B rh (+) kana ihtiyaç var

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bölümü'nde yatmakta olan yeğenim İlker Şahin için Doktorların istediği zamanlarda Trombosit için B rh (+) taze kana ihtiyaç olabilir arkadaşlar.
Verebilecek durumda olanların 0535 236 41 32 numaralı telefon ile bana veya bu mesajı cevaplayarak numaralarını bırakmaları rica olunur. Şimdiden teşekkürler.

Üzgünüm kan gurubum uyuşmuyor. Hem uyuşsa bile asker oldugum için verecek durumda degilim. Keşke yardımcı olabilseydim...

özcan abi konunun güncel kalması açısından bende bişeyler yazayım hatta bizim facebook grubunada bilgilendirmeyi yapayım

Teşekkür ederim kuyucadısı.

Mami ben askerdeyken 3 defa kan verdim. Bölük komutanının izini dahilinde kan verebiliyorsun. 3 gün istirahati kapıyosun.. :)

Özer abi sana Çan'ın selamı var. Bu hafta oradaydım yine. Yeğenimin hastalığınıda o zaman öğrendim. Üzülmeyeyim diye söylememişler.

Yarın büyük gün doktor kararı verecek.İnşallah gerek kalmaz. Ama gerekirse herkesin koşacağından eminim.

Arayıp numarasını bırakan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ne olur ne olmaz diye başka gönüllüler de olsa iyi olur arkadaşlar. Doktorun istediği saatte uygun olamayanlar olabilir.

Çanakkale / Çan dayım. Çan ile alakanız olduğunu görünce yazayım dedim. Kan gurubum tutuyor ama yeğeniniz Bursada sanırım. Buradan yapabileceğim bişey olurmu? Eğer olursa seve seve...

Son düzenleme:
Mutlaka olabilir. Eğer Piramit'in ortaklarından Zafer Şahin'e ulaşabilirseniz.Bize yardımcı olabilirsiniz.En azından kanınızı orada verip buraya nakli yapılabilir.

Özcan ne benim ne de eşimin uymuyor fakat umarım gerek kalmaz,kalsada sorun yaşanmaz.Allah acil şifalar versin diyorum...

Ustam yeğenin için acil şifalar diliyorum. Keşke yardımcı olabilseydik:pale:

Sağolun arkadaşlar. İnşallah gerek kalmaz umuduyla haber bekliyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bıkeresınde babama lazım olmustu uysada uymasada almıslardı yerıne uyan kan vermıslerdı eyer oyle olursa ben verırım benım uymuyo ama takas dedıklerı olayı yapıyolar sanırım bı arastırın

Kan ihtiyacı

Özcan merhaba,
Tellede ulaşmıştım sana. Numaram vardır heralde sende. Trombosit bağışı normal kan vermeden biraz daha uzun bi işlem ancak,normal kan verdikten sonra 3-4 ay geçmesi gerekirken, trombosidi vücut 3-4 gün içinde yenileyebiliyor. Kan arama sıkıntısını yaşayan biri olarak ne yazık ki oldukça sıkıntılı bir durum olduğunu biliyorum.
Beni akşam 6 dan sonra arayabilirsin, gece kaç olursa olsun.
Bi de kanbankası.gen.tr sitesinden bakmanı tavsiye ederim. Herkesten de ricam oraya kayıt bırakalım. Belki o sayede çok acil bi anda bir hayatın kurtuılmasına fayda sağlamış oluruz.
Geçmiş olsun tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar