|
An 125 Hk -
01-03-2008, 04:04 AM
Mete_han ve İstanbulian arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler...
Allah kaza bela vermesin inş. 4 gün önce nihayet suzuki an 125 imi aldım... bu süre zarfında foruma giremediğim için ancak yazabiliyorum... Plaka vs.herşey dahil üstelik a2 ehliyet ve kask hediyesi ile beraber 2690 YTL ye mal oldu.(Kadıköy Kuvvetli motor =Suzuki yetkili satıcısı=) Ben aldıktan hemen sonra suzuki fiyatları arttırmış sanırım şu an 2990 YTL...
ehliyetim olduğu için sadece kask hediyesinden yararlanabildim. Ama oda tahmin edersiniz şu 20 YTL lik kasklardan, yani sadece rüzgardan ve polisten koruyor... Taksitleri hafifletince ilk olarak kaliteli bir kask alacağım inş.
Bayinin tavsiyesi rodaj süresi dolana kadar (500 km imiş.) arkaya artçı almamam ve 50 km/s hızı geçmemem gerekiyormuş. Bu konularda acemi olduğum için titizlikle uyuyorum bu kurallara...
Şu an toplamda 114 km yaptım. Motordan anlayan bir iki arkadaşa gösterdim hayran kaldılar...
Motorumdan çok memnunum... Gözüm gibi bakacağım inş. Belki erken ama düşünen arkadaşlara tavsiye ederim...
Yine konu ile ilgili fikirleriniz ve kask konusundaki seçimimde bilgilerinizden faydalanmak isterim...
|