maalesef kaza :( çıkma grenaj

meraba arkadaşlar en samimi arkadaşım cbr 125'i ile kaza yaptı. 60 km hızla giderken bir otomobilin, tüm uyarılarına rağmen, kendisini dikkate almayarak önüne kırması sonucu otomobile arka kapıdan girmiş. şükür kırığı çıkığı yok. ama motor epey bi hasar görmüş. grenejın aynaların değişmesi gerekiyor. çok üzüldüm gerçekten. elinde çıkma grenj olan, benimle irtibata geçerse çok sevinirim...

Yaa şu sitede kaza haberlerini okumaktan imtina ediyorum artık, insanın içi acıoo her haber sonunda moralide bozuluyor, Allahtan çok şükürki can kaybı yok, arkadaşına çok geçmiş olsun Enginer, aman sende dikat et diyorum, sen şimdi motordaki problem sandıgın neden dolayı dikkatinin çevreden cok motora verebilirsin zaman zaman, hata yapmana sebep olabilir aman dikkattt

geçmiş olsun :rendeer:can kaybı olmamasına sevindim:cat:
hava sıcak ya millet artık iyice uçmuş:pr:

Yaa şu sitede kaza haberlerini okumaktan imtina ediyorum artık, insanın içi acıoo her haber sonunda moralide bozuluyor, Allahtan çok şükürki can kaybı yok, arkadaşına çok geçmiş olsun Enginer, aman sende dikat et diyorum, sen şimdi motordaki problem sandıgın neden dolayı dikkatinin çevreden cok motora verebilirsin zaman zaman, hata yapmana sebep olabilir aman dikkattt

teşekkürler, halsın gokhand bugün kaç kere motor üstünde o sorunu düşünürken dalmış fark ettim.şimmdi düşünmemeye çalışıyorum

0532 402 7862 yusuf özcoşar ara muhakkak vardır

çok saol nirengi, mutlaka arayacağım,

Son düzenleme:
Geçmiş olsun arkadasına.. Hele ki yaz aylarında cok cok daha dikkatli olmamız gerekiyor arkadaşlar !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GEçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar