PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda CBR 600 F 2007 / Mantıklı Takas ya da Satılık.



Efnacan
18 Nisan 2013, 01:20
s.a arkadaşlar 2007 model 600 f imi satıyorum.

Takas seçenekleri ktm duke 200.
Yada binek araçlarla takas ediyorum. Clio hatchback olur civic olur bu tarz araçlara daha samimiyim.


Motorumu alalı 2 ay oldu yaklaşık yaza hazırladım herşeyini ayarladım. tüm bakımları yapıldı 1 kuruş masrafı yok desem yeridir.

Herkezin bi satma sebebi vardır bu motor bana ağır geldi yakıtı bakımından lastik fiyatları vesaire. ve ailemin araba al baskısından. ama bi yandan ktm duke 200 ü çok seviyorum temiz değerinde bi motor olursa ktm ilede takas yapabilirim.

Motoru aldığımda egzantrik zincirinden ses geliyordu bunun dışında sıkıntısı yoktu hangi ustaya götürsem çok temiz motor almışsın dediler. kadıköy gkn motors, ümraniye d&b çalıştıgım işyerinin motosikletlerinin bakımlarıda orda yapıldığı için ilgilendiler saolsunlar onlarda temiz dediler motorun seceresini çıkardılar zaten km de oynama yok bakımlara göre baktığımızda.
Bu arada egzantrik zincir ve gergisiyle beraber (orjinal işçilikle 600 tl) yağ değişti mobil 1 koydurdum mobil e güvendirdiğim için benden önceki kullanıcı castrol koydurmuş servisten. ktm hava filtresi var orjinal o temizlendi. zincir değişti o-ring zincir takıldı. 4 buji orjinalleriyle değişti bilen bilir 600 f e orjinal buji diğer bütün bujilerden daha sağlıklıdır. Yağ filtresi değişti. fren balataları arka iyi durumda ön balatalar 2 sezon çıkarır.

Akrapovic egzoz var gerçekten sesi farklı ve çok çok güzel duyunca hak vereceksiniz bu arada egzoz sadece tüp değil full sistem egzoz.
Görüntü ve ses olarak oldukça doyurucu hatta bi arkadaşmla aynı hafta aldık motorları o 600 rr aldı yoshi rs5 tüo var onunkinde aralarında oldukça fark var arkadaşım benim egzoz sesine hasta.

Lastikler iyi durumda onlarda 2 sezon çıkarır tabi kullanıma göre kimi 1 sezonda 5 bin km yapar kimi 10 bin kullanıcıya bağlı. Metzeller m5 lastikler.

elcikler ve manetler orjinal aynalar orjinal. ön sinyaller gömme led. arka sinyaller orjinal. plakalık iptali vs yok herşeyi orjinal. boya olarak sola yatmadan dolayı sol grenajda lokal boya var. stickerlar orjinal.

Açıkça söylemek gerekirse motoru kullanan eski kullanıcıları zaten ben 3. kişiyim çok temiz bakmışlar ben kartalda sucu dükkanı olan saygı duyduğum bi abiden aldım kendisi saolsun yardımcı oldu bana çok selamlar burdan ona. Ben motoru ilk gördüğümde sanki 0 almışsın motor kargo kutularından yeni çıkmış gibiydi ki şimdide öyle zaten 2 ay oldu alalı 29 bin küsür km de aldım şuan 31. binde.2 bin km ya oldu ya olmadı.
bu arada bakımları yapılalı yağı değişeli vs 450 km oldu.

http://j1304.hizliresim.com/18/l/m62qs.jpg

http://k1304.hizliresim.com/18/l/m62rf.jpg

http://j.hizliresim.com/upload.php


Şimdilik bu resimler var daha detaylı resimler çekip atacağım sorunuz olursa sorabilirsiniz. teşekkürler mt ailesi.