Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kırmızı cbr125
04-01-2008, 23:09 PM
Alıntı:
equinoxxx´isimli üyeden Alıntı
bu anketin sonucu neyi göstercek? en iyi kaskı mı en cok kullanılanılan mı en cok begenileni mi???
en cok kullanılan tabiki çünkü konu başlıgı ''hangı kaskı kullanıosunuz'' hangı kaskı beyenıosunuz dememıskı. en iyi kaska gelınce tabıkı fiyatlarından bellı hangılerı iyi
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR 125 Mavi
Kan Grubu: O Rh+
05-01-2008, 00:02 AM
airoh var sv55 ama parçaladım rüzgar içinde şarkı söylüyo 100km çıkınca şimdilik idare ediyo ama Shoei diorum yakındır alırım bidene
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150-zAt
05-01-2008, 00:39 AM
iyi kask bambaşka bi zevk veriyor ya.safebet lerden sorna shoei nolan kadar kaliteli olmayan zeus a geçtiğimde bile acaip hissettirdi.o güven duygusu çok önemli bir şey
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: japon felsefesi ile yoğrulmuş çinli:)
Kan Grubu: B Rh+
05-01-2008, 08:54 AM
bence kask, kullanılan motor modeline göre değişmeli benim 125 cc, kt 125 motorum var ve nolan n 61 grafic ten çok memnunum.ve 125 cc için yeterli ama 200km/h hızdan sonra kask çeneme yapışmaya başlıyor.
Hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, Mümkünse dişi gönder azrailimi Kİ ölümle sevişeyim
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
05-01-2008, 12:11 PM
MotoMax ve Airoh vardı ikisinide çaldırdım , tam iflas edecez derken sağolsun bi tanıdığım Shark hediye etti şimdi onu kullanıyorum ama rüzgarı cok alıyor
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Oda ne oliki :)
Kan Grubu: O Rh+
05-01-2008, 12:43 PM
Alıntı:
aYe´isimli üyeden Alıntı
Kullandığınız kaskın markası şıklar arasında yoksa "diğer" şıkkına oy veriyorsunuz.
Zaten "diger" diyede bir kask markası yok
yemin et
bu arada bende gen kullanıyorum
Doğruları söylemenin suç olduğu bi ülkede,Yanlışlarla eğitilerek ,Doğruları savunmayı,yalnışlarla savaşmayı öğreniyoruz....
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
Kan Grubu: A Rh+
05-01-2008, 12:51 PM
Ankete oy kullandıktan sonra kaskınız hakkında kısa bir bilgi de verebilirsiniz? Almayı düşünen arkadaşların işine yarayacaktır.
Mümkünse kaskınızın fotoğrafınıda koyabilirsiniz.
Suomy Spec-1R Extreme Full-Face Helmet - Fabrizio
Superbike yarışcısı Michael Fabrizio için tasarlanmışş bir kaks.
Kaliteli bir kask, içi çıkabiliyor. Rüzgar sesi yalıtımı fena değil. Vizör değişimi kaskın yanlarının kapaklı olduğu nedeniyle zor. Standart buğu önleyici vizör ile birlikte geliyor. Siyah ve sarı vizörlerinin buğu önleme özelliği yok.