PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaz geliyor kaza haberleri tırmanışta



ReiZzZ
19 Mart 2012, 13:34
Öncelikle merhabalar. Abilerim arkadaşlarım şu 3 gün içerisinde aldığım kaza haberleri beni çok üzdü. 3 gün önce bir abim malesef kazada rahmetli oldu, 1 gün sonra onun amcasının oğlu kaza yaptı ayağı kırık, dudağı dikişli ve az önce bir haber daha geldi komşunun abisi kaza geçirmiş beyin kanaması varmış, yoğun bakımda durumu ağır :salut: Herkes lütfen korumalarını full taksın dikkat edelim kendimize hiçbirşey insan hayatından kıymetli değil lütfen hızlı sürmeyelim, trafik kurallarına uyalım, gideceğimiz yere 5-10 dakika geç gidelim ne ailemizi nede motosiklet.net ailesini üzmeyelim. Sevgi ve saygılarımla iyi günler :king:

kanmix_x
19 Mart 2012, 13:48
Kask kask kask kask
Lütfen gerekirse bütçemizi zorlayalım ama kaskı en sağlamından alalım

kadir_6660
19 Mart 2012, 14:14
düşünmeye başladımmmmm sanki motoru ben değilde içimdeki seytan sürüyor bas Allah bassss

Mengu16
19 Mart 2012, 14:17
Benim için hiçbir şey değişmedi, kasımda motoru aldım bugüne kadar kar kış yağmur çamur demeden bindim, kar yağarken bile motora bindim, motorun üzerinde tepinip patinaj ata ata karda yokuş çıktım. Yağmur yağarken 50-60'la viraja girdim banamısın demedi motor. Şimdi yaz geldi de daha mı kötü yollar, hiç de değil sadece acemi motorcular yollara akıyor sorun o :cherry:

safakk
19 Mart 2012, 16:24
yav o bu değilde sıcak çarptı galiba milleti..

Geçenlerde 2 şeritll yolun sağ şeridinden ilerliyorum ilk başlarda herşey normal, trafik çok güzel akıyor. Sonrasında sol şerit bi anda durdu bende bi sorun olduğunu anladım hızımı biraz azalttım sonrasında önümden bi yaya geçti, sorun yok. Tam adamın çıktığı noktaya yaklaşmıştım ki birden bi kadın yanında 3 4 yaşlarında çocuğuyla önüme bi fırladı nasıl durduğumu ve kadının önümden nasıl kaçtığını anlamadım. Sonra kocası (ilk geçen yaya) döndü bana bağırıyor manyak. Dedim yahu 3 metre ilerde ışık var muhteremini kaldırda karşıya ordan geç dememle adamın beni peşlemesi bir oldu neyse allahdan olay büyümeden çektim gittim.

Şu sıralar insanlar epey gergin ve bu gerginliğe bağlı olarak bi oldukça dalgınlar trafikdeki en ufak farklılığa dikkat ederek yol almayı öneririm. Hepimizin tekeri düz bassın...

ReiZzZ
19 Mart 2012, 22:22
ortalama 30 dk önce bir motosiklet kazası oldu yine bizim eve çok yakın tabiki sürende kask yoktu inşallah fazla hasar görmemiştir adam :pale: