PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni ve Yeniden Topcase Önerilerinize İhtiyacım Var!



MeTaL
19 Mayıs 2013, 04:50
Hatırlayanlar vardır belki diye söylüyorum. Geçenlerde Feyizoğlu' ndan Coocase bir topcase almıştım.

Gelen topcase sıfır açılmamış paketten kilit yeri kırık halde çıktı (bendeki bahtsız bedevi şansı). Feyizoğlunu aradım ve sağolsunlar yardımcı oldurlar ve gelen hatalı topcase i geri yolladım ve aynı gün yeni topcaseim geldi. Daha alalı üstünden 10 gün geçmemiş olan topcaseim gün itibarıyla motosikletimi yıkattıktan sonra bozuldu. Fren ledlerinin sağ tarafta kalan kısmı içine su almış, alarmı ve uzaktan kumandası çalışmıyor, anahtarda bir işe yaramıyor, topcase kilitlendi açılmıyor. Bakalım içindeki kaskı, eldiveni ve ufak tefek eşyalarımızı nasıl alacağım : )).

Feyizoğlu' nun maduriyetimi gidereceğini düşünüyorum. Ama tekrar Coocase markası kullanmayı düşünmüyorum ve sizlerede tavsite etmem.

Şimdi kafamda 3 adet topcase daha var. Para iadesi almayı düşünmüyorum ve zaten bir topcase daha almam gerekiyor. Bu sefer led, alarm (zaten coocase in alarm sesini duysanız çatlarsınız, çantaya kulağınızı dayamanız lazım sesi duymak için), uzaktan kumandalı açma / kapatma istemiyorum. Standart donanımda ve kalitesini bildiğim 3 topcase arasında kaldım ve sizlerede danışayım.

Siz olsanız hangi topcase' i alırdınız? ...

BerKToprak
19 Mayıs 2013, 10:21
sana önereceğim topcase Ve benimde favorim kesinlikle

buyur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-shad-titanium-sh48-canta-370-tl-99773088/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-shad-titanium-sh48-canta-370-tl-99773088/detay)

madlive
19 Mayıs 2013, 10:50
Usta seninki biraz şanssızlık olmuş. Baz modelini(sana önerdiğim) hali hazırda kullanan 2 arkadaşım var çok memnunlar. :) Kısmet işi diyelim. Kusurumuza bakma.

MeTaL
19 Mayıs 2013, 11:40
Usta seninki biraz şanssızlık olmuş. Baz modelini(sana önerdiğim) hali hazırda kullanan 2 arkadaşım var çok memnunlar. :) Kısmet işi diyelim. Kusurumuza bakma.

Yok ya ne kusuru : ), benim şanssızlığım. Zaten internetteki araştırmalarımda hiç benim gibi problemler yaşıyanlara rastlamadım. Neyse demek ki ben henüz bu teknolojiye hazır değilmişim : ) ...

Unique693
19 Mayıs 2013, 11:48
Topcase alırken açıkcası hiç alarmlılara bakmadım.Gerçekten çok bahtsızmışsın :) İstediğin büyüklükte shad kappa ve givi markalardan seçebilirsin.Çanta sadece yük taşımaya yaramıyor.Gerektiğinde koruma demiri gibide olabiliyor.Kaliteli bir seçim yaparsan tabi :)

bikerboi
19 Mayıs 2013, 12:46
Ben de yaptığım araştırmalar sonucu givi blade e karar kıldım. Cuma günü feyizoğlundan satın aldım. Ancak bağlantı aparatı salı geleceği için henüz TOPCASE'i teslim almadım. Salı günü kullanmaya başlayıp izlenimleri buraya yazarım. Gerçi belki o zamana kadar sen de almış olursun. Fakat dediğim gibi yabancı forumlardaki yorumları da okudum, genellikle memnunlar.

NOT: Ne gereksiz bir çıkış yapmış arkadaş. Bazı terimlerin orjinal adını kullanmak bu kadar rahatsız etmemeli diye düşünüyorum ve arkadaşın tavrını ergen oluşuna veriyorum.

zafer7474
19 Mayıs 2013, 13:48
topcase de kappa dan şaşmayacaksın

rapidhacker5
19 Mayıs 2013, 14:07
topcase de kappa dan şaşmayacaksın

givi ? Hepco back.. ?

bikerboi
19 Mayıs 2013, 14:17
Bu arada givi ve kappanin sahipleri ayni kisiler firmalarda oldukca benzer. Bazi urunleri birebir ayni zaten. Arastirirsaniz bulabilirsiniz.

PEHLİVAN94
19 Mayıs 2013, 21:11
Givi, shad, kappa dan sasma bence. Tourtech sadece bmw ye mi uretiyo baska modellerede uretiyosa ondan kullan

Not: O aradas neyin kafasinda Turk Dil Kurmu'mu kendi? Hayir yani Turkcemizi cok iyi kullanmak istiyosa ilk basta Turkce'nin "t" sini buyuk yazsin

gazo0202
19 Mayıs 2013, 22:16
Konuyla alakasız olacak biraz ama feyzioğlundan 1 kere gözlük aldım çizik içindeydi o yüzden pek tercih etmiyorum .
Senin sorun yaşadığın malı kullanan diğer arkadaşlar nerden almışlar acaba :)

MeTaL
20 Mayıs 2013, 08:31
Konuyla alakasız olacak biraz ama feyzioğlundan 1 kere gözlük aldım çizik içindeydi o yüzden pek tercih etmiyorum .
Senin sorun yaşadığın malı kullanan diğer arkadaşlar nerden almışlar acaba :)

Yok bu arıza veya paketten problemlemli çıkma sebebi Feyizoğlu veya Coocase değil. Benim şamsım kaynaklı bir durum.

Sene 2009' da Ford' dan sıfır km bir 110 PS Connect GLX aldım. Galeriden çıktıktan 30 km sonra aracın turbosu arızalandı ve 1,400 tL kasko' dan karşılandı. Ne oldu? Henüz 3 km' deki araç 1 hafta serviste yattı ve araç sıfır km olmasına rağmen kasko sorgusu yapınca hasar kaydı çıkıyordu : ). Örneğin ben ortalama 10 senedir sayısal oynarım, her ay 2 tam kolon bilet, aylık oynarım ki her hafta gidip tekrar oynamak zorunda kalmayım. Bana daha 4 isabet etmedi. Hatta 10 senedir 3 isabet ettiği bile bir elin 10 parmağını geçmez.

Artık aşkta nasıl kazandıysam :P ...