Bildiğiniz satılık Anadol var mı?

Herkese selamalr.

Arkadaşlar bir süredir Anadol marka temiz bir araba arıyorum. Orjinal olursa çok iyi ama olmazsa da olur. Anadol olsun yeter. Bildiğiniz Anadol var mı satılık, uygun? Camdan bakınca kapıda bir Anadol görmek istiyorum nedense :) .

Aslında geçen sene bir Anadol STC16 ilanı gördüm ve o günden beri hastasıyım ama ondan bulmak imkansız gibi. Satanlar da kolleksiyoncular. Şu anda Türkiyede 20 civarı kaldığı düşünülüyor. Bu sebeple ondan geçtim artık bir A1 ya da Anadol Sport arıyorum.

Gördüğünüz duyduğunuz bildiğiniz temiz bir Anadol A1 ya da Sport varsa lütfen iletişime geçin benimle. :)

A1 ya da Sport u nasıl ayırt edeceksiniz?

Tek kapılı modeller. :wiinkk:

Bir tane buldum Tekirdağ'da bir süre daha bekleyeceğim bulamazsam gidip onu alacağım.

Herkese iyi sürüşler.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
sahibinden.com da çok ilan var ama temizi zor senin bulduğun tekirdağdakinin ilanı var mı sahibinden.com da

Herkese selamalr.

Arkadaşlar bir süredir Anadol marka temiz bir araba arıyorum. Orjinal olursa çok iyi ama olmazsa da olur. Anadol olsun yeter. Bildiğiniz Anadol var mı satılık, uygun? Camdan bakınca kapıda bir Anadol görmek istiyorum nedense :) .

Aslında geçen sene bir Anadol STC16 ilanı gördüm ve o günden beri hastasıyım ama ondan bulmak imkansız gibi. Satanlar da kolleksiyoncular. Şu anda Türkiyede 20 civarı kaldığı düşünülüyor. Bu sebeple ondan geçtim artık bir A1 ya da Anadol Sport arıyorum.

Gördüğünüz duyduğunuz bildiğiniz temiz bir Anadol A1 ya da Sport varsa lütfen iletişime geçin benimle. :)

Bir tane buldum Tekirdağ'da bir süre daha bekleyeceğim bulamazsam gidip onu alacağım.

Herkese iyi sürüşler.

Stc 16 lar gerçekten güzel araba mahallemizde bir abimizde vardı kırmızı zamanında çok emek harçamıştı sonradan sattı inş. gönlüne göre bir araba nasip olur.

Eğer İzmitteysen Yahyakaptanda 1 tane vardı 5 yıl orda oturdum çalışmadan park halinde duruyordu ya sahibi öldü ya da hasta kullanmıyorlar.Yahyakaptan 6. duraktan sonra sağa dönüşteki trafonun karşısındaki bina park halinde duruyor.Tekerlekleri inik durumda.Ben Temmuzda ayrıldım halen oradaydı.İstersen bir soruştur.

merhaba valla açıkçası izmir bucada var bir tane ama baya bakım gerektirir gibi duruyor.modeli konusunda pek bilgi sahibi değilim ne yazık ki

Yav ELeLamin Tarih öncesi SamanLa Karışım Arabası Alınıyor Satılıyor. bende 2010 DobLo var alıcı BuLamıyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

CLasik Araç oLarak ChawroLet İmpala Falan neden Düşünmüyorsun.. Bitiyorum ben onlara. gücüm oLsa Hemen Cekerim bi tane 64 direksiz yada 69 impala..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende 71 model var bir tane..Tamamen orjinal... Ama 4 kapı... Düşünürsen görüşelim...

Bu arada Araba Ankarada... 06 plaka.. :cat:

Herkese selamalr.

Herkese iyi sürüşler.

Anadol istersen bizde birtane var ;
ANADOL OTOMOBİLİNİN GENEL ÖZELLİKLERİ...

Anadol otomobili temel olarak fiberglas gövdeli ve çelik tam şasili yapıya sahiptir. Fiberglas tekniği Reliant' tan öğrenilmiş, motor teknolojisi de Ford İngiltere' den alınmıştır.

Anadol' ların motor tipleri modellere göre değişmekle değişmekle beraber, genel olarak düz sıra 4 silindirli, 1198 cc' den 1599 cc' ye kadar değişen yelpazede yer almaktadır.

Ön süspansiyon sistemi 1965 Triumph, arka süspansiyon sistemi ise yine 1965 Ford Cortina Mk1 otomobillerinden adapte edilmiştir. Transmisyon sistemi 4 vitesli olup, arkadan itişli otomobillerdir. Önde o dönem için yeni sayılabilecek disk frenler kullanılmıştı.

Türkiye' de bilinen iki çarpışma testi Anadol STC16 ve Anadol A2 SL için yapılmıştır.

Anadol dünya klasik otomobil literatürlerinde de yerini almış ve A1 ve STC16 modelleri eski adıyla FIA yeni adıyla FIVA' nın homologasyon belgelerine sahip oldukları için uluslararası klasik otomobil rallilerinde de yarışabilir.

Otosan firması Anadol ile 1968 senesinde İngiltere' de bir fuarda sergilenmiş ve oldukça beğeni toplamıştır. Anadol'un ilk modellerinin bir kaç örneği, ülkemiz dışında İngiltere'de bazı otomobil meraklıları tarafından yaşatılmaktadır.

