Öncelikle herkese selamlar,
Motorun fıstık yeşili rengi bendede var.2006 model motor ,atik 6 aydır kullanıyorum bir sorun yaratmadı.
Yakıt durumuda iyi,herhangi bir sorun yaratmadı,ön dişliyi büyütme olanağı var,20 km kadar fark ediyor, ayrıca püskürtme cihazıda takılıyormuş, yakıttan tasarruf ve anında çalışma için, akü içinde yararlı ömrünü uzatıyor.Dişli 25 ytl,püskürtme cihazı ise 30 ytl civarında tavsiye ederim.Çin malı diiyip geçmeyin, Benim dayım kullanıyor, better marka 2004 model tek bir arıza yok mükemmel çalışıyor, tabi bu durumda motoru nasıl kullandığınada bağlı,Ve gelelim hızına, ben rahat 125 i gördüm,dişliyide taktığımda 145 yapacağına inanıyorum.Gelelim titreme olayına doğru haklısınız titremesi var,yalnız benim tanıdım bir ağbi,yalnızca 4 tane vida sıktı ve eskisi kadar titremesi kalmadı,ve size tavsiye gramajı bütün vidalarını contalı vidalar ile değiştirelim. Yalnız ön dişli büyüyeceğinden eskisi kadar atik olamayabilir,tavsiye ederim, ve ayrıyeten ybr nin 2004 ten sonrası çin bilgilerinize arz olunur...