PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. El Motosiklet Alacağım Yardım Lütfen



Soykan67
02 Ağustos 2012, 21:22
Öncelikle biliyorumki forumda yeterince konu var, 2. el alırken hangi noktalara dikkat etmemiz gerektiği ile ilgili.O konuları zaten araştırıyorum.Fakat benim merak ettiğim alacağım modele özel, 2. el alırken dikkat etmem gereken hususlar.

Almak istediğim motosiklet 96 model 99 gümrük çıkışlı 106.000 km'de BMW R1100 GS.İlanı koymak isterdim fakat ilan süresi dolduğu için yayından kaldırıldı.Fakat satıcı ile irtibat halindeyim ve bir aksilik çıkmazsa alma ihtimalim yüksek.

Kilometre ve model takıntısında biri değilim.Sonuçta almak istediğim motosiklet BMW'nin GS serisi.Tabiki BMW olması bazı şeyleri değiştirmiyor.İllaki model ve kilometresine bağlı olarak değişmesi gerekenleri olacaktır.Fakat ümit ediyorum ki büyük şeyler olmasın ve almadan önce bu sorunları mümkün olduğunca önceden göreyim.

Özellikle bu motosikletler konusunda bilgili olan abilerim yahut kardeşlerimden bilgi almak istiyorum, fakat herkesin düşüncesini duymak isterim.Büyük ihtimal yanımda usta birisini götüremeyeceğim, bu yüzden dersime çok iyi çalışmam gerekiyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Öncelikle bu motosiklete özel nelere dikkat etmeliyim.Gerek şaft sistemi olsun, gerek telelever ve parelever sistemi olsun, ABS'si olsun, bunlara nasıl dikkat etmeliyim.
Tüm öneri ve uyarılarınıza ihtiyacım var.

Hepinize kazasız ve belasız sürüşler dilerim, tekeriniz düz bassın.

Almak istediğim motosikletin resmi:
http://img717.imageshack.us/img717/765/hghgc.jpg