PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 Yamaha Fazer 13500.-TL



angorstatik
28 Ekim 2012, 13:19
Arkadaşlar selamlar,
Az önce sahibinden.com'a satış ilanını verdim. İlan numarası 103447175. İlan aktif oluncaya kadar özellikleri paylaşayım. Resimler sahibinden.com adresinde..
Teşekkürler

Motor 2006 model 98 beygirdir. 2009 Aralık ayında ilk sahibinden 13000km de iken aldım. 2010 yılı mayıs ayında 15000kmde lastikler takım olarak Dunlop Qualifier ile değiştirildi. Motorun üzerinde aksesuar olarak Puig Double Bubble ön cam ve koruma demiri bulunmaktadır. Hem ev hem de işyerinde sürekli olarak kapalı garajda kalmaktadır.
Motorun ilk bakımı Hasanpaşa Motolabda yapılmış, rutin bakıma ek olarak KN marka hava filtresi takılmıştır. 20000 km bakımı ise Ümraniye Yıldız ticarette yapılmıştır.
Motor şu an 23000 kmdedir. KM orjinaldir. Benden önceki sahibinin de km üçkağıtçılığı yapmadığını düşünmekteyim. Motor halen kullanılmakta olup, km az da olsa değişecektir.

Motorun geçmiş problemleri;
Motorun kazası yok ancak sağa doğru yatması vardır. Muayene istasyonunda motor sağ tarafa düşmüş olup grenajda kırık meydana gelmiştir. 2 resimde bulunan kırık parçalar bu düşme sonucu oluşmuştur. Bunun üzerine kafa grenajı komple Hasanpaşa Motolabda değiştirilmiştir. Benden önceki sahibi de motoru bir kere düşürmüş, deponun üzerinde ufak bir hasar meydana gelmiş, Motolabda yapılan grenaj değişimi sırasında depo da düzeltilmiştir.

Motorun şu anki problemleri;
Garajdan çıkarken motorun sağ arka el tutamağı ve sağ ön grenajında çok ufak çizik oluşmuştur. Arka jantta ise boya dökülmesi vardır.
Sadece telefon le kontak kurunuz, mesajlara cevap verme şansım yok. Motoru işyerim olan Ümraniye'de veya Merdivenköy'de telefon ile randevulaşıldığı zamanlarda görebilirsiniz.

Pazarlık sünnettir ancak adab kuralları içerisinde olmalıdır. Takas hiçbir şekilde düşünülmemektedir.