PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik canavarından motosikletliye bir taciz daha



bms23
14 Haziran 2012, 01:01
Bu gün saat 22:20 civarlarında Ankarada Konya yolunda Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden eve doğru tam giderken 200-300 metre ötede bir arabanın motosikletliyi sıkıştırdığını gördüm. Adam arabadan (arka sağ camdan) sarkmıştı ve neredeyse motorcuyu yol kenarında ki demirlere yapıştıracakı.
Keyifle çıktığımız yolda direksiyon başında ki abime "adam motorcuyu mu sıkıştırıyor?" dememle gaza basması bir oldu. Önümüzün boş olması ve aradaki 300 metre civarı mesafenin hızlı erimesi için gaza biraz yüklendi. Bu sırada motorcu çevik olmanın avantajını kullanıyordu ama nafile ! Mavi bir tipo kullanan yaratıklar sanki yol boş ve sanki yavaş gider gibi slalom ile adamı sıkıştırdı. bir sağ şeride bir sol şeride kırıp motorcuyu sıkıştırmaya devam ettiler (motorcuyu geçtim trafik o bölgede mobese için yavaşlayan sürücülerle dolu ya o hızla birine çarpsa ?). Adamın arkasına geldiğimizde camdan sarkan (affınıza sığınıyorum) ŞEREFSİZ, vücudunun belden yukarısını camdan sarkıtıp motorcuya el kol hareketi yapıyor (YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN BU SIRADA HIZIMIZ 100 KM/sa). Adam bi iki kez motorcuyu tutmak için hamle yaptı (BİLİN BAKALIM O HIZLA O TRAFİKTE TUTSA NE YAPACAK İT HERİF). Motorcu neyseki (yalnış görmediysem yada gördüğüm farklı motorcu değilse) akköprüye gelmeden hızla sağa geçip farklı yola saptı.

Adamlar istanbul yoluna doğru sürünce abim de takibi bıraktı ve ev yoluna döndü.


ŞİMDİ!!

Allah'a şükür bugün ki motosikletli abim yada ablam, kaçıp kurtulmayı başardı. Bu temmuzun 7 sinde ehliyetimi alıyorum!! benim gibi yeni yetmeler ve işin püf noktalarını bilmeyenler ne olacak !
Yarın bir gün bunlar benim başıma gelirse ben ne yapacağım !! İlla taksici yada dolmuşcu gibi yanımızda sert cisim mi taşıyalım ? Yolda giderken 3 sarhoş o.... ...ğu beni sıkıştırınca adamlara mı saldırayım? EVET BUNU YAPARIM ÇOK DA GÜZEL YAPARIM AMA SONRA CEZA ÇEKEN BEN OLURUM!!
(özgürlük var adamlar özgürce magandalık yapıyor, eşitlik var onlara karşı hiç birşey yapamıyorum aynı konumdayız, PEKİ ADALET ? )


Neyse ki sonra bi benzin istasyonunda durdup sakinleşince polisi aradık durumu izzah ettik. Büyük ihtimalle incelemede hız sınırı aşımından bizde ceza yiyeceğiz ama en azından tipo daki adamın dikkatini bozup sağ şeride geçmesini engelledik. O adamlar motorcuyu takip edip sağa geçseydi ne olacaktı ?

06 MAY 13 adam bu plakaya sahip

Eğer sizde böyle şeylere tanıklık ederseniz lütfen boş durmayın ve polisi arayın!

Gece gece keyfinizi kaçırdığım için hepinizden özür diliyorum hayırlı geceler.

mali_181
14 Haziran 2012, 01:06
Hay Allah'ım yarabbim yaa böyle bişi olabilirmi yaa şerefsizler başka hiç birşey denmez orada bi kamyon olacaksın onu sıkıştıracaksın bölelerinin altından arabayı elinden ehliyeti almak lazım nerde şimdi mobeseler nerde kayıtlar hiç olmaz zaten böyle adaletin çarkına çomak sokacaksın başka birşey deil.O kardeşimize geçmiş olsun Allah tan birşey olmamış

Mengu16
14 Haziran 2012, 01:07
En güzeli böyle faça şahinleri ve benzeri araçları fark edip o arabaların önüne geçmemek yada çok uzağından geçip kaçmak. Bu konuda ciddi dikkat gösteriyorum çünkü öyle arabaların içindekiler insan değil.

drsteel
14 Haziran 2012, 10:28
burda yapılacak en doğru hareket iyice yavaşlayıp adamın gecip gitmesine izin vermek. bu deli adamlarla uğraşmaya değmez. inatlaşmıyacan . gördüğün ilk poliste durup olanları anlatacan. başka seçenek yok.

SilentScream
14 Haziran 2012, 10:36
trafikde kendinden büyük araçlarla hiç bir şekilde inatlaşmamak lazım, bunun sonucunda üzülen hep motosiklet sürücüsü olur maalesef. Böyle insan kılığında gezen ne olduğu belirsiz kişiler maalesef çok Ankara da, olabildiğince hızlı kaçmak lazım. Tabii hemen 155'e haber vermek de gerekiyor.

kirlicorap
14 Haziran 2012, 10:41
Günümüz Türkiyesi

TATLIHIZ
14 Haziran 2012, 10:53
Takıcan beline silahı,cekicen 3-4 el saydırıcan bakın bakalım neler oluyor !!

zenon
14 Haziran 2012, 10:55
02.06.2012 benzer olay benim başıma geldi ve düşmeme ve sürüklenmeme sebep oldu şerefsiz durdu sonrada kactı gitti yaralamalı kaza olarak direk dava dilekcesi acıldı emniyette 34 BK 9975 plakası da buydu ama bizim türk adeletimiz artık nasil calışıyorsa bir şey olmuyor. 3 yıl sonra dava dilekcesi gelir bana artık orda yakalıycan ağzını burnunu kırcan davayla dilekceyle medeni davranarak zaman kaybetmiycen...

Raphae1
14 Haziran 2012, 10:57
Adalet düzgün çalışsa, o araç sürücüsünü, pardon sürücülere hakaret ettim, trafik canavarını, kasten adam yaralama ve öldürmeye teşebbüsten içeri atarlardı. Yanımda her zaman ne olur ne olmaz diye biber gazı taşıyorum. Sıkıştırma esnasında işe yaramaz ama durdukları anda , anasını bile ağlatır.

zenon
14 Haziran 2012, 11:00
Adalet düzgün çalışsa, o araç sürücüsünü, pardon sürücülere hakaret ettim, trafik canavarını, kasten adam yaralama ve öldürmeye teşebbüsten içeri atarlardı. Yanımda her zaman ne olur ne olmaz diye biber gazı taşıyorum. Sıkıştırma esnasında işe yaramaz ama durdukları anda , anasını bile ağlatır.

Güzel fikir... üzerime yürüdü kendimi savundum dersin... kafa göz girince birde suclu olursun...

delileoo
14 Haziran 2012, 11:07
aynısı dün basıma geldi..90la giderken motorun arka çamurluğuma bir karış mesafede gelmiş uzun uzun korna çalıyor sellektor yapıyor itin biri..bir de bağırıyor cahil hayvan motorcular sol şeritten mi gider diye.. tam trafiğin ortasında durdum motordan inip bijon anahtarını elime aldım..senin ananı avradını s..ker..m diyerek tam şoför kapısına yöneldim kaçtı gitti şerefsiz..iyiki de kaçmış ölü diye bırakırdım bu seferde polisle mahkemeyle uğraş dur

dreamkiller
14 Haziran 2012, 11:29
aynısı dün basıma geldi..90la giderken motorun arka çamurluğuma bir karış mesafede gelmiş uzun uzun korna çalıyor sellektor yapıyor itin biri..bir de bağırıyor cahil hayvan motorcular sol şeritten mi gider diye.. tam trafiğin ortasında durdum motordan inip bijon anahtarını elime aldım..senin ananı avradını s..ker..m diyerek tam şoför kapısına yöneldim kaçtı gitti şerefsiz..iyiki de kaçmış ölü diye bırakırdım bu seferde polisle mahkemeyle uğraş dur

:pl: oy oy sabah sabah öldüm gülmekten üsta ne diim :) dün aksam acıbademde hayvanın birisi yanında colugu cocugu sıkıstırdı beni benim hatunla kahve içmeye gitmiştik, geri dönüşte bu hayvanat herif park halindeydi birden yola atladı.. herifin kaputuna yıgılıyordum..

normal olan inan evladı kusura bakma farketmedim der değilmi? bu bakındım söyleniyor arabanın içinde.. durdurdum trafiği indim asagıya kafamda kast mont eldiven yürüyorum deyyusun üstüne karısı indi arabadan özür diledi.. şimdi soruyorum beyler sizlere? BU MOTOR ARABA DAVASI DEĞİL BENCE NELER OLUYOR BU İNSANLIĞA? NASIL BU HALE GETİRİLDİK BİZ?

RunemagicK
14 Haziran 2012, 12:01
geçen gün tek şeritli bir yolda kırmızı ışıkta duruyorum (ki bildiğim kadarıyla kırmızı ışıkta durulur), arkadan arabanın biri kornaya basarak geldi, ne olduğunu anlamadan sağ tarafımdan çarpıp-sıyırıp bir de kenarda dursana lan diye bağırarak kırmızıda geçti gitti. Son nokta buydu, hep sakin olmaya çalışan ben çıldırdım artık. Yeşil yanar yanmaz peşinden gitmeye çalıştım ama yetişemedim.
Trafikte sakin olmak lazım, cahille cahil olmamak lazım ama insanında bir sınırı var. Bu son noktaydı gerçekten, bir dahaki sefere ya sağlam bir dayak atıcam yada yiyicem. Hayırlısı bakalım.

anaconda84
14 Haziran 2012, 15:09
özür dileyecek bişey yok kardeş sen doğru olanı yapıp bilgilendirdin buradakileri bu arabaya burada rastlasam anası ağlar o arabanın adam geri evine bile dönemez böyle şerefsizlere sinir oluyorum kendilerini ne halt sanıyorlarsa yerden bitmeler ....

mehmet tufan
14 Haziran 2012, 15:42
şahin tipo tipi gördümmü vitesi küçültüm abanıyorum gaza yada basıp frene bekliyorum defolsun gitsin diye.
allah belalarını versin ne kadar apaçi varsa.

s.e.c
14 Haziran 2012, 15:56
Böyle canlıları gördügümde altımdaki motor 125 cc oldugu icin kaçamıyorum, bende fren yapıp o itlerin uzamasını bekliyorum. Birde son kasa cbrlar biraz dikkat çektigi için daha çok sarıyor bilmem naptımının çocukları. Şerefsizler!