PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Calibre 250cc lastik seçimi



BySeaL
24 Mart 2013, 02:43
Evet arkadaşlar motorumu teslim aldım sonunda tebrik ve kutlamalar bölümünde resimde koydum ve koyacagım daha fazla inşallah :mrgreen:

Motoru bugün bayağı sürdüm sanayi içerisinde trafiğede çıktım biraz (ehliyetim yok mayısın ilk haftasında elimde olacak-plakada yok oda pazartesi gelicek :mrgreen: ) etraftaki polisler tanış oldugu için sorun olmaz dedi babam neyse konumuza gelelim :mrgreen: daha öncede dediğim gibi bu benim ilk motorum çok zorlancagımı düşündüm fakat bisiklet gibi geldi nedense ama tek sorun şu fabrika çıkışı lastikler sanırım gerçekten BERBAT ÖTESİ.2-3 kere düşmekten kurtuldum sürerken devamlı arka taraf kayıyor sağa sola dengemi bozuyor çok kayıyor arka lastik yağmurluydu ondan olabilir diyeceğim ama yağmurlu havada honda cb125e de sürdüm ince lastik olmasına rağmen hiç kaymıyordu bu lastikler çok kayıyor hemen değiştirmeyi düşünüyorum en iyi lastik markası sizce nedir ?

utkan35
24 Mart 2013, 12:37
öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız iyi sürüşler dilerim...

ozgurakman
24 Mart 2013, 12:47
hayırlı olsun, her detay için konu açacağına biraz araştırma yap onu da yapamıyorsan calibre başlığına yaz. tamam yenisin heyecanlısın meraklısın ama forumu konu çöplüğüne çevirmeyelim... ortak kullanım alanı sonuçta