@Arthas
Alıntı:
|
fiyat politikasıyla alakalı olarak honda çok satıyor, ee haliyle yollarda da 600rr çok daha fazla görünüyor. İnsanlar da en iyi honda sanıyor.
|
Bu sadece fiyat politikası değil. Teknolojiye en fazla yatırım yapan marka Honda, dolayısıyla en iyi teknolojiyi üretim aşamasında daha ucuza mal edebiliyor. Honda Türkiye'de SS kategorisindeki en ucuz motor olmasına rağmen, birçok ülkede en pahalı motor. Bir motoru "en iyi" olarak değerlendirirken sadece fiyat konusuna bakmak yeterli değildir.
patriote arkadaşımızın dediği gibi birçok yarışta Honda senelerdir lider durumdadır.
Alıntı:
|
4 japon arasında verdiğiniz parayı hakketmicek bi tane bile 600 cc yok. Hepsine de parayı gözümü kırpmadan basar ve binerim. 636 nın tipi, kendine özgü yeşili hayallarimi süslüyordu onun için 636 ya biniyorum.Bi başkasının hayallerini ateş kırmızısı 600rr süslüyodur o ona biner. Sözün özü biz sıradan sokak kullanıcıları için bu 4 motor arasındaki farklar bizim onları farkedemiceğimiz kadar azdır.
|
Bu konuda sana katılıyorum. Japon markalarının hepsi de iyi bence. Normal kullanımda aralarındaki farkı hissetmek mümkün değil. Bu tamamen kişiye göre değişir, herkes her markada rahat olamayabilir, herkes her markanın tasarımını beğenmeyebilir. İnsanların tercihi "en iyi" olduğu için değil, beğendikleri için oluyor ama herkes kullandığı markayı en iyi olarak görmek istiyor. Ama en iyi derken hangi kriterlere göre en iyi olduğu konusu tamamen belirsiz. Güç ise zaten hepsinin fabrika çıkış değerleri var, fiyat ise hangi ülkede ne kadar satıldığı belli. Ama bu motorlar yarış amaçlı üretilmiş motorlar olduğundan bence güç, denge, stabilite, teknoloji, v.s.. gibi tüm özelliklerinin değerlendirilmesi gerekir ki, bunun da en iyi profesyonel sürücüler tarafından söylenebileceğine inanıyorum. Kısacası en iyi yarış motoru ancak yarıştaki başarısıyla ölçülür. Bu konuda da ben Honda diyorum çünkü istatistikler, puanlar ortada zaten.