Honda CBR 125 R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam ark.lar

Honda cbr 125 r arıyorum cvp.larınızı bekliyorum.

Aynı motoru bende almayı düşünüyorum.fiyat aralığı3000-4000 arsında.kelepirde bulunabiliyor.Ancak sürüşü,yol tututşu kalkışı nasıldır bilmiyorm.kullanıcılar varsa bilgilendirirseniz memnun olurum.
[email protected]

arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz ama size tavsiyem sesinden h,ç haz etmeyeceksiniz herh ne kadar yol tutşu olrak iyisede ses olrak sıfır mobilyet gibi ses var:) 4 milyar ona verene kadar gelin size 7 milyara suzki gsx sırad satıym herşyi kendim yaptım kend,m boyadım kendim toprladım moturu bir ara fotosunu koyarım:)

raycing, kardeş bende balıkesirdenim,motosikletim satılık 2800 km de kalın arka lastik ve kırmızı renk en ufak kazası veya yan yatması yoktur.Cep :0 505 5893935 gelip görebilirsin..

vespa fan club' Alıntı:
arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz ama size tavsiyem sesinden h,ç haz etmeyeceksiniz

:santa: :santa: :santa: :santa:

arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz

:cat::cat::cat::thumleft::thumleft:::eek:hmy:: ::eek:hmy:: ::eek:hmy::

Vallahi ağzım açık kaldı bu motor bayağı hızlıymış ozaman 220km/s falan wow...

Kendi topağını hortlatan adam oscar ı, bu başarılı çalışmasının ardından Suspect e gidiyor.

220 mı bizimkiler neden yapmıyo 140 gelince canı cıkcak gıbı oluyo? senınkı 125 +125 çift silindir mi? yoksa motoru söküp jet motoru mu taktın...220 ibre yok zaten ... yapan mühendis egzosu sökmeyı bılmıo mu bıze garezı mı varda 140 yapması içiin böyle bi motor kullanmış...sen kimselere kanma kardeş 140 yaparsın ordan ileride gidemezsın....

arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz

bu hızı cbr125 ile rüyanda yaptın galiba :farao::farao::farao::farao:

125 cc lik motosikletle bu hız yapılabiliyorsa 600 cc lik motosiklet almaya gerek yok. Hem vergiye hemde yakıta daha az para vermiş oluruz.:farao::farao::farao::farao:

Lütfen motosiklet satmak için fake mesajlarla insanların kafalarını karıştırmayalım :farao::farao::farao::farao:

Arkadaşlar ne demek lazım yahu mesajların tarihini bi bakın ya, bu şiddette bi hortlatma forum kurallarına bile aykırı:mrgreen:

Vespa Fan Club
Son Aktivitesi: 16-04-2006 14:53

sanırım harbiden 220 gördü..

Yazın baba yazın elinizi korkak alıştırmayn. Bulun bakalım adama motor. (Bende bu arada bir foruma mesaj yazan elemanlar, önceki mesajları okuyormu okumuyormu onu test ediyorum gizliden şimdiye kadarkiler elendi)

Yazın baba yazın elinizi korkak alıştırmayn. Bulun bakalım adama motor. (Bende bu arada bir foruma mesaj yazan elemanlar, önceki mesajları okuyormu okumuyormu onu test ediyorum gizliden şimdiye kadarkiler elendi)
:cat::cat:
10-04-2006, 21:31
konunun açılış tarihi =)
4 senelik hortlama :D

arkaşlar cbr 125 kullandım çok hoşuma gitti yol tutşu çok 170 i gördüm ayrıca eğer egsızu açtırırsanız 220 yi görebiliyorsnuz ama size tavsiyem sesinden h,ç haz etmeyeceksiniz herh ne kadar yol tutşu olrak iyisede ses olrak sıfır mobilyet gibi ses var:) 4 milyar ona verene kadar gelin size 7 milyara suzki gsx sırad satıym herşyi kendim yaptım kend,m boyadım kendim toprladım moturu bir ara fotosunu koyarım:)

kandırmışlar seni.
o motor cbr 125 olamaz,olmamalı.
maximum 160-170 yapar.

Son düzenleme:
Kendi topağını hortlatan adam oscar ı, bu başarılı çalışmasının ardından Suspect e gidiyor.

Teşekkürler, Teşekkürler...
Bu ödülü bana layık gören başta gnusher olmak üzere.....

Araya askerlik girince 2 seneye yakın girmedim siteye. motorlara tekrar merak sarınca yeniden gireyim istedim.

Geçen profilimi kurcalıyordum, ilk açtığım msj. neydi merak ettim girdim bu çıktı.
Vespa nın yazdığı msj.ı ozamanlarda görmemişim belli mutlaka cvp. yazardım.
Eh biraz gecikmiş bir cvp.da olsa yazayım ayıp olmasın dedim. :p

----------------------
Bu arada şunuda belirteyim. Yokuş aşağı rüzgarsız yolda 155km/s yaptım kendi cbr125 im ile herkesin bilgisine.
155km/s in üstüne (belki 160km/s) aslında motor çıkardı fakat devir sona dayandığı için gaz kesiciye girdi.
----------------------

Son düzenleme:
Zaten askerde olduğunu bildiğim için ve cbr 125 in olduğunu bildiğim için(önceden) direk mesaj tarihine baktım. Neyse tekrar hoşgeldin diyelim. Keyfine göre bi motosiklet bulursun umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar