Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet üzerine gezi kitapları / Alpaslan Apak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Geçen hafta bu köşede birkaç örneğine yer verdiğimiz eğitim amaçlı yayınların yanında gezi içerikli motosiklet üzerine kitapları da saymak mümkün.

    Motosiklet sevdalısı dostumuz Ayhan Karaer’in içinden geldiği gibi kaleme aldığı güzel bir eser; Motosikletsiz Asla. Genel olarak 90 günlük bir motosiklet seyahatini anlatan bu kitapta motor sevdasının nasıl başladığını, motosiklet kullanmanın yaşı olmadığını, alınması gereken önlemler ve en önemlisi ne kadar keyifli bir araç olduğu yansıtılmış.

    Motosiklet Hayattır adlı gezi kitabı da yine motoruyla yollarda turlayan, farklı coğrafyalarda gezen Murat Z. Özbilge arkadaşımızın, bu işe sevdalanan diğer motosiklet heveslisi arkadaşlar için ortaya koyduğu güzel bir eser. Özbilge “Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet dostluktur” felsefesinden yola çıkarak, birçok motorcunun iç dünyasındaki motosiklet tutkusunun satırlara aktarmış.

    Daha geniş coğrafyaları içeren İki Teker Öyküleri ise EMOK kurucu üyesi Turgay Avcı tarafında grup gezileri ve gezilen yerlerdeki dağları, taşları, yolları iki teker üzerinde olmanın verdiği farklı bakış açısıyla kendi hikâyesini anlatıyor. Motosiklet meraklıları ve uzun yol tutkunlarına bir rehber niteliğindeki bu kitap yola çıkacak her motorcunun yan çantasında olması gereken bir yayın.,

    Motosikleti eğitmeni olan Emniyet Amiri Oktay Çelik’in kaleme aldığı Motosiklet Kültürü ve Güvenli Şürüş kitabı; daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü iç hizmetinde kullanıldı. Güncellemeler ve ilavelerle EMOK yayını olarak yeni baskısı yapıldı. Yakında motosiklet sürücülerinin el kitabı olarak hizmete sunulacak.

    Motosiklete üzerine çok fazla eser örnek verebiliriz. Bizler iki teker sevdalısı olarak bu yayınlardan edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle, daha düzenli ve keyifli yolculuklar yapmak için çabalamalıyız.
    Unutmayın, akan bir trafikte en fazla beğenileri toplayan araç, trafik kurallarına uyan ve sürücüsü de güvenlik donanımını tam olarak giymiş bir motosiklettir. Hiçbir araçta, motosiklet ve sürücüsü kadar karizmatik bir bütünlük göremezsiniz.

    Şansınız, farınız ve yolunuz açık, karizmanız yerinde olsun!




    Motosikletli Yaşam - Alpaslan Apak - Motorcuların HULK abisi..
    Kaynak: Milliyet Akdeniz
    fusuy364 ve serdar23_Bilgem bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    24 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Zongshen ZSgy125--SYM GTS250i Evo
    Acaba almak istesem bu kitapları nerden bulabilirim Adana da ?
    Yusuf Ziya bunu beğendi.

  3. #3
    AguilaNegra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2011
    Şehir
    Adana
    Adana'da bütün D&R store ları gezdim hiç birinde motosiklet ile ilgili kitap yok. Mersin Forumdaki D&R a gittim ordada yok. Sanırım tek seçenek internetten sipariş vermek.
    Yusuf Ziya bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    10 Temmuz 2012
    Şehir
    İstanbul/MALTEPE
    Motosikleti
    NC 750 X DCT
    Ayhan Karaer'in MOTOSİKLETSİZ ASLA Kitabını keyifle okudum. yaklaşık 8 ay oldu okuyalı inanın 2 günde bitirdim. deneyin derim..

  5. #5

    Üyelik
    12 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı AguilaNegra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana'da bütün D&R store ları gezdim hiç birinde motosiklet ile ilgili kitap yok. Mersin Forumdaki D&R a gittim ordada yok. Sanırım tek seçenek internetten sipariş vermek.
    Ben internetten alıyorum kitapları en uygun fiyatlar idefix'te d&r'ın yarı fiyatına neredeyse
    No matter how bad your day is

    Your bike will always make you feel better.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler