@replicad
Alıntı:
|
98 den sonra 750 ss olarak üretiliyo ben zaten yenı modelı var demedım ama kategoriye konmalıydı bana göre hem kimseninde kandırdığı yok yorum yazmadan önce biraz araştır istersen..
|
Ducati 600SS 1994 ve 1998 yıllarında üretilmiş bir modeldir. Burada
"en iyi 600cc spor" karşılaştırılması yapılıyor arkadaşım, 10 sene öncesinin hiçbir motoru bugünün motorlarıyla kıyaslanamaz. Bu bahsettiğin motor 53hp gücünde... Laf söylemiş olmak için yorum yapmayalım...
@fantazma
Alıntı:
|
dedıgın dogru ama bence o soledıgın hondanın motor sporlarına yaptıgı yatırımdan kaynaklanıyor aynı sekılde ılgıyı yamaha gösterse bak bakalaım hondaya bınen kalıyormu zaten 2007 r6 cok diğer 3 japonun 600 cc lıklerı ıle kıyaslanması bıle sacma
|
Esas saçma olan, 2007 600RR bu senenin en iy spor motoru seçilmişken böyle saçma sapan şeyler söylemen. R6 ile neden kıyaslanmayacakmış? R6 133hp ama tekere kaç hp verebiliyor? O kadar çok kayıp var ki, 120hp 600RR bile tekere daha fazla hp veriyor. SS hakkında bilgi sahibi olmayan, ondan bundan duyduğu kulaktan dolma bilgilerle arkadaşlar bu tip yorumlar yapması komik kaçıyor biraz.
@Marv
Alıntı:
|
ben kawasaki dedim ama aslında neye göre?kime göre?.kenan sofuoğlu yada çeşitli yarışlarda hondanın çok olması bu onu en iyi yapmaz yapamaz.sonuçta etrafta bir çok tofaş var bu onu en iyi araba yapmaz.ayrıca şu sıra açıkara farkla motogp lideri casey stoner'ın motoru ducati.
|
Kullandığın motorun markasının Kawasaki olduğundan olmasın sakın? Biz burada 600cc kıyaslaması yapıyoruz, sen gitmiş MotoGP'den örnek veriyorsun. MotoGP'deki motorlar 800cc ve el yapımı, onları ancak kendi arasında kıyaslayabilirsin. Git biraz dünyada neler oluyor araştır derim, SSBK, WSS, TT yarışları nedir önce onları öğren, birkaç yarışını izle, sonuçlarını araştır...