecycles.com/

yasdal
20 Mayıs 2013, 11:29
Sercan bildiğin üzere Custom işinin ucu bucağı yok. Apachenin dükkanına dikkat ettiysen adamlar komple aksesuvar doldurmuşlar. Yani sipariş verelim gelsin 1 ay sonra takalı gibi yaklaşmıyorlar. Tüm malzemeler krom ve markalı ürünler. Bana sorarsan makul fiyatlar. Şu anda çin menşeili aksesuvarları liste dışı bırakırsan Suzuki - Honda ve Yamaha nın aynı ürününü almaktan daha ucuza geliyor çoğu malzeme. 600 EURO ya Cobra egzoz vardı geçenlerde. M800 için. Gayet güzel fiyat. M800 ün orjinal egzozunu Suzuki ye sormaya cesaret bile edemiyorken.

Bence iyi bir yatırım yapmışlar. Sonuçta sınırlı bir kitleye lüks denilebilecek bir iş yapıyorlar. Fiyatları yurt dışı fiyatları ile karşılaştırınca aynı gibi. Ben çok beğendim dükkanı.