Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
07-02-2007, 19:25 PM
Ben nankörlük edemem kırılan vites pegini haber verişimden itibaren istanbuldan İzmire 2 günde yollayan yırtılan diaframı sorgusuz sualsiz garantiden değiştiren Hyosung Global motor bence 1 numara...Euro plus yol yardımı ve diğer imkanlarla Borusan BMW favorilerimden.Biz motosikletçilerin korkulu rüyası yolda kalma sendromuna gereken yanıtı vermişler...Arıza yapan motosikleti biz ufak makinellere bakmıyoruz diye servise almayan malumunuz Firmada tabiki en kötü servis olmayı hakkediyor...
beyler kesinlikle en iyi motor asya motor.ben daha yeni aldım gerçekten çok memnunum.asya motor battı deniliyordu.bunu üzerine fabrikaya telefon ettim ve bana asla batmadıklarını sadece krize girdiklerini söylediler.krizdende el değiştirerek çıktılar.satın alan firma ise soysal group.mobilya otomotiv ve elektrikli ev aletlerinde faaliyet gösteriyor.bu arada asya motorun bayi toplantısı 26-28 ocak arasında perissia hotel side de yapıldı.asya motor 30 mayıs 2007 de üretime geçiyor.ve hedefleri 2016 da dunyanin en buyuk motosiklet üreticisi olmak.belki 2006 nın en iyi motosiklet firması degil ama2007 nin en iyisi olacaktır...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: sattım :(
Kan Grubu: AB Rh+
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: gilera runner vxr 200
Kan Grubu: O Rh+
18-07-2007, 23:42 PM
Benım merak ettiğim gercekten honda firması cokmu kalıtelı servıs agı olsun hizmetleri olsun gercekten dığer fimalardan üstün mü yoksa bakkal yoğurdum ekşi demez atasözunun gecerlılıği mı var.Honda kulanıclar cok fazla oldugu ıcın honda ön plana mı cıkıyor.
arkadaşlar kıyaslama yaparken firmanın hizmet verdiği motor adet i de çok önemli.2000 motor a hizmet veren bir firmayla 300.000 motora hizmet veren bir firmayı kıyaslamak olmaz.birde türkiye genelinde kaç tane servis hizmet noktası olduğuda çok önemli
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kanuni storm 150 (gri) Artık satılık....
Kan Grubu: A Rh+
19-07-2007, 02:47 AM
bence bu konuya cevap vermek çok zor.çünkü her geçen gün her firma hakkında şikayetlerini arkadaşlarımız burada bizlere iletiyor.mesela ben kanuni servisinden memnunum ama olmayan arkadaşlarda var.meseleyi anlatabilmişimdir umarım