PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geri Döndük !!!



trooperx
31 Temmuz 2012, 17:39
Tekrar merhaba arkadaşlar . uzun zaman önce tanıştım motosiklet.net ile ancak keyfini sürmek pek nasip olmamıştı . Bazı arkadaşların bileceği üzere kanuni deer ile başlayan motosiklet yolculuğum işini bilmeyen kendine usta diyen müsvetteler sonucu kısa sürmüştü . Ancak yılmadık ve yalansız söylüyorum 1600 tl harcayarak kanuniden "0" km motor getirttik motorumuzun üzerine koyduk . Çokta güzel oldu eline sağlık Yalova Kanuni Yetkili servisi Çağatay YEKER ustamızın . Şimdi geziyoruz tozuyoruz bir yandan evrakları tamamlansın diye uğraşıyoruz ancak bir kaç sorum olacak sizlere . ,
1 : motosikletin karburatör gerçekten kötü durumda usta saolsun toparladı biraz ancak hala benzin hava karışımını kafasına göre yapıyor . orjinal bir karburatör fiyatına 0 elektrikli motor alabilirim . sizden ricam 150 cc lik su soğutmalı bir motosiklete bugün piyasada uydurabileceğim karburatörler hangisidir ?
2 : egzost cross motosiklet sesi çıkarıyor gerçi benden önceki sahipleri hor kullanmışlar belli scooter ın sağ yanından kocaman real marka bir egzost fırlıyor . Hiç haz etmem böyle şeylerden ancak değiştirmek için orjinalini almaya hiç halim kalmadı artık . Bu salyangoz şeklinde olan yine 150 cc lik su soğutmalı scooter a uyabilecek egzost tavsiyelerinizi istiyorum . Örnek olarak mesela ; mondial 150 zc egzostu tam olur ona ya da bilmem kimin karburatörü işini fazlasıyla görür . şeklinde olursa benim için çok büyük bir kolaylık olacak .
Şimdiden hepinize teşekkürler .