PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kütahya ve Çevresi Yardımınıza İhtiyacımız Var



mali_181
30 Mart 2012, 14:55
Arkadaşlar çalıştığım otelin bahçesinde 1 haftadır bi yavru köpek dolaşıyor dün bi baktım üşümüş,aç ve yorgun düşmüş bi halde duvarın dibinde yatıyor vicdanım el vermedi ve aldım evimin bahçesine getirdim sütünü ve suyunu içti şimdi yatıyor bu böyle sokaktan alıpta büyüttüğüm 3. köpek olacak şu lafları çok duydum ''o sokak köpeği yaaa boşver'' evet o sokak köpeği ve yardıma ihtiyacı var.

Ben Kütahya Emet'te üniversite okuyorum ve veteriner masraflarını karşılayabilecek gücüm şu anda yok ama onun veterinere ihtiyacı varbana bu çevrede yardım edebilecek bi veteriner arıyorum Kütahya ve çevresi ya da yakın bir yer olabilir biz geliriz yeterki onun sağlığı yerine gelsin ve kendini biraz da olsa toparlasın.

mali_181
30 Mart 2012, 18:08
Arkadaşlar hiç mi yardım edecek birileri yok koskoca mt ailesiyiz bir tane köpeğin yardımına içimizde el uzatacak birileri yok mu?

babaduru
30 Mart 2012, 20:39
Sen gibi insanlar artık yok Allah Senden Razı olsun... Soruna gelince belediyenin barınakları var oraya götürüp tedavi ettirebilirsin ama tekrar almak istediğini söyle yoksa iyileştirdikten sonra salıveriyolar bazılarını...

mali_181
31 Mart 2012, 01:56
Oralara götürüp yardım alırım fakat hani neden daha iyi bakılmasın neden o da diğer cins diye tabir edilen köpekler gibi tertemiz steril bi ortamda ciddi bi şekilde tedavi edilmesin bütçem müsait olsa ben hiç düşünmem ama yok işte belki burdan dedim bir yerlere sesimiz gider ama pek gidecek gibi de gözükmüyor...