motosiklet alıcam ama hangisi karar veremiyorum 2-3 tane secenek var..!!

slm motor seven arkadaşlar ben de aranıza yeni katılmak isteyen motor seven adaylardan biriyim ama hangisi olması konusunda karar veremiyorum 2-3 seçenek var tabiki ama işte malum kararsızlık baya araştırdım ama
sonuç olarak::silent::silent:
yamaha ybr 125cc
honda cbf 150cc
tvs apache 150cc
ve cok sıcak bakmasam da
kanuni racers200cc
bunlar arasından seçim yapamıyorum..... yardımlarınızı bekliyorum :cat:

GKN

ben olsam tvs alırdım hepsinin içinde..
gerek fiyat gerek görünüm gerekse sağlamlık olarak..
ödülllü bir motordur:wiinkk:

Moderatör
Ben de olsam YBR 125 alırdım.. Bahsettiğin motorları kullanan arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaklardır.

bi de şu konuda bi soru sorayım uzun yolda hangisiyle daha rahat ederim...???

YBR bir arkadaşımda var. bir çok kez kullandım. Rahat sağlam ekonomik bir motordur. Uzun yolada gelir. Sorun çıkartmaz. Hızıda tatminkardır. 120km/s hıza çıkar. 100km'ye ortalama 3Litre benzin yakar. Çapına göre güzel bir motor.
Benim düşüncem uzun yolda biraz yavaş kalabilir. Motor hacmi ufak sonuçta,uzunyolda motoru sıkıştırıp yormaya değmez.

TVS apache hiç kullanmadım. Görüntüsü daha güzel,150cc oluşuda uzun yolda daha avantajlı olabilir. Daha rahat olacağını düşünüyorum. Tahminim 100km'ye yaksa yaksa en fazla 3.5Litre yakar. Kalite olarak'ta kendini ispatlamış bir motor.

para yoksa ybr....varsa cbf...yeni başlıyosan racerdan uzak dur derim...
kolay gelsin

ybr 125:rahat ve kolay bir kullanıma sahip.uzun süre başını ağrıtmaz.fakat uzun yolda oldukça az gelir ve yormaya başlar hızı.normal seyir hali 90-100km'dir ve bildiğim kadarıyla çinde fln toplandığını biliyorum
honda cbf150: birkaç kez kullanma fırsatım oldu.oldukça ekonomik ve rahat bir motorsiklet.ybr'den birazda olsa süratli.uzun yola gelebilir gibi.ayrıca çantalar koymak için ideal bir motorsiklet.rahatça eşyalarınla uzun yola çıkabileceğin bir motorsiklet.fakat bir yerden sonra uzun yolda tatmin etmeyeceğini göreceksin.ayrıca honda olduğu için parçalarında pahalı olduğunu bir yere yazmalısın.herşeye rağmen seni üzmeyecek bir motorsiklet
tvs apache:çok yakın bir arkadaşım 1 seneden fazla kullandı.ikimiz uzunda kısa yollara çıktık.birkere bile olsa yolda bırakmadı.hızı diğerleri ile hemen hemen aynı ama daha seri ve hızlı olduğu bir gerçek.düz yolda arkadşım 125km/h çıktığına defalarca şahit olmuş biriyim.belli bir yerden vibrasyon başlıyor fakat herşeye rağmen seveceğiniz bir motorsiklet.görünüşü-işçiliği-parçalarıda oldukça kalitelidir ve hindistan malıdır.
racer200: sonuçta bir çinli motorsiklet ve beklediklerini alamayacağın bir motorsiklet.bumotorsiklet konusunda yorum yapmama gerek yok.

benim fikirlerim böyle.senin yerinde kendim olsam böle kıyaslardım ve kendime neyin doğru olduğuna kadar verirdim..yardımcı olduysam ne mutlu bana.
bir an önce 2 tekerine kavuşman dileğiyle :rendeer:

ybr 125 cbf 150- koltuğu 100 km densonra adamın kıcının altında 5*20 lik kalasa dönüyo iki kişi kullanıyosan sorun yok arkadaki atlayabilir
ama çekişi gidişi sağlamlığı ile mükemmel motor

tvs apache-suzukinin yanfirması hindistan malı ybr 125 cbf 150 den cekişi gidişi daha iyi ve daha ekonomik sağlambi motor koltuğuda onlara göre daha rahat uzunyolda ben TVS APACHE derim:cat:

kanuni racers200cc alırsan motorsiklet tamircisi nejat ve yoğurtcu oğlunun arasında git gel konyaaltı yaparsın garaj sorunun olmas gündüz gezersin gece tamire cekersin

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende ybr 125 var.Bu ikinci ybr 125 im.Daha onceki 2005 de bana geldi uzun kısa heryerde kullandım.125 bin km de saqttım.Şu anda aynı ybr versiyonu (2004 kasa ) var.Şu anda 32 binde.Sorun yok.
Önceki ybr ile marmaris te yaptım karadeniz gezisi de.
Şimdiki ybr ile mardin yaptım.Hataya kadar gittim geldim.Bakımlarını kendim yapıyorum.2500 de bir yağını değiştiriyorum.9 bin lastiklerini değiştiriyorum.Duro lastik kullanıyorum
5000 de bir buji ve hava filtresini değiştiriyorum.15 bin de zincir dişli tk değiştiriyorum.
Uzun yolda da kısa yolda da çok memnunum.Ve virajlarda çok memnunum.Biz grup olarak düz yolları pek tercih etmiyoruz.Sürekli viraj yollarını tercih ediyoruz gezilerimizde bu yüzden ben ybr mle sürekli devirli kullanıyorum.ALLAH'a çok şükür daha bir sorunum olmadı.
Bu yüzden Ybr 125 tavsiye ederim.

YBR125 hem sağlam, hem de ekonomik. Parçalarını ve ustasını da her yerde kolayca bulabilirsin...

son 232 senedir tartışıyoruz bu konuyu, hala TAM bir çözüm sağlanamadı! :p

Honda CBF150'de ayak marşı yok. Bu bir eksi.
Yamaha YBR125 ebat olarak küçük. Buda Yamaha'nın eksisi.
Apache'nin dezavantajıda bellir bir devirden sonra rakiplerine nazaran daha yoğun bir vibrasyon hissettiriyor olması.

Kanuni'nin eksilerini hiç yazmıyorum, çook uzun zaman alır. :)

Ben olsam aralarında Honda CBF150'i tercih ederdim.

bi de şu konuda bi soru sorayım uzun yolda hangisiyle daha rahat ederim...???

arkadaşım uzun yol yapmak istiyorsan en az 250 cc motor tavsiye ederim bundan aşagısı seni zaten 3 ay içinde satmaya zorlar helede 2 kişi bineceksen hiç tavsiye etmem bunada karar verisen regal raptor al derim benim nacizane fikrim bununda bakımlı olanını alırsan hiç bir şekilde zorlanmazsın hem fiyat olarak hemde kulanım olarak saygılar

yaaa herşey iyi güzel hoş da ben hala anlayamadım kafamda bir şey belirmesine yardımcı olmadı kim hangi motoru kullanıyorsa onu tavsiye ediyor hala 3 motor arsında gidip geliyorum.... biraz daha yardım lütfen...!!!!!!!:silent:
:queen:

dostumben 3 motoruda kullandım:cat: ybr 125 ile 35.000 km yol yaptım cbf 150 ile 25.000 km yol yaptım ve tvs apache ile de 42.000 yol yaptım hepsi iyi sağlam dayanıklı motor ama 100 km sonra tvs nin koltuğu ötekilere bakarak daha az adamın kıcını dahatıyor cekişi gidişide ybr ve cbf den daha iyi:cat:

herkese teşekkürler..!!!!!!! kararsızlık cok kötü birşey peki bir de şunu sorayım eğer apache alırsam servis ve tamirde sorun yaşar mıyım bunun yanında apachede vibrasyon daha fazla deniyor gerçekten doğru mu..????:silent:
:pr::pr:

Mersin İl Temsilcisi
tek kalemde tvs apache. ben suzukimi sattıktan sonra tvs alacağım...
her anlamda ödüllü bir motor..

dogru apaci daha cok kıpraşır cbf 150 tek gecerim parcası da cok pahalı deyil az yakar cok kacar cbf 150....

lütfen bakııııııınnnnn!!!!!! kararsızlık....!!!!! önemli

slm motorcu arkadaşlar ben de motor almayı düşünüyorum ama bi kararsızlıktır gidiyor..... :pr:4 motor arasında kaldım ve sonuç belirsiz :silent::silent:
seçenekler şunlar::farao:
yamaha ybr 125cc
honda cbf 150cc
tvs apache 150cc
kanuni racers 200cc

bu motorlar arasında bir secim yapsanız hangisini seçerdiniz gerek yakıt tüketimi gerekse uzun yola gelebilecek bir araç istiyorum şimdiden teşekkürler....:bounce:

kanuni almada ne alırsan al.japondan şaşma derim. kaça kadar çıkabilirsin? 5-60 binin varsa güzel hyosunglar var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar