Çinli motosikler yeni başlayalar ve bütçesi dar olanlara çok katkıda bulundu bu inkar edlemez. Ben kendim bir Mondial MCT 250 yi yaklaşık 29000 km kullandıktan sonra 2500 ytl ye samimi bir arkadaşıma sattım.Arkadaşım hala kullanmakta ve en ince şikayeti dahi yok.
Fakat Jinlun kullanan tanıdıklarımın en başında komşum olan bir arkadaşım gelmekte.o nun motosikletinde gördüğüm hatalar benim özellikle Jinlunlara daha dikkatli bakmama neden oldu.
Teknik bilgimin bayağı iyi olduğunu söylemekle birlikte motosiklet sektörüne de hizmet ettiğimi söyleye bilirim.
Ön yargılı olmadan kendi izlenimlerimi aktarayım:
Jinlun JL 250 bir çok kez yazıldı çizildi ve %95'i olumsuz malesef! Forumlarda ararsanız faydalı olacaktır.
Daha önce yazdım, yine özetliyorum.
1-Jinlun aşırı derecede titreşimli.
2-Jinlunların %98'ine arkadan bakıldığında, arka tekerin merkezden kaçık olduğu çıplak gözle görülebiliyor.Servislerce bu normal, Bence seri üretim hatası.Artcı olduğunda arka lastiğin genelde sol yanağı civataya sürterek yırtılıyor.
3- titreşimden sağ ve sol karenajları + ön çamurluğun ön maşaya bağlandığı noktalardan çatlıyor ( üst komşum 2'nci kez bu nedenle ön çamurluğu değiştirdi)
3- Sissybar puntalarından kırıldı (puntalar çok zayıf) Sissybar sadece dekor amaçlı.
4- Motor koruması treşimden dolayı çatladı! evet yanlış okumuyorsunuz.
5- Uzun ve kısa far düğmeleri ters ama servis sorun yok demiş!!! uzun hüzme ikaz lambası yandığında kısa far ve aksi çalışmakta.Sellektör yapıldığında kısa ( normal far ) yanıyor.
6- En önemli husulardan biri. Arka mafsal aşığındaki aşırı derecede boluk nedeniye vites değişimlerinde kopacakmış gibi hareket ediyor sert frenajlarda ise iki lastik iz sürmüyor.
7- 6'inci husus nedeniyle motosiklet virajdan çıktı ve arkadaşım feci bir şekilde düştü! 2 kolu yaklaşık 1 ay alçıda kaldı.Vücudundaki eziklerden ve sıyrıklardan söz etmiyorum bile.
8- Jinlun JL 250 şu anda garajda ve 40km gibi bir süratle düşme (toprak hendeğe kayma) nedenile kırılmadık yeri kalmadı.
Ön maşa mum gibi yamuldu yağları boşaldı.
Sol peg kökünden koptu.
Vites pedalı kırıldı
Gidon sanki bal mumundan yapılmış tek tarafı döndü.
akü yerinden fırlayınca karenajı kırmış kablolard kopuk elbette
işte böyle....Türkiye ye yeni geldiğinde piyasaya yüzlerce Jinlun JL250 ve 125çıktı nerede bunlar şu anda????
ben söyleyeyim: %80'i garajlarda yatıyor arkadaşımınki gibi. % 15'şi ahla vahla yürüyor % 5'lik kesim şanslılardan oluşmakta.
Bence almadan önce iki kez düşünmek gerek.
jinlun değilde 2000 ytl len varsa çinlilerin v motorluları var monero bonero falan bisanın var kewaay in var
mümkünse o v motorlulardan al sonuçda v motordur performanslı çalışır sana büyük bir sorun çıkartmaz vibrasyonu az olur
iyidir o fiyata alına bilicek en iyi motordur hep diyorum ilerde çok çin malı motorlar para etmesede bu v motorlu çinliler sırf v motorlarından dolayı gene satılır v motor olması yeter..
Makul ve mantıklı bir yazı:cat:
sizler kaç kere jinlun kulandınız da böyle yorum yapıyorsunuz.Benim ikinci motorum da jinlun 250 cc lik chopper 19700 km de hala biniyorum ben niye paramı çatıdan savurmadım hayret ediyorum.Arkadaşlar binin kullanın test edin öyle yorum yapın onun bunun lafıyla insanları yönlendirmeye çalışmayın.Sonuçta hepsi çinli ne ka ekmek o ka köfte misali
Sen şanslı %5 lik kesimdensin:bounce:
Arkadaşlar 2000 ytl filan param var üstüne çıkamıyorum regal raptor almak istiyorum ama o fiyata bulamadım jinlun 250 cc olanları nasıldır alınırmı 2 silindir olması cezbetti beni sizce alsammı 2. el yardımlarınızı bekliyorum
Etrafında Jinlun kullananlara iyice bir bak......ondan sonra kararını verNeticede en doğru kararı kendin vereceksin. Ben arkadaşıma adeta yalvardım alma diye ama dinletemedim.
Kararı kendin ver (zaten vermişsin gibi) bakma ona buna, yazılana çizilene:wiinkk: