PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ASYA Rx250 & Tepee 250 Çıkış Tarihleri Bilgilendirme...!!



Motocross59
12 Haziran 2012, 17:46
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar Bugün Asyanın Fabrikasını Aradım Ve Sevkiyat Bölümüyle Görüştüm Sonrda Müdürüyle. İşte Sizin Beklediğiniz Tarihler.
Asyanın Fabrikasında Bazı Sorunlar Yaşandıgı İçin Geçikmeler Oldugunu Söylediler.Ama Bi Kac Bilgi Aldım
1.Si Asyanın Rx250 Serisi Haziran 15 de Fabrikaya Gelicegi Ve 2 3 günlük Gümrük İşlemlerinden Sonra Tüm Bayilere Dağıtılacagını Acıkladılar.
Tam Net Kesin Tarih İstedim Haziranın 25 İnde Nerdeyse Tüm Bayilere Ulaşmış Olucak En Gec Haziranın Sonuna Kadar Kullanıcaların Ellerinde Olucagını Belirttiler..
2.si Tepe 250 Hakkında Sorular Sordum. Ve Tepe 250 Satın Alan Kişiler İçin Kötü Haber İse Onun Teslimatı Biraz Daha Gec Olucagı Belli Ettiler Temmuz Ayının İçinde Yada En Gec Sonuna Kadar tüm Bayilerde Olucagını Söylediler.
Şimdi Neden Gecikmeler Yaşandıgı Hakkındaki Bilgileride Paylaşıcam
1.Rx Serisi Motorun Yeni Kasalarını Getirmek İcin Ugrastıklarından Dolayı Yani 2010 deil 2011 model Kasalar Gelicek En Son Cıkan Modelleri.
2.Tepe 250 İçinde Aynı şekilde Son Cıkan Modelleri Getirtmek İcin Ugrasıyorlar Yani Son Kasa modelini Ve Moonster Olanları İçin.Bu gecikmelerden Dolayı
Fabrika Hem benden Hemde Tüm Tüketicilerden Özürlerini İletti.Sizlerin Adına Konusma Yaptım. Ben Rx250 cross un Sahibiyim Parasını Flan Herşeyini Verdim Ve Beklemekteyim
Genel Müdür: Sayın Kartal Bey Gecikmeler İcin Cok Üzgünüm Ama İnanın Ki Siz Kullanıcalarımız İcin Herşeyin Daha İyisini Yapmak İcin Ugrasıyoruz O Yüzden Bizi Anlayışla Karşılamanızı Bekliyoruz Ve Siz Ve Diger Kullanıcalarımızdanda Aynı şeyi istiyoruz Biz Kalite Ve 1.sınıf Bir Üretim Yapmak İcin Ugrasıyoruz Tüm Herkesten Sabır İstiyoruz Biz Sizler İçin Uğraşmaktayız.diye Kendi Bunu Belirtti. Şimdi Siz Diyceksinizde iyi Güzelde Yaz Biticek Biz Motora Binicez Arkadaşlar Herşeyin hayırlısını isteyin Bırakın Gec Olsun Güc Olmasın Herşeyde Bir Hayır Vardır.Ve Sabredip Bekleyelim.
Unutmayın Ki En Güzel Şey Sabretmektir.Beklemek Heycan Verir,Sabırsızlandırır Diyceklerim Ve Bilgilerim Bukadar Hepinizden Teşşekkür Ederim Tüm Motor Kullanıcalarına Allah Kazasız Belasız Sürüş Nasip Etsin.Selametle.:cat:

F54
12 Haziran 2012, 17:48
tvs de apacheleri ha bugün ha yarın getiryoruz derken çok geç getirmişti eğer olay ona dönerse vay halinize siz o zaman heyecan görün...

Motocross59
12 Haziran 2012, 17:52
tvs de apacheleri ha bugün ha yarın getiryoruz derken çok geç getirmişti eğer olay ona dönerse vay halinize siz o zaman heyecan görün...

Hocam Şimdi Zaten Uzun Zamandır Beklemediyiz Ve Artık Bu Tarihler Kesinleşti.eger Haziranın Sonuna Kadar Gelmesede Olur Bana Uyar Şeytanla Dans Edicegime Biraz Daha Beklerim Sonra Dansa Başlarım ;) Önemli Olan Yeni Modelleri gelsinde Gerisi Okadar Mühim Deil Ama Bu Tarihler Kesindir Yani.

leons
13 Haziran 2012, 12:07
Hocam ben firmayla mart ayında görüştüm, tepeenin bazı belge ve parça sorunları oldu. Fakat şubat ayında fuarda gösterdiği ürün temmuzda çıkacaksa hiç çıkmasın. Ben 2,5 ay bekledim ve çok sabırlıyımdır. Motorsuz kaldım fakat yinede sabrettim. Sonuç halenda gelecek ben tepee için konuşuyorum. Ben nisan sonunda aradığımda haziran başıda kesin gelecek demişlerdi fakat şimdi temmuz diyorlar temmuz gelsin aralık derler emin olun.

Çalışma disiplini bu firmada sıfır. Boşuna getiriyorlar açıkçası ben bu 2.5 ay bekleyişin ardından hiç bir ürün almam asyada isterse tepeeyi 500 liraya satsın bu firma gözümde bitmiştir.

zendar
07 Temmuz 2012, 00:54
Asyanın sıtesınde tepee modelını kaldırmıslar bu konu hakkında bılgısı olan bırısı benı aydınlatabılırmı? 3 ay bekledıkten sonra modelı uretmedık cıkarmadık felan derlerse ertesi gün davayı açıyorum asya ya ..

mert136
07 Temmuz 2012, 03:09
Vay canına bir çinli motor almak için millet sıraya girmiş.Geleceğide meçhul.

sercan2667
07 Temmuz 2012, 11:14
tvs de apacheleri ha bugün ha yarın getiryoruz derken çok geç getirmişti eğer olay ona dönerse vay halinize siz o zaman heyecan görün...

Evet ben çok iyi hatırlıyorum.Yeni yılda showroomlarda felan deyip duruyordu.Taaa Nisanda getirdiler ..