PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bi motor almak istiyorum sizler daha iyi bilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum....



komparadon
21 Nisan 2012, 13:38
selam arkadaşlar benim 15 yaşımdan beri bende motosiklet hastalığı var o kadar çok seviyorumki böyle kanallarda motosiklet yarışları çıkınca televizyona kitleniyorum ve şimdi ise bir motor almak istiyorum ama ehliyetim yok onu alıcam bi şekilde yaşım şuanda 30 bişey sorucam motosiklet almak için arkadaşlarıma danıştıgımda bana şöyle bi cevap veriyorlar motosikleti ne yapıcaksın araba al bin düşersin ölürsün kamyonun altında kalırsın ailemde ehliyet almama karşı çıkıyorlar ama ben hayallerimi rüyalarımı gerçekleştirmek istiyorum sizce almalımıyım arkadaşlar ne diyorsunuz ortaokul mezunuyum internet cafede 9 ay çalıştım ve 5000 tl birikmiş param var şuanda çalışmıyorum 3 gün sonra bi güvenlik işine giricem allah izin verirse arkadaşlar pek iyi anlatamadım belki ama insifiyatifinize sıgınıyorum yorumlarınızı bekliyorum:silent:

Re!S*33
21 Nisan 2012, 13:45
4.500 tl ye sıfır bi yamaha ybr esd alablirsin. Bence motosikleti seviyosan almalısın.Motosiklet tutkudur aşktır. O alma diyen arkadaslarınada hiç aldırma derim ben. Ama önce ehliyeti alsan daha iyi olur. Son olarak motosiklet alcaksan çinlilere hiççç bulaşma bnce.

djan
21 Nisan 2012, 13:48
Bence bu kadar sabretmişsin 3 ay daha sabret,hem o zamana kadar ehliyetini alırsın hem model araştırısın hemde işe giremediğini varsayarsak sıkıntıya düşmemiş olursun. İşin özeti;ne yaparsan yap ama sakın ola ehliyetsiz kullanma,olmayacak şey gelir başına.(Trafikten men,kaza,ceza)

Denizlee
21 Nisan 2012, 13:49
önce ehliyet , sonra güvenliğin en son kalan paranla da zevkine göre kesene göre kullanım amacına göre uygun bir motor kardeşim , dileklerin gerçek olur inşallah , kazasız belasız...

c3nk
21 Nisan 2012, 14:00
başlangıç için iyi bir miktar biriktirmişsiniz ama önceliğiniz ehliyet, sonra ekipman ardından motosiklet olsun. Size önerebileceğim marka model yamaha ybr esd 125, honda cbf 150, tvs rtr 150 olabilir.