vespa fan club' Alıntı:arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz ama size tavsiyem sesinden h,ç haz etmeyeceksiniz
arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz
arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz
:cat::cat:Yazın baba yazın elinizi korkak alıştırmayn. Bulun bakalım adama motor. (Bende bu arada bir foruma mesaj yazan elemanlar, önceki mesajları okuyormu okumuyormu onu test ediyorum gizliden şimdiye kadarkiler elendi)
arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz ama size tavsiyem sesinden h,ç haz etmeyeceksiniz herh ne kadar yol tutşu olrak iyisede ses olrak sıfır mobilyet gibi ses var4 milyar ona verene kadar gelin size 7 milyara suzki gsx sırad satıym herşyi kendim yaptım kend,m boyadım kendim toprladım moturu bir ara fotosunu koyarım
![]()
Kendi topağını hortlatan adam oscar ı, bu başarılı çalışmasının ardından Suspect e gidiyor.