Anadol üretimi, Türk otomotiv sektörünün okulu olmuş, Anadol' un üretiminde görev alan işçi, mühendis ve idareciler, sektörün büyümesine büyük katkıda bulunmuş ve yenilikler getirmişlerdir.

18 YILDA 7 ANADOL MODEL�

Anadol , 1967 1984 yılları arasında;

İki kapılı A1 modeli 1967-1975 model yıllarında 19 bin 724 adet

Dört kapılı A2 modeli 1971-81 model yıllarında 35 bin 668 adet

Anadol Kamyonet modeli 1971-1991 yıllarında 36 bin 892 adet

İki kapılı STC16 modeli 1973-75 model yıllarında 176 adet

Beş kapılı SV1600 modeli 1974-82 model yılları arasında 6 bin 499 adet

Böcek modeli 1975 yılında 202 ve 1977 de özel olarak 1 adet

Dört kapılı A8 16/16 SL modeli 1981-84 model yılları arasında 1.013 adet;

olmak üzere toplam 63.283 adet otomobil ve 35 bin 668 adet kamyonet olarak üretilmiştir.

1980 model kamyonet :)

Yav ELeLamin Tarih öncesi SamanLa Karışım Arabası Alınıyor Satılıyor. bende 2010 DobLo var alıcı BuLamıyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 ----------

CLasik Araç oLarak ChawroLet İmpala Falan neden Düşünmüyorsun.. Bitiyorum ben onlara. gücüm oLsa Hemen Cekerim bi tane 64 direksiz yada 69 impala..

şimdiki 100.000tl lik otobüsleri samanla karışımdan imal ediyoruz 21. yüzyılın malzemesi cam elyaf-fiber samanla alakası yok nemden ve olumsuz hava şartlarından etkilenmeyem tek malzeme

umarım bulursun izmir bornova oto sanayide lacivert stc var. türkiyede stcler 20 ya da 30 tane olabilir....

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bendeki 71 model ve hala orjinal boyası üzerinde.... :cat::cat::cat:
Bana 10 yaş üzeri 1 tane boyasız araba göstersene?... :wiinkk::wiinkk:
Ayrıca yorum yaparkende yorum yaptığın aracın Türkiyede üretilen, zamanında onu almak için sıra bekleyen insanları düşünerek yapmanı isterim...:cat::cat:Ayrıca öyle herkesede satmazlarmış... :wiinkk::wiinkk:
Medar-ı İftiharımızdır... :cat::cat::cat:

stc 16 bir dönem istanbul kağıthanede vardı almak için çok uğraştım ama kesinlikle satmadıklarını söylediler. bu arada araba kalasların ve odunların arasında duruyordu tozdan botası gözükmüyordu ama satmadılar. umarım aradığın anadolu bulursun :cat:

bulunmaz hint kumaşı aranıyormuş da millet yardım etmek için seferber olmuş gibi sanki yahu arakadaşlar anadol türkiye de bol miktarda var zaten kullanılıyor sahibinden de klasik araçlar kısmı anadol dolu 2 kapı 4 kapı ne ararsan var olay nedir anlamadım ben özel turbolu modifiyeli falan bişey mi

bulunmaz hint kumaşı aranıyormuş da millet yardım etmek için seferber olmuş gibi sanki yahu arakadaşlar anadol türkiye de bol miktarda var zaten kullanılıyor sahibinden de klasik araçlar kısmı anadol dolu 2 kapı 4 kapı ne ararsan var olay nedir anlamadım ben özel turbolu modifiyeli falan bişey mi

o modeller öyle de STC çok farklı konumda ilk spor otomobil. rallilerde yarışmış avrupa da isim yapmış bir araç :wiinkk:

Eğer İzmitteysen Yahyakaptanda 1 tane vardı 5 yıl orda oturdum çalışmadan park halinde duruyordu ya sahibi öldü ya da hasta kullanmıyorlar.Yahyakaptan 6. duraktan sonra sağa dönüşteki trafonun karşısındaki bina park halinde duruyor.Tekerlekleri inik durumda.Ben Temmuzda ayrıldım halen oradaydı.İstersen bir soruştur.

Çok sağol en kısa zamanda ilgileneceğim bu hafta sınavlarım bitiyor ilk iş soluğu orada alacağım.

Şasisi motoru ve iç konsolu adam edilebilecek gibi olsun yeter. STC 16 bulursam bütün paramı ona harcayıp çocuğuma miras bile bırakabilirim. ::cherry::

Bir tane buldum hem de İstanbul'da ikamet ettiğim yere çok yakında baya bir inceledim arabayı ama beni çok aşar o. Üzerinde yanlışım olmasın ama 75 mi ne Corvet motoru var, hani şu Corvet in ilk serilerinden olan kaç modelse işte.

Adamın hurda bir corveti ve stc 16 sı varmış ikisini birleştirip mükemmel bir araba çıkarmış ortaya ama satmam diyor en az 100 000 vermeleri lazım belki düşünürüm diyor. Ha bir de arabayı normal yolda kullanamazsın şasi ikiye ayrılabilir motoru taşıyamıyor dedi. :queen: :queen: :queen:

Anaaam heyecanlandım şimdi bak... :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------

Verdiğiniz ilan önerileri için teşekkür ediyorum. İlk ilandaki epey bir tuzlu o kadar etmez o araba. Diğer ilandakini de aramıştım sanırım STC16 değil Sport modeli.

Nerdeyse almaya gidiyordum son anda fark ettim STC olmadığını. Bursa'ya kadar gidip eli boş dönecektik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar