2. el Kask arıyorum!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yeni alacağım Agility için 2. el bir kask arıyorum. Fiyatı çok yüksek olmazsa alabilirim ancak. Maddiyat sıkıntısı çekiyorum da bu aralar. Ankara da olursa daha kolay olur benim için. Satan varsa lütfen benimle irtibata geçsin.

asm

Osman hocam iyi bir ikinci el kask denk gelirse haberdar ederim seni.

Sahibinden.com tarzı sitelere bakarsan da uygun birşey bulabilirsin.

Sırf modelini sevmediği için kaskını satan biri çıkabilir.

Son düzenleme:
PHOREL : Şu anda 95 YTL den satılıyor ; ara konuş ; eğer temiz derse Kaçırma.. Ankaradan bi arkadaşım gelip bakıp alacak bosuna gelmesin cocuk felan de.. Sonrasında kargo ile yollar... Maksat temizliğini öğrenmek..

Ön camında bir çizik var sadece diye yazmış. Sizce o sorun olur mu?
Resimde de görülüyor çizik.

Son düzenleme:
Yok be ; Benim kaskın öncamı fuLL cizik.. Yine de sorun yaratmıyor.. zaten camları 10 YTL phorel lerin..

Tamamdır yarın buluşup bakacağım kaska. Çizik çok göze batmıyorsa alırım. Olmadı değiştiririm camını ama tabi ankarada bulabilirsem. Sağol cakalaz.

asm

Bu Prohel nasıl bir kasktır bilmiyorum hocam pek.

Yakından görmek lazım çiziğini falan da.

Prohel Stars kask mat rengini gördüm taktım 100 km nin üzerine bile çıkmışımdır kesin ibreye bakamıyordum kartal sahil yolunda. Tavsiye ederim. Ayrıca ls2 Cartoon kask da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
vizörü değiştirirsin 10ytl den başlıyo fiyatları sorun değil yani ama kask güzel temizse bende al derim. . araştır sahibinden.com da envaye çeşit var. .

Arkadaşlar hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. ProHell kaskı aldım. Baktım çizik biraz belli oluyor ama çok az kullanımış. Neredeyse sıfır. O çizikte arkadaş kız arkadaşına vermiş oda bir yere sürtmüş sanırım yani düşmeden dolayı bile değil. Kız arkadaşı çok az kullanmış söylediğine göre. Bakınca da kask gerçekten sıfır gibi. Artık olmazsa ön camı değiştireceğim. Gerçi pek dikkat dağıtmıyor ama. Yine de bildiğiniz bir yer varmı ön cam almak ve taktırmak için. Belki ilerde değiştiririm.

ben kaskımı satıyorum fakat sanırım sana daha orta yoolu ucuz bır kask lazım..

benım kask siyah SOUMY dark metal..vizörü yenı yani '0' henuz kullanmadım bıle..cok temız kullandım genelde balaklava taktıgım ıcın ıcı de dısıda temız ve pırıl pırıl..düsünen olursa dıye yazıyorum ısteyene resımlerını de ceker yollarım..fıyat 175 ytl...

eğer bistersen ben kaskımı satabilirim lazer birtane siyah vizörlü onu 125 ytl bir tanede az hasarlı var onuda 75 veririm özelden ulaş bana istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar