Honda Today 50 Alicam Son Fikirlerinizi Aliym

Honda Today 50 ALDIM SONUNDA .........

arkadaşlar ayırabileceğim miktar 1500 ytl şu çin malı motorlardan almak istemiştim ama herkes bozulunca at diyor ama öteki motorlarda çok pahalı şehir içinde kullanıcam oraya buraya gitmek için fazla hızlı bişey istemiorum bana dayansın arıza çıkarmasın önemli olan o şu 50 cc lik honda lardan almayı düşünüorum 1450 ytl fiyatı sizce nasıl kaliteli we istediğm fiyatlardaa başka bi alet bulamadım yardımcı olursanız sewinirim tşk

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzeldir.

Tabi ilk zamanlar çinli scooterlar seni geçecek, belki moralin bozulacak ama en azından bu motora iyi bakarsan asla iterek götürmek zorunda kalmayacaksın.

Bende aynı sorunları yaşıyorum yalnız değilsin:)
Herkes birşey söylüyor memnun olanda var olmayan da çin mallarından..
Today konusuna gelince.Honda olması kalite olması demek,rutin kontroller dışında servise gidiyorum diyen görmedim daha
Ama şehir içinde tatminkar olurmusun biraz muamma:silent:
İki kişi binmek istesen nasıl olacak,örneğin iki kişi yokuş çıkamadığını söyleyenler çoğunlukta..Ayrıca max 60 km/s hıza sahip..Hadi canım biraz uzun yol yapmak istedi desen nolcak?
Geçen sene almayı düşündüğüm için bayisiyle görüşmüştüm..İzmir de oturuyorum,adama dedimki "şimdi ben bu motorla çeşmeye gidebilirmiyim? "
Klasik Türk sorusuydu benimki anlayacağın:p O da yavaş yavaş 1 saatte gidersin demişti
Sonra bizim pideci almıştı motoru ertesi gün teslim edip activa aldılar..Söylediklerine göre yokuş çıkamıyormuş
Benim söyleyceklerim bu kadar..Umarım hayırlısı olur senin için:rendeer:

honda hayat onda. bende böyle düşünüyodum ama. iki kişi rahatsız lur die düşündüm.:cat:

bu arada akira değişmişin nick i hayırlı olsun...

75 kg yim ben 1.83 boyum ya amacım hız yapmak diil sadece yakın yerlere gitmek içn kullanıcam bide ilk motorum olucak 2 kişi binenler wardı forumda hatta iki kişi yokuşu bile tıkanmadan çıkıomuş benim duyduklarım bunlar açıkçasıı.........

canım motorsever kardeşim....tabi ki başta ekonomi....ama arkadasların da dediği gibi honda yni sonucta marka ve kalite...bence de honda kullan..

darnglove' Alıntı:
75 kg yim ben 1.83 boyum ya amacım hız yapmak diil sadece yakın yerlere gitmek içn kullanıcam bide ilk motorum olucak 2 kişi binenler wardı forumda hatta iki kişi yokuşu bile tıkanmadan çıkıomuş benim duyduklarım bunlar açıkçasıı.........
arkadasım yani today a göre biraz iri sayılırsın yani belki ilk başta biyere gitmicem falan diye düşünebilirsin ama gitmek istediğin zaman o motorla yola çıkmak pek akıllıca olmaz. ayrıca tek kişilik tasarlanmış bi motor

dostum doğru sölüyosun belki ama bende yüzlerce km yapmıcam bi seferde yapıcağım en fazla 50 km olrr oda bi ihtimal yani onun dışında sadece git gel amaçlı tamamen....
şimdi sormam gereken bikaç şey daha war alırken ben şimdi honda bayiinden almayı düşünüorum parasını wericemde plaka we ruhsat işlemleri içn ben bişey yapıomuym yoksa honda bayii mi halledior ?

msn dende görüşebilirz arkadaşlar dilerseniz [email protected]

50cc, maksimum sürat 60km/st ve çok ufak. ben kullandım motosiklet eğitimimde. günlük olarak nasıl kullanılıyor acaba diye de çok düşünmüştüm açıkçası.

abi fıstık gibi motor ben bisikletle günde 80 km yol yaptım yazın sıcağında yokuş mokuş today ın en azından 50 cc bi motoru var şehir içinde gider sen gönlüne koymuşsun zaten al bence:cat:

Güzel bir alet. Kalitesiz bir mala para yatırmaktan daha akıllıca. Daha sonra kolayca satılabilir. Tek sorun üzerine oturunca dönüşlerde gidonun dizlere çarpması olabilir. Hızı %90 yeter. Şehir içi trafiğinde hız yapmak mümkün değil zaten.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
50cc lik motor alınmaz, sadece sana bunu söylüyorum

nerede oturduğunu yazmamışsın. istanbul diyelim, bu motorla e-5'te falan trafiğin hızına ayak uyduramazsın.

e5 i fazla kullanmam bende dostum minibüs yolundan giderim zaten birz zevk içn alıorum ya öle turlamak içn amacım hız diil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar