PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alpinestars deri mont



STRİKERRR
19 Nisan 2012, 03:52
ARKADAŞLAR alpinestars DERİ MONT HAKKINDA BİLGİYE İHTİYACIM VAR VE AYRICA 600RR KIRMIZI SİYAH MOTORSİKLETİME UYGUN RENK TAVSİYELERİNİZİ
BEKLİYORUM. TŞK...

GP500-1st
19 Nisan 2012, 05:04
İyi biliriz:) Fiyatı kesene uyduysa sorun yok

Syanur
19 Nisan 2012, 10:14
İtalyan markasıdır, çok kalitelidir, kalitesinden fazlası fiyatıdır. Bu bilgileri de baban vermez valla :bounce:

kalyo
19 Nisan 2012, 10:48
İtalyan markasıdır, çok kalitelidir, kalitesinden fazlası fiyatıdır. Bu bilgileri de baban vermez valla :bounce:

İtalyan mı :)))) iyiymiş :)
kalitesinden fazlası fiyatıdır kısmını anlamadım ama, çok kalitelidir kısmına sonuna kadar katılıyorum..

Türkiye`ye eskiden speedcity, sonrasında da otosever getiriyordu sanırım ama şimdilerde sipariş usulu bir iki tedarikçi firma da getiriyor diye biliyorum.
Öncelikle alacağın ürünün orjinal olup olmadığını bir kontrol et.Stilden çok, performans sürüşlerine uygun kıyafetler üreten bir firma olduğundan,
kolay Kolay modellerinde değişikliğe giden bir firma değil o yüzden alpinestars sitesine girip alacağın modelin gerçekte var olup olmadığını bir kontrol et,
malum googletranslate ile zaten site türkçeleştirilebiliyor ve oradan montuna ait özellikleri de okuyabilirsin.
Küçük bir not;
Fiyat performas ikileminde alpinestars, dainese, revit gibi markaları pahalı bulan arkadaşlar için, marka iyi olduğu için pahalı değil, GP Proplus ve Protech serileri kıyafetleri oldukları için
bu kıyafetler bu paralara satılıyor, protect ve proplus serilerde 1000lerce lira ödeyip piste adım dahi atmayan arkadaşların üzerindeki renkli çekici montlar pist dışındaki kullanımlarda
sadece hamallık ve para israfıdır. :) Artisliğin lüzümu ve gereği olmadığını düşünen akıllı kişiler için bu firmaların 150-300 $ segmentinde enfes montları vardır incelirse çok rahat bulunabilir :)
saygılar, sevgiler..

Seko
19 Nisan 2012, 10:53
Ben de Dainese'in omuzlarda magnezyum koruma olan modeline hastayım ama alamıyoruz işte. Fuarda sordum 1100 TL demişlerdi.

Syanur
19 Nisan 2012, 12:29
İtalyan mı :)))) iyiymiş :)
kalitesinden fazlası fiyatıdır kısmını anlamadım ama, çok kalitelidir kısmına sonuna kadar katılıyorum..


İtalyan değil de rus mu?? Değil ise gülücükler ile bilgilediriniz bizi o zaman :)

Demek istediğim şey de genel olarak tuzlu fiyatları olduğu. Hakeden ürünü de var hak etmeyen ürünü de. Ayrıca resmi sitesine girip model var mı yok mu diye bakarsanız ve buna göre nette bulduğunuz ürünün orjinal olup olmadığına kanaat getirmeye çalışırsanız çok yanılırsınız. Sadece spor veya performans ürünleri(giyim) üretmiyorlar. Ve özellikle ceketlerinin büyük kısmını 1-2 yılda bir yeniliyorlar. Veya her yıl yeni bir seri çıkıyor. Bunların hepsini sitelerinde göremezsiniz, bu da bulduğunuz ürünün orjinal olmadığı anlamına gelmez.

Dediğim gibi pist dışı ürünleri de çok pahalı. Öyle 150-300 $ a güzel bir ürününü görmedim ben daha. Resmi sitelerinden takip ederseniz Deri ceketleri felan en az 400$ dan başlıyor. Tekstil ceketler belki 300$ civarına bulunur ama o da en az özellikli ürünleridir. Eleştirmek için değil, sonuçta A*'ın kendine çizdiği profil bu. Elit kesime hitap ediyorsan çorabın bile pahalı oluyor işte.

kalyo
19 Nisan 2012, 13:52
syanur, amacım kesinlikle sizi yermek değil, karıştırıyor da olabilirsiniz.Ama yönlendirme yapamayacak kadar bu markaya uzaksınız.
Alpinestars adını alpine bölgesindeki cesur sürücülerin kendisi için logolu ürünler üretmesiyle almıştır.Sonradan çok tutulan bu fanatik arkadaşlar markaya çevrilmiştir.
%100 USA malıdır :)
hersene mont ve model değiştirdikleri konusunda da büyük bir yanılgıdasınız, özellikle yazıda bundan bahsettim, renk varyasyonları dışında A* kolay kolay model değiştirmez.
isterseniz sitesinde 2011 serisi aynen durmakta, 2012 ile karşılaştırıp olmayan modeli bulmaya çalışın..
Az özellikli ürün diye bir şeyide kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil.Kullanılan Cordura kumaş belirli bir standartın altına inmez bu firmalarda.
Neticesinde diesel de cordura kumaşla örülmüş kot pantolon satıp bunu motorda kullanabilirsiniz der ve kumaş normal kot kumaşı gibi gözükmesine rağmen örgülerinden ötürü
asfaltta sürtünürken yanmaz, bir motosiklet montunda da aranması gereken ilk şart budur.korumaların kalitesi sert ve dayanıklılık arzetmelerinden çok kol ve omuz içerisindeki ergonomisiyle ölçülürler.mühendislik gerektiren bu işlerde de zaten başı çeken 3-4 firma var.Alpinestars ta bu firmalar içinde ilk 2ye çok rahat girer.sözü uzatıp daha fazla tepki çekmemek adına söylüyorum. Bulduğun yada almayı düşündüğün mont neyse resmini cismini koy ki bizde boş yere tartışmayalım senin başlığın altında :)