Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF 150...
Kan Grubu: AB Rh+
17-02-2007, 22:04 PM
montumu,pantolonumu,kaskımı,maskemi,eldivenlerimi, botlarımı giyiyroum yagmur çamur,kar da kullanıyorum motor zevkini allahtan başka kimse durduramaz..
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SATTIM GİTTİ...AZ SABIR RR
Kan Grubu: A Rh+
17-02-2007, 22:40 PM
giyim kuşam olduktan sonra her koşulda binerim.mecbur kalmadıkça karda binmem.çünkü motorumun o koşullara müsait olduğunu sanmıyorum.ama bir keresinde sınava yetişecektim acaip kar yağmıştı o zmaan binmek zorunda kalım.allahtan daha önceden boş vaktimde zincir yapmıştım zincirleri 15 dakikada taktım ver elini sınav..zincir olmasa hayatta beni kimse karda motor sürmeye teşvik edemez.+
Çevrimdışı (offline)
26-02-2007, 23:09 PM
aralıkta aldım motorumu, her fırsatta biniyorum kar yağmadı bu kış henüz ,karda kullanmayı denemedim yani, ama ;yağmurda ve soğukta kullanıyorum ,işe gidip geliyorum,kullanmaya da devam edeceğim
merhaba herkeze.
aslında cruiser kullanıcısıyım ben ama baktım karda olmayacak ilk göz ağrımla, bi tane de kros motor aldım orta halli ikici el, taktım baba lastikleri, meğer en zevklisiymiş. kar kış demem ben de yani...
valla iskenderundada kar yağmaz ama yağsada binerdim. Binmessem oda ağlar bende.Bu yüzden kaç kez hastalanmışımdır ama altımdaki makinenin bana verdiği enerjiyi hiçbişeye değişmem. Benim için yazın zevki ayrı kışın zevki ayrıdır.Yani okadar moto manyağıyımki buranın yarıkkaya fırtınasında bile motor kullandığım olur.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: sattım :(
Kan Grubu: AB Rh+
05-04-2007, 13:29 PM
valla ben kotu hava sartlarında bınme taraftarı deilim
zaten yagmurda bnmek için kaska bitane silecek yaptırmam lazm
şaka deil gerçek bi kac kere yakalandımda onumu goremiom burda muson yagmuru gibi yagıyoda o bakımdan dedim yoksa ciselekrken herkes bner...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKI DR 650 RSE SP 43B
Kan Grubu: O Rh+
12-04-2007, 11:17 AM
gercek motorcu her hava kosulunda binerde, su kardada binerim diyenlerin bindim demelerini cok isterdim..ögrenmek istiyorum nasil binmisler.. zira ben sadece 20 metre gidebilmistim..............
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ASYA 150T 19A
Kan Grubu: O Rh+
16-04-2007, 18:38 PM
YAĞMURDADA BİNERİM ÇAMURDADA AMA KAR KAPATTIMI YOLLARI BİNMEM BİDE DONDURUCU SOĞUKTA BU SENE KAR YAĞMADI HEP BİNDİM SAYILIR Bİ KERE HASTALANINCA BİNMEMİİTİM SOĞUK HAVALARDA KIYAFETİM VAR