PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah Şu Kediler



rapidhacker5
28 Nisan 2012, 23:40
arkadaşlar bugün öğlen dershaneye giderken alanyayı bilenler için diyorum iskele şokun oradaki tümseklere gelmeden önce yavaşladık arkamda artçı var tabi.yaklaşık 30 km ile gidiyoruz sağdan bir kedi fırladı duracak gibi oldu durmadı artık kuş mu ne gördüyse bende hemen arkayı kitledim önü çook az sıktım sonra bıraktım ama arkayı bırakmadım kedi ezilecek gibi oldu hemen yatırdım motoru arkadaş atlayarak kurtuldu bende korumalı mont vardı.Olmasa sağ dirsek şu an pertti.Kafada kask vardı ama kafam yere bile değmedi.Neyse benim bacak sıkıştı hemen kontağı kapattım yerdeyken.Kalktım millet bana bakıyor ben kediyi arıyordum baktım hayvan dönmüş bana bakıyor özür diler gibisinden aldım elime sevdim bana su getirdiler bardaktan aldım bi yoğurt tası vardı orada ona döktüm hayvan lıkır lıkır içti rahatladım.Ama motora gelirsek sağ aynam patladı bir de sağ fren kolum aşağıya doğru kaydı acaba değişmeli mi ki? birde aynaları değiştireceğm serviste acaba motoru satacağım bu aralar fiyatını düşürür mü bu kaza yani garenajlarda çizik dahi yok allah razı olsun bu honda mühendislerinden milimetrik çalışmış adamlar :D neyse kedicik kurtuldu ya ben ona seviniyorum olan benim bacağıma olsun :D

eren1903
28 Nisan 2012, 23:43
Geçmiş olsun. Eğer orjinal ayna ile değiştirirsen sorun olmaz heralde.

rapidhacker5
28 Nisan 2012, 23:56
yani serviste değişti diye kaydedecekler sonra adamlar sorun çıkartır mı ki

ero__
28 Nisan 2012, 23:57
Sen Allah rızası için o hayvana çarpmamak adına elinden gelen herşeyi yapmayı o an düşünürsen Allah da seni böyle düşünür işte. Ufak şeylerle atlatmana sevindim. Bazen insanlar böyle yaptığı iyi şeyleri yazmazlar utancından!. İyi ki paylaştın. Örnek oldun hepimize.

Geçmiş olsun...

bpk
29 Nisan 2012, 00:08
Dün benzer bir olay başıma geldi ben düşmedim ama beni düşürmeye çalışan kediyi baya bir sevdim :)
Size de geçmiş olsun aman dikkat diyorum

scooterist
29 Nisan 2012, 00:20
kalbindeki hayvan sevgisini takdir ettim.. geçmiş olsun ....ALLAH daha büyük kaza göstermesin bunada şükür..

safakk
29 Nisan 2012, 00:25
ya aynı şey benimde başıma geldi ancak ne kadar fren yaptıysamda manevra yaptıysamda duramadım trafikde pek müsait değildi motoru yatıramadım ve ne yazıkki arka ayağına dokantım tık diye ses geldi. Sonra hemen durdum bakındım ancak kedi öyle bir koşuyordu ki ben tam baktığımda köşeyi dönüp gidiyordu. Anlam veremedim devam ettim yoluma..

Geçmiş olsun allah beterinden saklasın

Eğer servisde kayıt altına alınıyorsa internetten orjinalini spariş edin kendiniz takın. Zaten zor değil söküp takması

Halil Karamanoğlu
29 Nisan 2012, 00:31
ben kedi ya da çöp gördüğüm zaman hemen alarm pozisyonunda yavaşlıyorum. acayip tez canlı hayvanlar ve çok korunmasızlar tabii ki. buradan okuduğum bazı yazılar kedi konusunda bilinçlenmeme sebep oldu. konuyu açan arkadaştaki hassasiyet de çok takdir edilesi cinstenmiş tebrikler :)

rapidhacker5
29 Nisan 2012, 00:49
herkese tesekkurler en cok korktugum seydi bu basima geldi ama yatirmasam hayvan olurdu kesin ama cani sagolsun :)

ulassal
29 Nisan 2012, 01:00
geçmiş olsun arkadaşım.bence böyle olaylarda panik yapıp motoru fln yatırmamak lazım.çünkü sen zarar görürsün.inan kediler sandığından cok ceviktir.hem sonuçta senin canın daha kıymetli.bizim bi tanıdığımız bir köpeğe çarpmamak için uçurumdan ailecek uçmuştu.bütün aile cok ağır yaralanmıştı.her ne kadar hayvanları sevip korusakta bizim canımız daha önemlidir.bizimde sevenimiz var öyle değil mi :)

aparat
29 Nisan 2012, 01:08
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun...

motorun değer kaybetmez için rahat olsun :cat:

geçen sene ramazanın 3. günü dudulu organizede aynı hadise başıma geldi. el kadar bir kedi yavrusu önüme atladı,vurmamak için motoru yatırdım allah şükür ne kedide ne bende nede motorda bir hasar vardı biraz dizim acıdı motoru kaldırıp kaldırıma oturdum dizimi uvalıyorum bir baktım bizim yaramaz yanıma gelmiş.biraz sevdikden sonra ayakkabılarımın bağlarıyla oynamaya başladı etrafımda dönüyor,bende benden kurtuldu ama diğer araçlardan kurtulamaz dedim attım koynuma götürdüm eve şu an yaklaşık 11 aylık evin neşesi oldu...

http://d1204.hizliresim.com/w/w/512fl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

işte o yaramaz bu :)

rapidhacker5
29 Nisan 2012, 02:16
bende mi alsaydim keske :)